Închide meniul
EXCLUSIV

Laszlo Dioszegi, răspuns dur pentru conducerea lui FC U Craiova 1948, după acuzele de blat înainte de Sepsi – CFR Cluj: „Sunt nişte aberaţii. Doar oameni care au procedat aşa pot crede asta”

Dan Roșu Publicat: 6 martie 2023, 15:58

Laszlo Dioszegi, răspuns dur pentru conducerea lui FC U Craiova 1948, după acuzele de blat înainte de Sepsi – CFR Cluj: „Sunt nişte aberaţii. Doar oameni care au procedat aşa pot crede asta

Laszlo Dioszegi, răspuns dur pentru conducerea lui FC U Craiova 1948

Laszlo Dioszegi, înaintea unui meci / Hepta

  • Laszlo Dioszegi, răspuns dur pentru conducerea lui FC U Craiova 1948
  • Marcel Puşcaş, acuze dure

Laszlo Dioszegi a venit cu un răspuns dur pentru conducerea lui FC U Craiova 1948, după ce Marcel Puşcaş a anunţat că se duce la meciul dintre Sepsi şi CFR Cluj, lăsând să se înţeleagă că se teme de un meci câştigat uşor de campioni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu o victorie în duelul cu CFR, Sepsi este calificată matematic în play-off. Asta dacă decizia Comisiei de Disciplină rămâne aceeaşi, 3-0 la masa verde la partida Sepsi – FC U Craiova 1948. Oltenii susţin că CFR ar ceda meciul de azi, pentru a primi şase puncte în cele două partide din play-off.

Laszlo Dioszegi, răspuns dur pentru conducerea lui FC U Craiova 1948

„Din păcate, o singură dată am învins pe CFR Cluj. Nu suntem într-o formă foarte bună. Eu am încredere în băteţi. Mi-e teamă pentru ambele meciuri, cu CFR şi cu FCSB. Dacă nu câştigăm, dar băieţii s-au dăruit, o să trec peste.

Reclamă

Sunt nişte aberaţii că noi suntem în relaţii bune cu CFR şi că noi câştigăm azi şi le dăm şase puncte în play-off. Deja îmi vine să râd. Cine spune asta nu cunoaşte clubul Sepsi. Să se întâmple aşa ceva în 2023? Poate în anii 90, ştie toată lumea ce a fost în fotbal. Nu cred că acum cineva are curaj să se gândească la aşa ceva.

Doar oameni care au procedat aşa pot crede asta. Teoria conspiraţiei e folosită des în Liga 1. Omul dacă se gândeşte la aşa ceva la echipa adversă, ei ar face aşa ceva. Lucruri de genul ăsta nu suntem în stare nici măcar să ne gândim. Nu avem o relaţie mai bună cu CFR decât cu FCSB. Noi vrem să jucăm fotbal. Dacă pierdem, să pierdem cu capul sus. Nu intrăm în play-off cu orice preţ”, a spus Laszlo Dioszegi, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Marcel Puşcaş, atac dur la adresa lui Sepsi

„Am pornit din Craiova. Destinația finală este Sfântu Gheorghe. Azi, de la 20:30, Sepsi, fostă IMASA, joacă un meci important pentru calificarea în play-off. Voi fi la fața locului să mă conving dacă spiritul lui Jean Pădureanu ne mai bântuie. Deviza lui principală era: «La tine acasă dai tu două goluri, la mine acasă dau eu două». Simplu și poți fi in primele șase echipe.

La el a ținut tactica asta vreo 10 ani. Bine, dar asta era pe vremea lui Naș’ Mircea Sandu. Azi e imposibil ca cineva să se preteze la așa ceva. S-au schimbat multe lucruri radical în fotbalul românesc. Am scăpat de «pădureni» și-am rămas cu predictibilitatea. Se va juca corect și va câstiga cel mai bun. Adică, Sepsi. Abia aștept s-ajung!”.

Motivul pentru care Sepsi a câştigat la „masa verde” partida cu FC U Craiova 1948

S-a aflat motivul pentru care Comisia de Disciplină a decis ca Sepsi să câştige la masa verde partida cu FC U Craiova 1948. Se pare că decizia a fost luată în favoarea covăsnenilor, după ce clubul oltean nu i-a înştiinţat pe aceştia să nu îi primească pe suporterii trupei din Bănie pe stadion.

Reclamă 4 / 0/3

FC U Craiova 1948 se pare că a fost găsită vinovată, după ce nu i-a înştiinţat pe cei de la Sepsi ca Jandarmeria să nu îi primească pe fanii olteni pe arena din Sfântul Gheorghe.

În acest context, vina scandalului xenofob creat ulterior de fani a fost a celor de la FC U Craiova 1948, tocmai pentru că nu a notificat clubul gazdă. Partida a fost întreruptă definitiv de centralul Andrei Chivulete în minutul 26, la scorul de 0-0.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: "Noi avem o regulă"
Liga 1 • 18 mart., 17:23
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă”
Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de "omenie"
Liga 1 • 18 mart., 11:44
„Eu fac zilnic blaturi!” Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de „omenie”: „Mi-am adus aminte!”
Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB - Sepsi 2-1
Liga 1 • 18 mart., 10:14
„Neputinţă totală!” Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB – Sepsi 2-1: „Nu sunt deloc mulţumit!”
Laszlo Dioszegi a anunţat o decizie radicală în ceea ce o priveşte pe FCSB
Liga 1 • 17 mart., 21:52
Laszlo Dioszegi a anunţat o decizie radicală în ceea ce o priveşte pe FCSB: „Ca să vă arăt că nu facem blaturi!”
Laszlo Dioszegi a răspuns la acuzaţiile făcute de Victor Angelescu înainte de FCSB - Sepsi
Liga 1 • 17 mart., 8:47
Laszlo Dioszegi a răspuns la acuzaţiile făcute de Victor Angelescu înainte de FCSB – Sepsi: „Aruncă cu noroi şi mută scandalul!”