Închide meniul

Semnal de alarmă pentru Dinamo, înaintea derby-ului cu Rapid: „E grav!” Probleme uriaşe pentru Zeljko Kopic

Viviana Moraru Publicat: 13 august 2024, 8:19

Reclamă
Semnal de alarmă pentru Dinamo, înaintea derby-ului cu Rapid: „E grav! Probleme uriaşe pentru Zeljko Kopic

Semnal de alarmă pentru Dinamo, înaintea derby-ului cu Rapid

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Hepta

Basarab Panduru a tras un semnal de alarmă pentru Dinamo, înaintea derby-ului cu Rapid. Acesta consideră că formaţia lui Zeljko Kopic va avea de suferit, date fiind accidentările lui Dennis Politic şi Hakim Abdallah, din meciul cu Poli Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a remizat cu Poli Iaşi, scor 2-2, iar în runda următoare se va deplasa pe terenul rivalei Rapid. Derby-ul se va disputa duminică, de la ora 21:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Semnal de alarmă pentru Dinamo, înaintea derby-ului cu Rapid

Basarab Panduru a transmis că accidentările lui Dennis Politic şi Hakim Abdallah îi vor cauza mari probleme lui Zeljko Kopic, la duelul cu Rapid. Fostul internaţional consideră că o eventuală lipsă a celor doi titulari se va resimţi la formaţia din Ştefan cel Mare.

Totodată, Panduru a subliniat şi faptul că Dennis Politic s-a accidentat chiar în momentul în care s-ar fi aflat în vederile selecţionerului Mircea Lucescu, pentru duelurile naţionalei de luna viitoare.

„Cred că e corect scorul. Dinamo suferă, că se accidentează cei mai buni jucători, Abdallah şi Politic, care cred că era şi în vederile selecţionerului pentru primele meciuri. Dinamo putea avea pe cineva la naţională. Mai gravă a fost la Abdallah, dar Politic a plecat pe picioarele lui. Dinamo nu mai arată la fel după.

Reclamă
Reclamă 4

Dinamo are un prim 11 bun, cu care joci de la egal la egal, dar când apar schimbările e greu să câştigi meciul. Nu credeam că mai egalează, dar autogolul ăla… E Todoroski. Una peste alta e corect rezultatul. Cred că ambele echipe sunt mulţumite. Intră Costin fundaş dreapta, Neagu în atac cu Bani, Borduşanu care nu trebuia să fie titular. Asta spun, iar din acel moment… După n-ai cum să mai fii la fel, dar primul 11 al lui Dinamo e bun.

Dacă aceşti jucători nu pot juca, Abdallah şi Politic, deja Dinamo are probleme, că nu prea ai cu cine să-i înlocuieşti. Să fiu corect, dar Bani mereu a făcut ceva când a intrat”, a declarat Basarab Panduru, conform primasport.ro.

Zeljko Kopic, reacţie după Poli Iaşi – Dinamo

Zeljko Kopic a fost încântat după Poli Iaşi – Dinamo. „Câinii” au încheiat la egalitate partida de la Iaşi. Dinamo a început foarte bine jocul, cu un penalty primit în secunda 20. Selmani a transformat, dar ieşenii au întors scorul până la pauză, graţie şutului superb al lui Bordeianu şi golului marcat de Samayoa. Dinamo a obţinut în cele din urmă un punct după ce Todorski şi-a trimis în proprie poartă balonul în minutul 57.

Reclamă

„Cred că a fost un meci foarte bun. Am început foarte bine. Adversarul a devenit apoi mai agresiv, de aceea au avut ocazii la poarta noastră. Au marcat un gol fantastic şi după a fost o greşeală a noastră. Sunt foarte mulţumit de a doua repriză, nu le-am dat şanse pe tranziţie şi cred că am fost echipa mai aproape de victorie.

Am avut momente cu posesie la mijlocul terenului şi am ajuns în a treia treime. A doua repriză, din punct de vedere mental, a fost foarte bună. Am avut şi greşeli, dar a fost greu fără Hakim şi Dennis.

(n.r. accidentările lui Abdallah şi Politic) Trebuie să vedem, pentru moment nu pot să spun nimic. O să vedem după testele medicale.

(n.r. urmează meciul cu Rapid) Trebuie să ne recuperăm după acest meci, după aceea să ne pregătim şi să dăm tot ce avem pe teren la meciul cu Rapid”, a declarat Zeljko Kopic, la digisport.ro.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:13

„Un maestru!” Grecii i-au dezvăluit „secretul” lui Răzvan Lucescu! Laude pentru antrenorul român, înainte de startul sezonului

12:57

Dan Şucu s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon! Lovitura pregătită de patronul Rapidului

12:46

Sold-out la FCSB – Sparta Praga! Fanii iau cu asalt Ghencea la returul „de foc” din Champions League

12:09

Ion Ţiriac l-a sunat pe Novak Djokovic! Detaliul neştiut despre campionul olimpic: „Am făcut şi un pariu cu el!”

11:36

Liverpool, cotă uriaşă la câştigarea Premier League după plecarea lui Jurgen Klopp! Ce loc ocupă în topul favoritelor

10:52

„Sunt îngrijorat!” Andrei Nicolescu, mesaj clar după ce doi titulari de la Dinamo s-au accidentat înaintea derby-ului cu Rapid

1 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 2 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 3 Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape 4 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 5 Louis Munteanu, discurs incredibil la adresa celor de la FCSB: „Nu mă interesează! Nu am vrut să merg acolo!” 6 Ce „medalie” i-a fost propusă lui Jordan Chiles, după ce TAS i-a acordat bronzul Anei Bărbosu: „Contactează-mă!”
Citește și