Închide meniul

Semnal de alarmă pentru Dorin Rotariu, după transferul la FCSB: „Poate să plece aşa cum a venit! Îl va costa!”

Viviana Moraru Publicat: 11 octombrie 2023, 11:34

Reclamă
Semnal de alarmă pentru Dorin Rotariu, după transferul la FCSB: „Poate să plece aşa cum a venit! Îl va costa!

Semnal de alarmă pentru Dorin Rotariu, după transferul la FCSB

Dorin Rotariu, în timpul unui meci/ Profimedia

Semnal de alarmă pentru Dorin Rotariu, după transferul la FCSB. Gabi Balint a analizat mutarea făcută de Gigi Becali, şi a declarat că jucătorul poate fi un plus pentru echipa roş-albastră, în cazul în care va primi şanse de joc. În caz contrar, Balint susţine că Rotariu „poate pleca aşa cum a venit”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Rotariu a semnat cu FCSB un contract valabil pe un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă două. 20.000 de euro va încasa lunar atacantul de 28 de ani.

Semnal de alarmă pentru Dorin Rotariu, după transferul la FCSB

Gabi Balint speră ca Dorin Rotariu să aibă evoluţii bune la FCSB, mărturisind că roş-albaştrii aveau nevoie de un jucător pe banda dreaptă a atacului, deoarece David Miculescu, Octavian Popescu şi Alexandru Băluţă nu au dat randamentul dorit.

De asemenea, Balint i-a dat şi un sfat lui Dorin Rotariu, mărturisind că la FCSB nu există răbdare, şi trebuie să dea totul pe teren încă din primul meci, pentru a se impune în echipa de start.

„E greu, că acolo nu există răbdare. Dacă nu va intra tare din prima, când va fi folosit, va putea avea probleme. E o echipă potrivită lui, pentru că e o echipă cu jucători tehnici, combinativi. El joacă bandă dreaptă sau atacant, sau chiar al doilea atacant.

Reclamă

E un jucător care are niște execuții foarte bune. Are un picior stâng foarte bun, chiar cu capul. În dreapta, Miculescu și Băluță nu au dat satifacție, nici Octavian Popescu. Le mai trebuia un atacant lângă Compagno sau în locul lui.

Nu e genul Compagno, e mai mobil, mai tehnic. Nu are lovitura de cap a lui, dar simte golul. Eu vorbesc și din amintiri, el a mai avut probleme cu niște accidentări.

Depinde cum e acum. Oricum, faptul că de câteva luni nu joacă și nu are ritm, îl va costa puțin. Eu cred că a făcut pregătire individuală. Eu cred că nu stă rău. Îi lipsește ritmul.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă intră cu joc bun, cu o evoluție bună, asta e bine pentru curajul lui. Dacă va juca o dată, de două ori, va fi scos, se încearcă altă soluție și poate să plece așa cum a venit”, a declarat Gabi Balint, conform digisport.ro.

Cu cine a negociat Gigi Becali transferul lui Dorin Rotariu la FCSB

S-a aflat cu cine a negociat Gigi Becali transferul lui Dorin Rotariu la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că a discutat cu Iosif Rotariu, unchiul noului său jucător, căruia i-a spus din start ce poate să-i ofere fostului atacant de la Dinamo.

Gigi Becali a oferit mai multe dealii despre transferul lui Dorin Rotariu. Patronul de la FCSB a declarat că a purtat negocieri cu unchiul jucătorului, căruia i-a spus că nu poate să-i ofere un salariu mai mare de 20.000 de euro.

„Nu a fost greu să îl conving, a venit Rotariu, unchi-su, i-am spus din prima: ‘Eu atâta pot să dau!’, i-am dat o sumă pe care nici nu a comentat-o, i-am zis că nu fac contract decât pe un an și pe urmă pe încă doi. Adică, nu mai vreau să risc, i-am făcut un an plus doi ani, 20.000 salariu și gata„, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și