Închide meniul

Şefii lui Dinamo, ultimele detalii despre numirea noului antrenor: „Suntem aproape! Nu am făcut un maraton!”

Viviana Moraru Publicat: 1 decembrie 2023, 8:13

Reclamă
Şefii lui Dinamo, ultimele detalii despre numirea noului antrenor: „Suntem aproape! Nu am făcut un maraton!

Şefii lui Dinamo, ultimele detalii despre numirea noului antrenor

Jucătorii lui Dinamo, după meciul cu Poli Iaşi / Hepta

Şefii lui Dinamo au oferit ultimele detalii despre numirea noului antrenor. Andrei Nicolescu a dezvăluit că trupa din Ştefan cel Mare va avea în scurt timp un nou tehnician, după plecarea lui Ovidiu Burcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a rămas fără antrenor, după ce Ovidiu Burcă şi-a dat demisia la două zile distanţă după derby-ul pierdut cu FCSB. Sorin Colceag şi Iulian Mihăescu se vor ocupa de echipă până la numirea unui nou tehnician, şi cel mai probabil vor fi pe banca „câinilor” şi la duelul din următoarea etapă de Liga 1, cu Sepsi.

Şefii lui Dinamo, ultimele detalii despre numirea noului antrenor

Andrei Nicolescu a dezvăluit că mai sunt de pus la punct ultimele detalii cu viitorul antrenor al „câinilor”. Administratorul special al lui Dinamo a analizat, alături de ceilalţi oameni din club, toate variantele disponibile pentru a lua cea mai bună decizie în privinţa băncii tehnice a alb-roşilor.

De asemenea, Nicolescu a oferit declaraţii şi despre Ovidiu Burcă. Acesta a transmis faptul că regretă că antrenorul nu a mai continuat în Ştefan cel Mare.

„Suntem destul de aproape (n.r. de numirea noului antrenor). Mai sunt detalii de pus la punct, dar în primul și în primul rând trebuie luată o decizie în interior, împreună cu toți cei care ne sfătuim.

Reclamă
Reclamă 4

Mare parte din ceea ce s-a vehiculat în presă e corect, dar n-am făcut niciodată un maraton. Ne dorim ca decizia pe care o luăm să aibă cât mai puține riscuri, pentru că momentul e foarte dificil. E foarte greu să aducem pe cineva pe care să-l percepem un etalon mult peste Ovidiu.

Îmi pare foarte rău de ceea ce s-a întâmplat cu Ovidiu. I-am fost suport și, în ciuda a tot ce s-a întâmplat, nu e ceea ce ne doream noi. Murmurul de care a avut parte l-a afectat foarte mult, nu cred că merita asta, poate și eu sunt vinovat că n-am găsit mai multă energie să-i pot transmite.

Mi-aș fi dorit să continue, dar suntem în situația asta. E un context foarte dificil și trebuie să fie o decizie care să prezinte cele mai puține riscuri, ăsta este idealul pe care ni-l dorim.

Reclamă

Îmi cer scuze dacă s-a creat o imagine că facem vreun casting.

Nu e despre asta, e doar despre interesul lui Dinamo și despre a alege cât mai bine. Le mulțumesc tuturor pentru modul admirabil în care am putut să comunicăm. Toți cei cu care am discutat au fost de acord cu ceea ce vrem să implementăm în perioada de iarnă, din punctul acesta de vedere nu cred că e o problemă majoră în alegere. Putem să fim foarte aproape de numirea unui antrenor, dar și un pic mai departe. Nu pot să dau un răspuns”, a declarat Andrei Nicolescu, conform playsport.ro.

Prima reacţie a lui Florin Bratu, după ce a negociat revenirea la Dinamo

Prima reacţie a lui Florin Bratu, după ce a negociat revenirea la Dinamo. Bratu a mai antrenat pe Dinamo în 2018. Bratu nu ar refuza o revenire la Dinamo.

Ieri am avut o discuție destul de pozitivă cu conducerea lui Dinamo. Acum aștept. Momentan nu s-a luat nicio decizie. Eu sunt pregătit. Dacă nu credeam că scot echipa din criză… Nu cred, sunt foarte sigur că voi reuși acest lucru cu multă muncă.

Dinamo acum e o echipă fără încredere. Când nu câștigi 12 meciuri, orice om din lumea își pierde încrederea. Am trecut și eu și ca fotbalist, și ca antrenor. Nu promit marea cu sarea. E un lot care ar putea să depășească granițele locului 15. E o chestie de blocaj.

Trebuie să câștigam puncte. Să fim mai uniți, să jucăm unul pentru celălalt. Există resurse. Ne vom îmbunătăți lotul. Zilele acestea se va lua o decizie. Important e că Dinamo are nevoie de puncte. Părerea mea e că trebuie minimum șase puncte în aceste patru meciuri de campionat care au mai rămas”, a spus Florin Bratu conform celor de la playsport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și