Închide meniul

Sepsi a anunţat un nou transfer! Covăsnenii au adus un fundaş central, după eliminarea din Conference League

Alex Masgras Publicat: 2 septembrie 2023, 14:38

Reclamă
Sepsi a anunţat un nou transfer! Covăsnenii au adus un fundaş central, după eliminarea din Conference League

Sepsi a anunţat un nou transfer

Kecskes Akos / Facebook Sepsi OSK

Sepsi a anunţat un nou transfer! Deţinătoarea Cupei României s-a înţeles cu Kecskes Akos, fundaş central din Ungaria, în vârstă de 27 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cursul zilei de sâmbătă, formaţia din Sf. Gheorghe a anunţat transferul jucătorului care a evoluat ultima oară în Austria, pentru LASK. Fundaşul maghiar a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu Sepsi.

Sepsi a anunţat un nou transfer! Covăsnenii au adus un fundaş central, după eliminarea din Conference League

„Sepsi OSK a continuat campania de transferuri: am ajuns la un acord și cu fundașul central Kecskés Ákos, în vârstă de 27 de ani. Jucătorul, cu şase selecții în echipa națională a Ungariei, a semnat un contract valabil pe trei ani cu clubul nostru.

Kecskés Ákos a jucat ultima oară la LASK Linz, dar a mai evoluat în carieră și la echipele Nizhny Novgorod (Rusia), FC Lugano (Elveția), Korona Kielce (Polonia), Termalica Nieciecza (Polonia), Újpest FC (Ungaria) și Atalanta BC (Italia)”, a fost anunţul făcut pe sepsiosk.ro.

Sezonul trecut, el a evoluat în 10 meciuri pentru LASK în toate competiţiile. De asemenea, el are şi şase convocări la echipa naţională a Ungariei.

Reclamă

Sepsi l-a transferat pe Kecskes Akos la două zile după eliminarea din Conference League. Covăsnenii au pierdut în 120 de minute duelul din Norvegia cu Bodo/Glimt, iar parcursul european al deţinătoarei Cupei României s-a încheiat în play-off.

Acum, Sepsi se va concentra pe întrecerile interne, campionat şi Cupa României. Primul meci al echipei lui Liviu Ciobotariu va avea loc luni seară, de la ora 21:30, când va primi vizita celor de la UTA.

Liviu Ciobotariu, prima reacţie după Bodo/Glimt – Sepsi 3-2: „Sunt mândru. Mă bucur că antrenez această echipă”

La finalul partidei, Liviu Ciobotariu a vorbit despre eliminarea echipei sale. Dezamăgit de rezultat, Ciobotariu a recunoscut că Sepsi şi-a respectat prea mult adversarul în debutul partidei. Cu toate acestea, antrenorul celor de la Sepsi a declarat că este mândru de parcursul european al jucătorilor săi:

Reclamă 4 / 0/3

„Vreau să îmi felicit jucătorii pentru jocul de astăzi, exceptând primele 25 de minute, pentru parcursul din această competiţie. Eu cred că am arătat foarte bine în această competiţie. Am demonstrat că suntem o echipă care se poate lupta pentru a obţine rezultate pozitive.

Din păcate părăsim această competiţie cu un gust amar, au fost şi ceva probleme de arbitraj. Din punctul meu de vedere nu a fost offside la golul lui Ştefănescu şi cred că a fost offside la golul lui Pellegrino. Am jucat de la egal la egal cu o echipă puternică. Ne vom concentra pe campionat şi Cupa României. Va trebui să ne refacem fizic pentru meciul cu UTA, pentru că băieţii au jucat 120 de minute.

Am început slab, am respectat prea mult adversarul, după care ne-am intrat în ritm. Am părăsit această competiţie cu capul sus.

Au fost momente la începutul jocului în care ei au fost mai buni decât noi. Noi ne-am regăsit, am echilibrat jocul. Noi am fost echipa mai bună în mai multe momente, dar la fotbal contează golul şi asta a făcut să ieşim din Conference League

Le-am transmis că sunt mândru de ei, îi felicit pentru parcursul pe care l-am avut. În afară de cele 25 e minute în care nu ne-am regăsit, sunt mândru. Mă bucur să antrenez această echipă. De acum încolo trebuie să ne concentrăm pe campionat şi pe Cupa României”, a declarat Liviu Ciobotariu, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și