Închide meniul

Sepsi – Dinamo 2-1! „Câinii” nu au scăpat de probleme nici cu noul antrenor. Au ajuns la 13 meciuri fără victorie

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 4 decembrie 2023, 21:25

Sepsi – Dinamo 2-1! Câinii” nu au scăpat de probleme nici cu noul antrenor. Au ajuns la 13 meciuri fără victorie

Şefii lui Sepsi, prima reacţie după ce Gigi Becali a mărit oferta pentru Marius Ştefănescu

Marius Ştefanescu, ofertat de FCSB şi Rapid / Profimediaimages

Sepsi – Dinamo 2-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Duelul dintre cele două cluburi a contat pentru etapa cu numărul 18 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La acest meci, Bernd Storck și Zeljko Kopic au debutat pe banca celor două echipe. Totuși, tehnicianul german a fost singurul care a început cu dreptul, având în vedere victoria celor de la Sepsi. După acest meci, covăsnenii sunt pe locul al 10-lea în Liga 1, cu 23 de puncte, în timp ce Dinamo a rămas penultima, cu 10 puncte. De asemenea, odată cu acest meci, „câinii” au ajuns la 13 meciuri fără victorie, în toate competițiile.

Sepsi – Dinamo 2-1

UPDATE: Final de meci! Sepsi – Dinamo 2-1

Min. 69: Safranko a semnat una dintre cele mai mari ratări ale sezonului. Atacantul lui Sepsi nu a putut înscrie din 4 metri, după ce a primit o pasă perfectă!

Min. 51: Sepsi – Dinamo 2-1! Intrat după pauză, Gregorio a şutat din voleu, iar Ghezali a deviat mingea în poartă.

Reclamă

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză! 

Min. 38: Şansă importantă pentru Dinamo. Amzăr a fost scăpat din marcaj, dar nu a reuşit să îl învingă pe Niczuly.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 30: Sepsi – Dinamo 2-0! Marius Ştefănescu a marcat din nou în poarta „câinilor”. Mingea a ajuns la el, în mijlocul careului, şi a trimis-o în plasă cu un şut din prima.

Min. 11: Sepsi – Dinamo 1-0! Gol spectaculos reuşit de Ştefănescu. A marcat cu un lob de efect şi l-a surprins pe Golubovic. Preluare perfectă şi execuţie de geniu! A înscris al 4-lea său stagional.

Min. 10: Ocazie uriaşă pentru Sepsi. După un corner, mingea ajunge la Safranko. Acesta şutează din 5 metri, dar Golubovic intervine salvator şi trimite în corner.

Min. 1: A început meciul de la Sfântu Gheorghe!

Sepsi: Niczuly – Ciobotariu, Ninaj, Kecskes, Oteliță – Alimi – Varga, J. Rodriguez, C. Matei, Ștefănescu – Safranko

Rezerve: Moldovan, Bălașa, F. Ștefan, Dobozi, I. Gheorghe, N. Păun, Kallaku, Damașcan. Rondon
Antrenor: Bernd Storck

Dinamo: Golubovic – Lucas, Patriche, R. Grigore – Moura, Bani, Ilic, Iglesias, Amzăr – Ghezali, Abdallah

Reclamă

Rezerve: Began, I. Roșu, Gregorio, Larrucea, Politic, Bordușanu, Giafer, C. Costin, D. Irimia
Antrenor: Zeljko Kopic

Stadion: Sepsi Arena
Arbitru: Petrescu Radu (Bucureşti – Bucureşti), A1: Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti – Bucureşti), A2: Marica Mihai Marius (Bistriţa – Bistriţa Năsăud)
Arbitru VAR: Barbu Marian (Făgăraş – Braşov)
Arbitru AVAR: Lucaciu Doru Claudiu (Cluj-Napoca – Cluj)

Înantea acestei partide, formația patronată de Laszlo Dioszegi se află pe poziția a 12-a în clasament, cu 20 de puncte după cele 17 meciuri jucate. De cealaltă parte, „câinii” din Ștefan cel Mare sunt pe locul al 5-lea, penultimul în Liga 1, cu doar 10 puncte obținute de la revenirea în primul eșalon.

Înainte de etapa cu numărul 18, Sepsi s-a duelat cu cei de la FCU Craiova. Partida respectivă a fost pierdută de formația din Covasna cu scorul de 1-2. De cealaltă parte, în ultima etapă jucată, Dinamo a fost învinsă de marea rivală FCSB cu scorul de 0-1.

Ultimul duel dintre cele două formații a avut loc pe data de 31 iulie. La momentul respectiv, meciul a contat pentru etapa a 3-a a sezonului de Liga 1 și s-a încheiat cu victoria covăsnenilor, scor 3-0. În acea partidă, pentru Sepsi au marcat: Safranko, Alimi și Aganovic.

Ionuț Chirilă, semnal de alarmă pentru noul antrenor al lui Dinamo

Ionuț Chirilă a oferit declarații despre numirea lui Zeljko Kopic la Dinamo, mărturisind că nu-l cunoaște pe antrenorul croat. Tehnicianul a declarat că acesta va avea o misiune infernală pe banca trupei din Ștefan cel Mare.

Chirilă îi sfătuiește pe oficialii lui Dinamo să gestioneze cu grijă situația clubului, deoarece falimentul nu este departe de echipă. Antrenorul a mai declarat că echipele din Liga 1 mizează pe antrenori fără rezultate notabile.

„Nu-l cunosc pe Zeljko Kopic, îi urez succes, dar va avea o misiune grea. Jocul lui Dinamo va fi cel mai bun test pentru el.

Dinamo trebuie să fie extrem de atentă cu managementul tehnic, nu este cale de mijloc, în caz de eșec va veni falimentul fotbalistic și financiar. Sunt mulți antrenori străini? Continuă în România lipsa criteriilor de competență, s-au dat multe lovituri de imagine”, a declarat Ionuț Chirilă, conform iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și