Închide meniul
UPDATE

Sentinţa în cazul meciului Sepsi – FC U Craiova 1948 rămâne în pronunţare. Ce a declarat Adrian Mititelu la ieşirea de la Comisia de Recurs

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 martie 2023, 19:30

Sentinţa în cazul meciului Sepsi – FC U Craiova 1948 rămâne în pronunţare. Ce a declarat Adrian Mititelu la ieşirea de la Comisia de Recurs

Adrian Mititelu, nemulțumit de delegarea lui Istvan Kovacs la CFR Cluj - FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, declaraţii în faţa jurnaliştilor / Antena Sport

Sentinţa în cazul meciului Sepsi – FC U Craiova 1948 urmează să fie anunţată joi. Cele două cluburi aşteaptă decizia Comisiei de Recurs din cadrul FRF, după ce iniţial Comisia de Disciplină a hotărât ca oltenii să piardă la ‘masa verde’, sor 0-3. Meciul a fost întrerupt definitiv din cauza scandărilor xenofobe ale ultraşilor Craiovei lui Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia este una extrem de importantă în lupta pentru ultimul loc care duce în play-off. Dacă va rămâne aceeaşi, 3-0 pentru Sepsi, atunci echipa lui Cristiano Bergodi ar avea nevoie de un singur punct pe Arena Naţională, împotriva celor de la FCSB, pentru a fi sigură de locul 6.

Update: Adrian Mititelu a venit cu primele declaraţii la ieşirea de la Comisia de Recurs. Sentinţa ar urma să fie anunţată joi!

Sunt încrezător. Dacă acestor oameni care ne-au judecat astăzi, cei cinci membri, le aparţine decizia, eu sunt foarte… dacă decizia nu se ia în altă parte, atunci am muncit degeaba. Dar toate argumentele sunt în favoarea noastră, nu există în regulament o prevedere care să ducă la această sancţiune. În rest nu mai vorbesc de moralitate, de fair-play sau de meritul sportiv.

Adrian Mititelu: „Îi faci un rău lui Sepsi, o trimiţi în play-off cu puncte câştigate la ‘masa verde'”

A fost expunere (n.r. de ce a durat atât), noi am avut 4 sau 5 avocaţi care ne-au susţinut. Vă daţi seama, s-au pus concluzii pe recursul nostru, pe recursul lor. Au fost chestiuni legate de procedură. Eu sunt optimist din punct de vedere al concluziilor. Argumentul celor de la Sepsi nu a existat, efectiv nu au avut niciun argument.

Reclamă

Cred că cei de la Sepsi… acum au recunoscut că meciul se putea juca în continuare, nu era niciun fel de problemă. Eu zic că efectul pe care poate şi l-a dorit Federaţia s-a produs. Aceşti oameni din peluză, aceşti tipi din peluză care fac ce fac, credeţi-mă că sunt foarte afectaţi de sancţiuni gen cinci meciuri în care nu au voie la deplasări. Sau, mai rău, acasă să joci fără suporteri. E suficientă sancţiunea.

Nu poţi să faci aşa ceva. În loc să creezi o simbioză şi o pace între relaţiile române-maghiare, creezi un crater şi o duşmănie. Îi faci un rău lui Sepsi, o trimiţi în play-off cu puncte câştigate la ‘masa verde’.

Procesul a fost normal pentru că noi am venit cu argumente solide. Legea 4 e foarte clară, spune că toate obligaţiile cad în sarcina organizatorului de meci„, a declarat Adrian Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Sentinţa în cazul Sepsi – FC U Craiova se lasă aşteptată. Există posibilitatea ca decizia să fie anunţată mâine.

Sentinţa în cazul meciului Sepsi – FC U Craiova 1948 se află azi

LPF nu a mai aşteptat un verdict al Comisiei de Recurs şi a programat meciurile Hermannstadt – FC U Craiova 1948 şi FCSB – Sepsi la aceeaşi oră, duminică, de la 21:00. Astfel, Liga a considerat că acestea sunt meciurile decisive, nu o eventuală rejucare ce ar putea fi programată săptămâna viitoare, până la debutul play-off-ului.

Dacă decizia va rămâne cea luată de Comisia de Disciplină, Adrian Mititelu e dispus să facă un gest radical, fiind hotărât să se retragă din lumea fotbalului. Finanțatorul clubului din Bănie își dorește ca partida de la Sfântu Gheorghe să se rejoace. Meciul din etapa a 23-a din Liga 1 a fost întrerupt în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor lui FC U Craiova 1948.

„Dacă nu se rejoacă meciul cu Sepsi și dacă acest puncte vor face diferența în clasament pentru play-off, cred că o să rămân în istoria fotbalului. O să spun ce voiam să fac, indiferent de decizia comisiei. Orice spun acum pare un fel de flecăreală spusă ca să îi sperii pe cei de la comisie.

Dar nu mai poate continua activitatea mea și nici echipa asta. Ar fi o nedreptate prea mare! Eu sunt convins că vom juca meciul cu Sepsi”, a spus Adrian Mititelu, potrivit fanatik.ro.

Motivul pentru care Sepsi a câştigat la „masa verde” partida cu FC U Craiova 1948

S-a aflat motivul pentru care Comisia de Disciplină a decis ca Sepsi să câştige la masa verde partida cu FC U Craiova 1948. Se pare că decizia a fost luată în favoarea covăsnenilor, după ce clubul oltean nu i-a înştiinţat pe aceştia să nu îi primească pe suporterii trupei din Bănie pe stadion.

FC U Craiova 1948 se pare că a fost găsită vinovată, după ce nu i-a înştiinţat pe cei de la Sepsi ca Jandarmeria să nu îi primească pe fanii olteni pe arena din Sfântul Gheorghe.

Reclamă

În acest context, vina scandalului xenofob creat ulterior de fani a fost a celor de la FC U Craiova 1948, tocmai pentru că nu a notificat clubul gazdă. Partida a fost întreruptă definitiv de centralul Andrei Chivulete în minutul 26, la scorul de 0-0.

Adrian Mititelu, mesaj pentru Gigi Becali, omul care îl poate ajuta să intre în play-off

În acest moment, Sepsi are două puncte peste FC U Craiova 1948, iar la egalitate de puncte, avantajul meciurilor directe. Mesajul lui Mititelu pentru Becali este unul clar: bate Sepsi şi te „blestem” să iei campionatul.

„Anul ăsta eu zic că FCSB are șanse mari să ia campionatul. Mai ales dacă bate pe Sepsi duminică. Dacă bat pe Sepsi duminică, îi „blestem” să ia campionatul”, a spus Mititelu, pentru sursa citată mai sus.

Recomandări
  • Sentinţa în cazul meciului Sepsi – FC U Craiova 1948 se află azi, după ora 16:00
  • Comisia de Disciplină a decis victoria lui Sepsi, la masa verde

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și