Închide meniul

Prima reacţie a lui Florin Bratu, după ce a negociat revenirea la Dinamo: „Eu sunt pregătit! Acum aştept!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 noiembrie 2023, 21:33 / Actualizat: 30 noiembrie 2023, 23:30

Reclamă
Prima reacţie a lui Florin Bratu, după ce a negociat revenirea la Dinamo: „Eu sunt pregătit! Acum aştept!

Prima reacţie a lui Florin Bratu, după ce a negociat revenirea la Dinamo

Florin Bratu, în timpul unei conferințe de presă / SportPictures / Razvan Pasarică via Hepta

Prima reacţie a lui Florin Bratu, după ce a negociat revenirea la Dinamo. Bratu a mai antrenat pe Dinamo în 2018. Bratu nu ar refuza o revenire la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Bratu a fost printre antrenorii care au fost contactaţi de conducerea de la Dinamo, după ce Ovidiu Burcă şi-a dat demisia. „Sunt pregătit”, le-a transmis Bratu şefilor de la Dinamo.

Prima reacţie a lui Florin Bratu, după ce a negociat revenirea la Dinamo

Ieri am avut o discuție destul de pozitivă cu conducerea lui Dinamo. Acum aștept. Momentan nu s-a luat nicio decizie. Eu sunt pregătit. Dacă nu credeam că scot echipa din criză… Nu cred, sunt foarte sigur că voi reuși acest lucru cu multă muncă.

Dinamo acum e o echipă fără încredere. Când nu câștigi 12 meciuri, orice om din lumea își pierde încrederea. Am trecut și eu și ca fotbalist, și ca antrenor. Nu promit marea cu sarea. E un lot care ar putea să depășească granițele locului 15. E o chestie de blocaj.

Trebuie să câștigam puncte. Să fim mai uniți, să jucăm unul pentru celălalt. Există resurse. Ne vom îmbunătăți lotul. Zilele acestea se va lua o decizie. Important e că Dinamo are nevoie de puncte. Părerea mea e că trebuie minimum șase puncte în aceste patru meciuri de campionat care au mai rămas”, a spus Florin Bratu conform celor de la playsport.ro.

Ovidiu Burcă şi-a luat rămas-bun de tot de la Dinamo

Ovidiu Burcă şi-a luat rămas-bun de tot de la Dinamo. Antrenorul „câinilor” a precizat că nu va rămâne în club cu o altă funcţie, aşa cum s-a vehiculat.

Reclamă

Vreau să mulțumesc în primul rând suporterilor. Datorită lor clubul nu a murit. Vreau să mulțumesc celor care au avut încredere în minute, primul fiind Gabi Glăvan. Și apoi celor de la RTZ și celor de la Red&White. Vreau să le mulțumesc și jucătorilor.

Cumva îmi cer scuze dacă în toată perioada am lezat sentimentelor unor foști jucători, mari legende, prin declarațiile mele. Și celor cărora le-am produs neplăceri.

Nu e deloc un moment trist. Ci unul de bucurie. Mă gândesc la prima zi aici. Îmi dau seama de unde am pornit și unde am ajuns. E o diferență enormă între de unde am pornit și unde suntem. Va fi mai ușor celui care va veni după mine să lucreze într-un climat profesionist, într-un ambient de seriozitate maximă, așa cum am promis că voi face la Dinamo. Asta am promis că voi face când am venit: schimbare mentalității. Sunt mândru de ce las în vestiar, chiar dacă rezultatele nu sunt cele dorite.

Reclamă 4 / 0/3

Am conștiința împăcată, am făcut ce a depins de mine pentru a duce clubul la un nivel mai bun. Chiar dacă nu e un moment tocmai bun, clubul e mai sportiv. Are acționari care pun la dispoziție cele mai înalte condiții de performanță. Poate am ajutat și eu să transform clubul.

Nu voi rămâne în club. Nu a fost niciodată o opțiune pentru mine alta decât să fiu antrenorul acestei echipe. Nu cred că a fost o demisie. A fost un acord de ambele părți. De ce am făcut-o? Când am început la Liga 2 am cerut 6 săptămâni. Acum am cerut 6 luni. Pentru mine a fost ceva extraordinar. (…) Cel care va veni să ştie că lucrurile sunt cât se poate de normale la club, există acţionari care au venit în perioada asta şi care sunt dispuşi să investească sume importante de bani pentru ca echipa să se salveze”, a spus Ovidiu Burcă în conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și