Închide meniul

Sepsi a anunţat noul antrenor! Decizia conducerii covăsnene: „Avem mare încredere în el”

Alex Masgras Publicat: 10 septembrie 2024, 18:22

Reclamă
Sepsi a anunţat noul antrenor! Decizia conducerii covăsnene: „Avem mare încredere în el

Sepsi a anunţat noul antrenor! Decizia conducerii covăsnene: "Avem mare încredere în el"

Laszlo Dioszegi / Profimedia

Sepsi a anunţat noul antrenor al echipei. După despărţirea de Bernd Storck, formaţia din Sf. Gheorghe a negociat cu mai mulţi antrenori, dar condiţiile puse de covăsneni nu au fost acceptate de nume precum Toni Conceicao, Cristiano Bergodi sau Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cele din urmă, Sepsi Sf. Gheorghe şi-a găsit antrenor. Este vorba de Valentin Suciu, cel care a şi pregătit echipa în ultima perioadă.

Sepsi a anunţat noul antrenor! Decizia conducerii covăsnene: „Avem mare încredere în el”

Valentin Suciu va fi principalul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe şi va fi ajutat de Aldea, Cernea şi Kulcsar în staff-ul tehnic.

„Au fost discuţii cu mai mulţi antrenori, însă nu s-au concretizat. În primul rând, noi am spus că avem o condiţie, indiferent de numele antrenorului, din staff-ul acestuia trebuie să facă parte Aldea, Cernea şi Kulcsar.

Vali Suciu a pregătit echipa în această perioadă. Cunoaşte bine lotul, iar atmosfera de la antrenamente este bună. În aceste condiţii am decis să-i dăm o şansă lui Vali. Are licenţa PRO şi noi avem mare încredere în el”, a declarat Attila Hadnagy, la prosport.ro.

Reclamă
Reclamă

Valentin Suciu este antrenorul cu care Sepsi a promovat în Liga 1, după ce a preluat echipa încă din Liga 4. El a plecat de la Sepsi în 2017, iar în 2018 a semnat cu Csikszereda, echipă pe care a antrenat-o până în 2022. Tot atunci, el a revenit în cadrul clubului covăsnean, în postura de director al academiei.

După 8 etape, Sepsi se află pe locul 12, cu doar 8 puncte, după 2 victorii, 2 remize şi 4 înfrângeri. Pentru covăsneni urmează meciul cu FC Botoşani de pe 13 septembrie, de pe teren propriu.

Bernd Storck a fost dat afară de la Sepsi! Laszlo Dioszegi a făcut anunțul

Bernd Storck a fost dat afară de la Sepsi, după ce echipa din Sfântu Gheorghe a ajuns la patru înfrângeri la rând în Liga 1. Laszlo Dioszegi a făcut anunţul despărţirii de antrenorul în vârstă de 61 de ani.

Reclamă

Numit în luna noiembrie a anului trecut, Bernd Storck îşi prelungise contractul până în 2025. Rezultatele slabe din startul acestui sezon i-au grăbit însă plecarea.

„După patru zile grele, s-a luat o decizie foarte grea! Clubul trebuie sa fie cel mai important din lume si lipsit de emotii! Ne despărțim de comun acord! Dar asta nu se termină încă, cei care au greșit vor plăti unul câte unul!

Am învățat multe de la tine Bernd! Următorul pas va fi foarte important și va necesita multă atenție! Sa stiti un lucru, voi sunteti cei mai importanti, fanii! Trebuie să funcționeze și peste cincizeci de ani fără mine și colegii mei! De aceea vă rog să fiți alături de noi în această situație dificilă și să veniți la meciul cu FC Botoșani!”, a transmis Laszlo Dioszegi pe contul său de Facebook.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:22

„Cum să-i dau eu sugestii?” Mihai Stoichiţă, mesaj clar despre Mircea Lucescu după a doua victorie a lui „Il Luce” cu naţionala!

18:52

Emil Săndoi revine în Liga 1! Echipa cu care semnează fostul selecţioner al naţionalei U21

18:45

LIVE TEXTFinlanda U21 – România U21 1-0. Meci important pentru „tricolorii” lui Daniel Pancu în drumul spre EURO 2025

18:44

Conor McGregor revine în UFC! Anunţul făcut de Dana White: „Este înfometat”

18:16

Reacţia presei din Ucraina după ce România a învins Lituania cu două goluri marcate în ultimele minute! Remarca despre Lucescu

17:35

„Nu mai dormeam noaptea!” Jannik Sinner a vorbit despre calvarul provocat de scandalul de dopaj: „Nu mai eram acelaşi”

1 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 2 România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol 3 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 4 VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!” 5 Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Mutare spectaculoasă făcută de giuleşteni în ultima zi de mercato 6 Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT
Citește și