Închide meniul

Şefii lui Dinamo, anunţ despre şansele ca Ovidiu Burcă să fie înlocuit cu Ionuţ Chirilă: „Oricine a avut istorie la Dinamo”

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 octombrie 2023, 9:29

Reclamă
Şefii lui Dinamo, anunţ despre şansele ca Ovidiu Burcă să fie înlocuit cu Ionuţ Chirilă: „Oricine a avut istorie la Dinamo

Şefii lui Dinamo, anunţ despre şansele ca Ovidiu Burcă să fie înlocuit cu Ionuţ Chirilă

Ovidiu Burcă şi Ionuţ Chirilă / Colaj Hepta

Şefii lui Dinamo au făcut un anunţ categoric despre şansele ca Ovidiu Burcă să fie înlocuit cu Ionuţ Chirilă. Andrei Nicolescu a venit cu o reacţie după ce s-au amplificat zvonurile că este iminentă schimbarea antrenorului la penultima clasată din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo şi-a trecut în cont un singur punct în ultimele şase etape. Mai mult, a suferit o înfrângere fără drept de apel cu Hermannstadt, scor 0-4. Astfel, a apărut varianta ca Ionuţ Chirilă să fie numit pe banca tehnică a „câinilor”.

Şefii lui Dinamo, anunţ despre şansele ca Ovidiu Burcă să fie înlocuit cu Ionuţ Chirilă

Acționar și administrator special la Dinamo, Andrei Nicolescu a precizat că orice fost jucător sau antrenor la Dinamo este aşteptat să ajute clubul.

Sunt doar speculații, noi primim pe oricine care a avut istorie la Dinamo și e bine primit, dar atât. Nu e cazul să se speculeze mai departe„, a declarat Andrei Nicolescu la playsport.ro.

Conducătorul alb-roşiilor a ţinut totuşi să precizeze că, pentru moment, Ovidiu Burcă nu are postul ameninţat chiar şi în cazul unei înfrângeri cu Poli Iaşi. Nu ar fi nicio şansă ca Ionuţ Chirilă să îi ia locul lui Burcă.

Reclamă

Burcă a fost afectat de rezultatul de la Sibiu, de prestația echipei, de eventuala lui demitere, dar noi am reușit să-l echilibrăm iar el, la rându-i, a reușit să transmită acest mesaj mai departe către echipă

Mi-ar plăcea ca noi toți, cei din familia Dinamo, să considerăm toate meciurile de acum decisive, nu doar cel de mâine (n.r. Dinamo – Poli Iași). Însă, din alte puncte de vedere nu e decisiv (n.r. – aluzie la posibila demitere a lui Burcă)„, a mai spus conducătorul grupării din Ştefan cel Mare.

Dinamo a adunat 9 puncte în primele 13 etape. „Câinii” trec printr-un moment teribil şi au un singur gol marcat în ultimele 6 meciuri. Au cel mai slab atac şi a doua cea mai slabă defensivă.

Reclamă 4 / 0/3

Prima reacţie a lui Ovidiu Burcă după informaţiile apărute despre plecarea de la Dinamo

Ovidiu Burcă a vorbit pentru prima oară după informaţiile apărute care îl dădeau plecat de la Dinamo. Antrenorul a dezminţit ştirea şi a susţinut că echipa nu va mai arăta în acest sezon, ca la Sibiu, acolo unde „câinii roşii” au fost umiliţi de Hermannstadt, 0-4.

Înainte să vorbim despre meciul pe care-l avem mâine, în primul rând cred că trebuie să fac niște lămuriri, pentru că după meciul de la Sibiu n-am mai vorbit cu absolut nimeni.

În primul rând cred că este totala mea responsabilitate pentru ce s-a întâmplat acolo, faptul că în alte meciuri am fost inspirat, cred că am fost total neinspirat în a gestiona această pauză pe care am avut-o înainte de meciul de la Sibiu.

Îmi asum total ceea ce s-a întâmplat la Sibiu și aș vrea să-i asigur pe oameni că a fost doar un accident și echipa nu va mai arăta așa în acest sezon. Așa ca să lămurim episodul Sibiu.

Am o conducere care mă susține, le mulțumesc pe calea asta. Cred că nu există dinamovist în momentul ăsta care să fie mulțumit de cum arată echipa și de locul pe care-l avem în clasament. Condițiile pe care le avem și pe care le oferă sunt poate chiar mai sus decât primele zece echipe și e de datoria mea și a echipei să întoarcem această situație. Am încredere în jucătorii pe care-i am, eu sunt convins că echipa va avea reacție”, a spus Burcă, într-o conferinţă de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și