Închide meniul

Sepsi – CFR Cluj 1-2! CFR Cluj a câştigat la Sfântu Gheorghe şi e cu un pas în Europa!

Bogdan Stănescu Publicat: 20 mai 2023, 22:30

Reclamă
Sepsi – CFR Cluj 1-2! CFR Cluj a câştigat la Sfântu Gheorghe şi e cu un pas în Europa!

Sepsi - CFR Cluj, 20:30, LIVE TEXT

Sepsi şi CFR Cluj, într-un meci din Liga 1 / Profimedia Images

Sepsi – CFR Cluj 1-2 a fost LIVE TEXT pe AS.ro. Campioana României e cu un pas în Europa după ce a învins la Sfântu Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Calificarea în Europa este singura miză pe care o mai are echipa lui Dan Petrescu. CFR Cluj ar putea obţine de mâine locul 3 dacă Universitatea Craiova nu va câştiga cu Rapid.

LIVE TEXT Sepsi – CFR Cluj 1-2

Min. 90+7: Final de meci! CFR Cluj o învinge în deplasare pe Sepsi şi e foarte aproape de a-şi asigura calificarea în Europa!

Min. 84: Aganovic trage în plasa laterală, din unghi.

Min. 82: Sepsi – CFR Cluj 1-2! Janga a marcat din pasa lui Petrila

Reclamă

Min. 80: Ocazie pentru Sepsi! Ţâru şi-a salvat echipa, aflată într-o situaţie foarte grea.

Min. 54: Gol anulat cu VAR! Sepsi – CFR Cluj rămâne 1-1! Boateng marcase şi o readusese în avantaj pe CFR

S-a reluat partida!

Reclamă 4 / 0/3

Pauză!

Min. 43: Sepsi – CFR Cluj 1-1! Tudorie a înscris cu un şut plasat.

Min. 36: Ocazie mare pentru Sepsi! Ion Gheorghe a tras peste poartă dintr-o poziţie ideală

Min. 33: Sepsi – CFR Cluj 0-1! Claudiu Petrila a deschis scorul cu un şut de la marginea careului!

Min. 26: Ocazie pentru Sepsi! Varga nu a reuşit să înscrie dintr-o poziţie foarte bună.

Min. 16: Petrila a căzut în careu, dar arbitrul a decis să nu dicteze 11 metri după ce s-a consultat cu VAR.

Min. 5: Bîrligea a trimis primul şut pe poartă! Niczuly a prins cu siguranţă.

Reclamă

Min. 1: A început partida.

Echipele de start

Sepsi: Began – M. Bălașa, Ninaj, M. Tamas, Dumitrescu – I. Gheorghe, N. Păun, J. Rodriguez, R. Varga – Tudorie, Safranko

Rezerve: Niczuly – Dimitrov, R. Ispas, Aganovic, E. Papa, F. Junior, C. Matei, Achahbar, Rondon

Antrenor: Cristiano Bergodi

CFR Cluj: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Camora – Boateng, Cvek – Fica, Birligea, Petrila – Janga

Rezerve: Sava – Peteleu, R. Bălan, Țîru, Hoban, Muhar, R. Filip, Yeboah, Maglica

Antrenor: Dan Petrescu

Echipele probabile:

Iată echipele probabile de la Sepsi – CFR Cluj, potrivit gsp.ro:

Sepsi Sf. Gheorghe (4-4-2): 33. Niczuly – 44. Bălașa, 82. Ninaj, 4. M. Tamaș, 27. R. Ispas – 97. R. Varga, 13. C. Matei, 6. N. Păun, 77. Aganovic – 99. Rondon, 18. Safranko
Rezerve: 12. Began, 5. J. Rodriguez, 9. Tudorie, 10. Achahbar, 22. Francisco, 23. I. Grigore, 24. D. Renta, 30. A. Nistor, 67. E. Papa
Absenți: Ștefănescu, D. Ciobotariu, I. Gheorghe, Dimitrov, A. Dumitrescu (accidentați)
Antrenor: Cristiano Bergodi

CFR Cluj (4-3-3): 1. Scuffet – 4. Cr. Manea, 33. Kolinger, 3. Burcă, 45. Camora – 73. Muhar, 21. Boateng, 40. Cvek – 15. Yeboah, 30. Bîrligea, 11. Petrila
Rezerve: 90. R. Sava, 25. Țâru, 28. Hoban, 32. Janga, 37. Bordeianu, 44. Yuri, 71. Peteleu, 82. Fica, 91. Maglica
Absenți: C. Deac (refacere), Braun, Krasniqi (accidentați)
Antrenor: Dan Petrescu

Dan Petrescu: „Nu e o situație prea bună pentru CFR”

Dan Petrescu a recunoscut, la conferinţa de presă, că acest sezon nu a fost unul bun pentru CFR Cluj. Campioana ultimelor sezoane e ieşită complet din lupta pentru titlu.

Nu e o situație prea bună pentru CFR, e prima oară după mulți ani când nu mai avem șanse matematice la titlu. E clar că nu e ceea ce ne-am dorit. S-au întâmplat mult prea multe în 2023. Am alergat după 3 iepuri și nu am prins niciunul. Sunt și probleme interne, iar asta a dus la rezultate pe care nu le doream. Avem un meci cu Sepsi, iar ei sunt favoriți”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

CFR Cluj nu va câştiga niciun trofeu în acest sezon, ea fiind eliminată în semifinalele Cupei României chiar de către adversara din această seară, Sepsi.

Sepsi a învins-o categoric, cu 3-0, pe CFR Cluj în semifinalele Cupei României.

Dan Petrescu a anunţat că va folosi o echipă tânără cu Sepsi

Dan Petrescu s-a arătat foarte pesimist înainte de meciul cu Sepsi. El a spus că formaţia antrenată de Cristiano Bergodi e favorită în această seară.

Trebuie să vedem ce va fi în continuare, avem meci cu Sepsi și în opinia mea sunt favoriți. Sunt convins că vor băga toți jucătorii înainte de finala Cupei, să vadă formula cea mai bună pentru finală.

Au entuziasm, joacă pe prime mari, am înțeles că patronul le-a dublat la meciurile din play-off. Noi nu avem nici moral, nici spirit, avem și doi jucători care s-au lovit cu FCSB. În primul rând Braun, pe care l-am lovit noi.

Al doilea Krasniqi, a jucat accidentat și l-am forțat până s-a rupt de tot, săracul. Starea este poate cea mai rea din mandatul meu la CFR”, a precizat Petrescu la conferința de presă.

Cristiano Bergodi a vorbit despre viitorul său după Rapid – Sepsi 0-0: „Am avut o discuție cu șefii!”

Cristiano Bergodi a vorbit despre viitorul său după Rapid – Sepsi 0-0, partidă care a contat pentru etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1. Acesta a fost instalat pe banca formație din Sfântu Gheorghe în toamna lui 2021.

„Nu pot să dau un răspuns sigur (n.r. despre prelungirea contractului), nu știu. Probabil vom avea o discuție cu conducătorii, posibil după finală. Nu știu dacă finala contează, am avut o discuție cu șefii în urmă cu două luni și am decis să vorbim după finala Cupei.

Sunt de mulți ani în fotbal și știu că rezultatele contează. Ca jucător e mai bine, pentru că jucătorii sunt actorii principali”, a declarat Cristiano Bergodi, la finalul meciului cu Rapid, pentru digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și