Închide meniul

Sepsi – FC Botoșani 5-2. Meci nebun la Sfântu Gheorghe. Ion Gheorghe, gol fabulos. A fost aplaudat de Liviu Ciobotariu!

Alex Ioniță Publicat: 23 octombrie 2023, 19:45

Reclamă
Sepsi – FC Botoșani 5-2. Meci nebun la Sfântu Gheorghe. Ion Gheorghe, gol fabulos. A fost aplaudat de Liviu Ciobotariu!

Sepsi - FC Botoșani, LIVE SCORE

Jucătorii lui Sepsi s-au bucurat pe teren / Profimediaimages

Meciul Sepsi – FC Botoșani, scor 5-2, din etapa a 13-a a Ligii 1, a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Echipa lui Liviu Ciobotariu a obţinut o victorie spectaculoasă şi a încheiat seria de 6 meciuri la rând fără succes în campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 15 al meciului de la Sf. Gheorghe, Romario Benzar a înscris în propria poartă şi a adus gazdele în avantaj. Zece minute mai târziu, Gabriel David a egalat, cu un şut din careu, la colţul lung. Oaspeţii au comis însă un henţ în propriul careu, în minutul 35, prin Eduard Florescu, iar arbitrul Sebastian Colţescu a dictat lovitură de pedeapsă. Alimi a transformat sigur în minutul 38 şi Sepsi era din nou în avantaj. Însă doar pentru un minut. Romario Benzar a fost faultat în careul gazdelor şi Eduard Florescu a adus egalarea pentru moldoveni.

Liviu Ciobotariu a schimbat la pauză şi, nou introdus pe teren, Adnan Aganovic a înscris şi el în minutul 47 pentru 3-2. Sepsi a înscris pentru 4-2 în minutul 66, după golul marcat cu o lovitură de cap, în minutul 66, de Alimi, din centrarea lui Denis Ciobotariu. Tabela a fost închisă de golul superb reuşit de Ion Gheorghe, de la mai bine de 30 de metri, în minutul 85. A fost primul gol al jucătorului lui Sepsi, în prima ligă, după mai bine de un an.

Sepsi s-a impus cu 5-2, reuşind prima victorie după şase înfrângeri consecutive. Covăsnenii sunt pe locul 9 în clasament, cu 15 puncte, în timp ce FC Botoşani ocupă, în continuare, ultimul loc, al 16-lea, cu 6 puncte şi fără nici o victorie în acest sezon.

SEPSI: Niczuly – D. Oroian, Kecskes, Ninaj, Fl. Ştefan (I. Gheorghe 72) – Alimi, J. Rodriguez, – M. Ştefănescu (R. Varga 73), C. Matei (D. Ciobotariu 58), Damaşcan (Aganovic 46), Debeljuh (Safranko 58). ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

Reclamă

FC BOTOŞANI: Ducan – R. Benzar (Adams Friday 70), Şeroni, Mutombo, Ţigănaşu – G. David, Petro (Zabou 76), E. Florescu (Casap 70) – Mouaddib, Ilicic (Dragu 70), Pinson (Drole 46). ANTRENOR: Dan Alexa

LIVE SCORE Sepsi – Botoşani 5-2

Min. 90+6: Sepsi – FC Botoşani 5-2. Final de meci! Victorie impresionantă obţinută de jucătorii lui Liviu Ciobotariu.

Min. 85: Sepsi – FC Botoşani 5-2. Gol fabulos marcat de Ion Gheorghe! A preluat mingea spectaculos şi a şutat de la peste 25 de metri, în vinclu! Portarul moldovenilor nu a avut nicio şansă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 66: Sepsi – FC Botoşani 4-2. Alimi a reluat perfect centrarea lui Ciobotariu şi a distanţat-o pe tabelă pe gruparea din Sfântu Gheorghe!

Min. 47: Sepsi – FC Botoşani 3-2. Ce nebunie! Intrat după pauză, Adnan Aganovic a reuşit să marcheze şi să o ducă pe Sepsi în avantaj.

Min. 41: Sepsi – FC Botoşani 2-2! Eduard Florescu l-a învins, tot din penalty, pe Roland Niczuly!

Min. 38: Sepsi – FC Botoşani 2-1! Alimi a marcat din lovitură de la 11 metri!

Min. 25: Sepsi – FC Botoşani 1-1! Gabriel David l-a învins pe Niczuly cu un șut la colțul lung!

Min. 15: Sepsi – FC Botoşani 1-0! Romario Benzar şi-a dat autogol, iar Alexa şi-a pus mâinile în cap. Fundşaul de la Botoşani a încercat să respingă o centrare, dar a lovit mingea cu tibia şi a trimis balonul în proprie poartă.

Min. 1: A început partida!

Reclamă

Sepsi – FC Botoșani, LIVE SCORE. Echipele de start

Sepsi: 33. Niczuly – 17. Oroian, 4. Kecskes, 82. Ninaj, 3. Fl. Ștefan – 21. Alimi, 5. J. Rodriguez, – 11. Ștefănescu, 10. C. Matei, 9. Damașcan, 96. Debeljuh

Antrenor: Liviu Ciobotariu

Rezerve: 1. D. Moldovan, 5. D. Ciobotariu 77. Aganovic,, 24. Rența, 59. Kallaku, 8. I. Gheorghe, 97. R. Varga, 90. Kocsis, 18. Safranko

FC Botoşani: 68. Ducan – 22. R. Benzar, 32. Șeroni, 3. Mutombo, 30. Țigănașu – 33. G. David, 28. Petro, 8. E. Florescu – 66. Mouaddib, 60. Ilicic, 93. Pinson

Antrenor: Dan Alexa

Rezerve: 82. A. Ureche, 12. Adams, 23. Dragu, 26. Creț, 98. Casap, 24. Cioiu, 99. Zabou, 70. Gligot, 11. Drole

Stadion: Sepsi Arena, Sf. Gheorghe
Arbitru: Sebastian Colțescu / Asistenți: Daniel Mitruți și Vladimir Urzică Arbitru VAR: Viorel Flueran / Arbitru AVAR: Cristina Trandafir

Înainte de această partidă, echipa lui Liviu Ciobotariu vine după înfrângerea din deplasarea cu Poli Iași. Covăsnenii au pierdut partida respectivă, care a contat pentru etapa a 12-a, cu scorul de 1-0. De cealaltă parte, cei de la FC Botoșani au pierdut duelul cu cei de la FCSB, cu scorul de 0-1, înainte de pauza provocată de meciurile echipelor naționale.

În momentul de față, gazdele din această seară se află pe locul al 13-lea în Liga 1, cu 12 puncte după 12 meciuri jucate. De cealaltă parte, formația pregătită de Dan Alexa este pe ultimul loc, cu doar 6 puncte după tot atâtea meciuri jucate.

Patronul lui Sepsi i-a decis viitorul lui Liviu Ciobotariu, după şase înfrângeri consecutive

Laszlo Dioszegi a declarat că Liviu Ciobotariu rămâne antrenorul lui Sepsi, cel puţin până la duelul cu Botoşani. Acesta a dat de înţeles însă faptul că, în cazul în care covăsnenii vor pierde, lucrurile s-ar putea schimba.

Sepsi a pierdut la limită duelul restant cu Poli Iaşi, din Liga 1, scor 0-1. Covăsnenii au ratat un penalty prin Cosmin Matei, în debutul meciului, şi au avut şi un gol anulat de VAR.

„Nu știm ce o să fie în viitor, dar în momentul de față are susținerea noastră și sperăm că vom reuși să o învingem pe FC Botoșani și să ne revenim.

Dacă nu câștigăm, e bai. Nu e un ultimatum, dar vă dați seama, dacă ajungem la 7 înfrângeri consecutive, va fi o mare problemă. Nici noi nu știm ce se întâmplă. Nici antrenorii, nici jucătorii nu știu”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și