Închide meniul

Șefii din „Gruia”, mesaj clar pentru Dan Petrescu după CFR Cluj – FCSB 0-1: „Asta se întâmplă după o mică neatenție!”

Cosmin Olteanu Publicat: 6 februarie 2023, 8:58

Reclamă
Șefii din Gruia”, mesaj clar pentru Dan Petrescu după CFR Cluj – FCSB 0-1: Asta se întâmplă după o mică neatenție!”

Meci de infarct pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimedia

Șefii din „Gruia” au avut un mesaj clar pentru Dan Petrescu după partida CFR Cluj – FCSB 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unicul gol al partidei CFR Cluj – FCSB a fost marcat de Malcom Edjouma, în minutul 88.

Șefii din „Gruia”, mesaj clar pentru Dan Petrescu după CFR Cluj – FCSB 0-1

Ștefan Gadola, acționar minoritar la CFR Cluj, a avut un mesaj de încurajare pentru Dan Petrescu și jucători. Acesta atrage atenția la faptul că, deși a fost învinsă de FCSB, CFR Cluj încă se află pe primul loc.

„Din punctul meu de vedere, un egal era echitabil. Asta se întâmplă după o mică neatenție. Ăsta e fotbalul. Noi mergem mai departe. Nu e nicio problemă. Mergem mai departe. În play-off se împart punctele. Nu avem nicio problemă, cu atât mai mult cu cât suntem încă pe primul loc. 

Nu suntem deloc îngrijorați. Mergem mai departe, vom câștiga celelalte meciuri”, a declarat Ștefan Gadola, pentru gsp.ro.

Reclamă

Ștefan Gadola a vorbit și despre problemele cu nocturna, survenite cu puțin timp înainte de ora începerii meciului, care au întârziat startul partidei cu nouă minute.

„Noi ne-am pregătit din timp. În seara asta am dorit să încălzim tot terenul, dar nu se poate, având în vedere că e în funcțiune și iluminatul. Nu s-a putut. Nu avem atâta energie. Am încercat să avem un teren foarte bun. Am încercat să facem totul perfect. Nu ne-am gândit că vom avea probleme.

A intervenit și încălzirea în stadion și a fost o cădere tensiune perfect normală. Vă spun că nu m-am speriat absolut deloc.

Reclamă 4 / 0/3

Încălzirea gazonului poate funcționa în paralel cu nocturna. Dar intervine și încălzirea în stadion și depășim limita. Dar eu nu știam că în februarie se poate juca fotbal în România”, a mai spus Ștefan Gadola.

Dan Petrescu, nervos după CFR Cluj – FCSB 0-1

„E clar că sunt supărat, toată echipa e supărată. O primă repriză în care FCSB a fost mai bună, noi am fost de nerecunoscut. La pauză am vorbit puțin și am arătat bine în repriza a doua.

Nu țin minte vreo ocazie a lui FCSB, dar, dacă n-am băgat-o noi în poartă, au dat ei un gol din nimic, pur și simplu! Ăsta e fotbalul. Noi am avut cu Yeboah singur cu portarul, dacă îi dădea pasă lui Deac câștigam noi. Tot timpul cu FCSB sunt meciuri strânse.

Eu zic că FCSB a fost mai bună în prima repriză, iar noi în a doua. Un egal era corect. În primele meciuri din 2023 nu am luat gol, iar acum am luat în minutul 90. Acum suntem vulnerabili? Mergem înainte. Mai sunt 16 meciuri de jucat, suntem încă pe primul loc, dar sunt conștient că un 0-0 era mai bun inclusiv pentru moral”, a declarat Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, la finalul partidei cu FCSB.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și