Închide meniul

Semnal de alarmă tras de Basarab Panduru, după ultimele meciuri ale lui CFR Cluj: „Stau prea mult în faze fixe!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 februarie 2023, 10:59

Semnal de alarmă tras de Basarab Panduru, după ultimele meciuri ale lui CFR Cluj: „Stau prea mult în faze fixe!

Dan Petrescu, avertizat de Basarab Panduru după ultimele meciuri ale celor de la CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci la CFR Cluj/ Profimedia

Basarab Panduru a tras un semnal de alarmă, după ultimele meciuri ale celor de la CFR Cluj. Fostul internaţional consideră că trupa lui Dan Petrescu se bazează prea mult în acest sezon pe golurile venite în urma unor faze fixe, şi nu are în lot un golgheter, aşa cum este cazul lui Marko Dugandzic la Rapid şi al lui Andrea Compagno la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a fost învinsă de FCSB, în derby-ul din ultima etapă din Liga 1. A fost a şasea înfrângere suferită de clujeni în acest sezon, şi a patra de pe teren propriu.

Basarab Panduru a identificat o problemă la CFR Cluj, după ultimele rezultate înregistrate

Basarab Panduru a declarat că Dan Petrescu nu s-a mai confruntat cu o astfel de situaţie la CFR Cluj, în care să piardă atâtea meciuri până la accederea în play-off.
Fostul internaţional consideră că această situaţie este cauzată de faptul că trupa din Gruia nu are în lot un marcator pur sânge, golgheterii echipei fiind Cristi Manea, Rangelo Janga, Cephas Malele şi Karlo Mihar, toţi având câte patru goluri înscrise pe parcursul sezonului.

Totodată, Panduru susţine că problemele CFR-ului sunt cauzate şi de faptul că nivelul campionatului din Liga 1 a crescut faţă de sezoanele precedente, fiind mai multe echipe care se luptă pentru primele locuri.

„Cred că noi avem impresia că joacă acelaşi lucru, dar eu mă întrebam aseară dacă Petrescu a mai pierdut vreodată, până în etapa a 24-a, şase meciuri. Sau dacă a pierdut şase meciuri în tot campionatul regulat.

Reclamă

Poate anul trecut e şi acolo o problemă, vii după meciurile alea câştigate şi rezultatele tale nu sunt bune, dar, până atunci, nu ştiu dacă într-un sistem regulat a mai pierdut şase meciuri până în etapa 24.

(n.r. crezi că a mai avut vreodată atâtea adversare puternice?) Nu, dar niciodată nu cred că a stat doar în fazele fixe. În momentul ăsta, sunt trei jucători care sunt golgheteri.

E aproape incredibil, la patru goluri. Manea, patru goluri, Janga are patru goluri, Malele are patru goluri. Parcă prea stai în fazele fixe anul ăsta, ca niciodată.

Reclamă 4 / 0/3

Şi să pierzi şase meciuri în 24… nu cred că s-a mai întâmplat lucrul ăsta”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica îi atacă pe rivalii de la CFR Cluj, după ce FCSB s-a impus în derby

Mihai Stoica îi atacă pe cei de la CFR Cluj, după ce FCSB a câștigat, scor 1-0, pe terenul campioanei en-titre. Managerul general de la FCSB a identificat principala problemă a trupei lui Dan Petrescu.

Mihai Stoica crede că jocul CFR-ului poate fi anihilat dacă elevii lui Dan Petrescu nu beneficiază de faze fixe. De altfel, oficialul de la FCSB consideră că aceasta a fost una dintre cheile derby-ului din Gruia.

„(n.r. despre CFR Cluj) Cum nu vine faza fixă, cum au pierdut. Au pierdut şi la Botoşani așa. Au vulnerabilităţi. Noi nu vrem ca CFR să nu aibă adversar. Până acum a fost doar Craiova… când şi când. Nu jucau doar cu noi, le-au pus şi lor probleme.

Acum o să fie diferit. Avantajează echipa care o să joace cel mai bine în play-off. Rapidul joacă exceptional acasă, dar nu joacă extraordinar afară. Sepsi este și ea o echipă serioasă”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Recomandări
  • Basarab Panduru, avertisment pentru Dan Petrescu
  • Ce a declarat fostul internaţional

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:25 VideoMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
Vezi toate știrile
Citește și