Închide meniul

Sepsi, deschidere rapidă de scor cu CFR Cluj. Mark Tamas i-a dat peste cap planurile lui Dan Petrescu încă din minutul 10!

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 martie 2023, 21:03

Reclamă
Sepsi, deschidere rapidă de scor cu CFR Cluj. Mark Tamas i-a dat peste cap planurile lui Dan Petrescu încă din minutul 10!

Mark Tamas a deschis scorul cu o lovitură de cap

Mark Tamas a înscris în Sepsi - CFR Cluj / Captură Orangesport

Sepsi a reuşit o deschidere rapidă de scor cu CFR Cluj, în penultima etapă a sezonului regulat din Liga 1. Gruparea din Sfântu Gheorghe avea nevoie de o victorie pentru a-şi asigura, matematic, prezenţa în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La primul atac periculos la poarta campioanei, Safranko a fost faultat de Kolinger în minutul 9. Fundaşul central al lui CFR a şi văzut cartonaş galben de la Sebastian Colţescu. Din lovitura liberă rezultată alb-roşiii au dat lovitura!

Sepsi, deschidere rapidă de scor cu CFR Cluj

Marius Ştefănescu a centrat perfect, la colţul scurt, iar Mark Tamas a reluat în poartă. Fundaşul maghiar a înscris primul său gol pentru Sepsi. Nu mai marcase, într-un meci din campionat, din iulie 2020. Atunci juca pentru polonezii de la Slask Wroclaw.

Tamas a declanşat nebunia în tribună, în minutul 10. Janga a trecut pe sub minge şi i-a permis jucătorului lui Cristiano Bergodi să înscrie cu o lovitură de cap. A fost startul pe care nu şi-l dorea Dan Petrescu.

Sepsi venea după o periadă dificilă. A obţinut o singură victorie în ultimele cinci etape din Liga 1. În schimb, CFR Cluj avea trei victorii la rând, în campionat, la startul partidei.

Reclamă

Dan Petrescu, reacţie categorică înainte de Sepsi – CFR Cluj

Dan Petrescu a avut o reacţie categorică înainte de partida din această rundă, dintre Sepsi şi CFR Cluj. Antrenorul campioanei României vrea să fie din nou pe primul loc, însă susţine că acest fapt ar deranja în fotbalul românesc, deoarece este de părere că lumea „s-a plictisit” să îi vadă echipa lider. Totodată, „Bursucul” a vorbit şi despre problemele de lot cu care se confruntă.

În atac suntem subţiri, banca din ce in ce mai subţire, aici mă tem puţin. La meciu cu UTA, nu era o bancă atrăgătoare, mai ales în zona de atac. Rămânem cu puţine soluţii, nu-mi place asta, pentru că vine play-off-ul, trebuie să avem soluţii în atac.

Nu înțeleg de ce s-a zis că au fost greșeli pro CFR, pentru acele greșeli au fost întoarse de VAR. Penalty, care n-a fost, am ratat. Am dat gol, s-a dat fault. Am luat roșu, până la urmă n-au fost greșeli.

Reclamă 4 / 0/3

A fost o exagerare, pentru că CFR a fost dezavantajată tot sezonul. Acum se încearcă, înainte de play-off, să se spună că CFR e avantajată de arbitri. Dar statistica spune altceva!

Se pune presiune invers, pentru că nu mai suportă nimeni să fie CFR pe primul loc, asta e clar. S-a plictisit toată lumea de noi!

Va fi război în play-off. Se vor întampla multe. Şi cu VAR, şi fără. Noi am crezut că dacă vine VAR-ul e linişte, m-am înşelat din păcate. Aş dori un atacant, care să joace şi extremă, încercăm să vedem dacă găsim acum, liber”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Laszlo Dioszegi, răspuns dur pentru conducerea lui FC U Craiova 1948

Laszlo Dioszegi a venit cu un răspuns dur pentru conducerea lui FC U Craiova 1948, după ce Marcel Puşcaş a anunţat că se duce la meciul dintre Sepsi şi CFR Cluj, lăsând să se înţeleagă că se teme de un meci câştigat uşor de campioni.

Din păcate, o singură dată am învins pe CFR Cluj. Nu suntem într-o formă foarte bună. Eu am încredere în băteţi. Mi-e teamă pentru ambele meciuri, cu CFR şi cu FCSB. Dacă nu câştigăm, dar băieţii s-au dăruit, o să trec peste.

Sunt nişte aberaţii că noi suntem în relaţii bune cu CFR şi că noi câştigăm azi şi le dăm şase puncte în play-off. Deja îmi vine să râd. Cine spune asta nu cunoaşte clubul Sepsi. Să se întâmple aşa ceva în 2023? Poate în anii 90, ştie toată lumea ce a fost în fotbal. Nu cred că acum cineva are curaj să se gândească la aşa ceva.

Doar oameni care au procedat aşa pot crede asta. Teoria conspiraţiei e folosită des în Liga 1. Omul dacă se gândeşte la aşa ceva la echipa adversă, ei ar face aşa ceva. Lucruri de genul ăsta nu suntem în stare nici măcar să ne gândim. Nu avem o relaţie mai bună cu CFR decât cu FCSB. Noi vrem să jucăm fotbal. Dacă pierdem, să pierdem cu capul sus. Nu intrăm în play-off cu orice preţ”, a spus Laszlo Dioszegi, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și