Închide meniul

Sepsi – FC Voluntari 4-0. Covăsnenii rămân în cursa pentru play-off

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 martie 2024, 19:09

Sepsi – FC Voluntari 4-0. Covăsnenii rămân în cursa pentru play-off

Sepsi - FC Voluntari 4-0. Covăsnenii rămân în cursa pentru play-off

Jucătorii lui Sepsi se bucură într-un meci/ Profimedia Images

Sepsi – FC Voluntari 4-0, într-un meci din etapa a 29-a, penultima a sezonului regular al Ligii 1. Golurile au fost marcate de Ştefănescu ’11 (penalty), ’61, Varga ’52 şi Matei ’58.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi ocupă locul şapte în clasament, cu 40 de puncte, cu unul mai puţin decât echipa de pe locul 6, Universitatea Cluj. FC Voluntari este pe 14, cu 27 de puncte.

Sepsi – FC Voluntari 4-0. Covăsnenii rămân în cursa pentru play-off

Sepsi: D. Moldovan – Oteliţă (Oroian ’72), Ciobotariu, Kecskes, Fl. Ştefan – Kallaku (Popşa ’82), N. Păun – Ştefănescu, C. Matei (Aganovic ’72), K. Varga (R. Varga ’72) – Safranko (Rondon ’82). Antrenor: Bernd Storck.

FC Voluntari: J. Fernandez – Ricardinho, Turda, Matricardi, Carnat – Droppa (Cascini ’66), Crepulja (Răduţ ’46) – Boboc, R. Popescu (D. Andrei ’46), Dumiter (Ciobanu ’46) – Nemec (Florea ’72). Antrenor: Nicolae Dică.

Cartonaş galben: Matei ‘70

Reclamă

Arbitri: Marcel Bîrsan – Ovidiu Artene, Vladimir Urzică – Alina Peşu

Camera VAR: Vladimir Urzică, Sebastian Colţescu

Observatori: Adrian Comănescu, Ion Marin

Reclamă 4 / 0/3

Ce spunea antrenorul covăsnenilor, Bernd Storck, înainte de meciul cu Voluntari

Trebuie să luăm meci cu meci și să câștigăm partida de pe teren propriu cu Voluntari. Să vedem ce vor face și adversarii. Nu suntem noi singura echipă care se bate pentru play-off. Trebuie să continuăm în același fel, trebuie să ne concentrăm pentru meciul de acasă. Putem să câștigăm acel meci dacă vom juca precum am făcut-o în celelalte partide de pe teren propriu”, declara antrenorul lui Sepsi, Bernd Storck, înaintea meciului cu Voluntari.

Sepsi e o echipă care luptă pentru play-off, trebuie să mergem să jucăm, să avem curaj și personalitate. Asta vreau de la jucătorii mei. Vreau să intrăm pe teren și să avem personalitate! Ne putem bate cu orice echipă, cred în continuare în jucători. Sper să ne îndeplinim obiectivele. Nu va fi ușor. Dar așteptăm prima victorie și după vom avea mai mult încredere. Facem jocuri bune, dar din păcate nu luăm puncte. Cu UTA, Universitatea Craiova și cu FCSB nu meritam să pierdem”, declara antrenorul ilfovenilor, Nicolae Dică, înainte de meciul cu Sepsi.

FC Botoşani – Sepsi 1-2, după un meci „nebun”, în care Eduard Florescu a ratat un penalty şi s-a „răzbunat” pe banca de rezerve!

FC Botoşani – Sepsi 1-2, după un meci „nebun”, disputat în etapa a 28-a Ligii 1. Gazdele rămân la 5 puncte în spatele locului 15, ocupat de Dinamo.

Au marcat Păun ’24 şi Debeljuh ’31 pentru Sepsi, respectiv Lopez ’78 pentru FC Botoşani. Gazdele au ratat un penalty în minutul 65, prin Florescu. În minutul 90+8, de la Sepsi a fost eliminat Dumitrescu.

FC Botoşani: Kukic – Benzar, Sadiku (E. Lopez ’46), A. Miron, Celea – E. David, Dican (Mouaddib ’46), I. Filip – Florescu (Şeroni ’76), Margiotta, Mitrov (Ofosu ’76). Antrenor: Bogdan Andone.

Sepsi: D. Moldovan – Oteliţă, Ninaj, D. Ciobotariu, Dumitrescu – N. Păun – K. Varga (Kecskes ’69), C. Matei (Safranko ‘90+4), Ştefănescu, Kallaku (Aganovic ’66) – Debeljuh. Antrenor: Bernd Storck.

Cartonaşe galbene: Mitrov ‘45+1, Miron ’68, Şeroni ‘90+7, Benzar ‘90+8 / Dumitrescu ’64, ‘90+8, Ninaj ’77, Aganovic ‘90

Reclamă

Cartonaş roşu: Dumitrescu ‘90+8

Arbitri: Andrei Antonie – Valentin Avram, Andrei Constantinescu – Bogdan Dumitrache

Arbitri VAR: Horia Gabriel Mladinovici, Marius Omuţ

Eduard Florescu, criză de nervi după ce a fost schimbat! A înjurat şi a lovit geamul de plexiglas de la banca de rezerve!

Eduard Florescu a avut o criză de nervi după ce a fost schimbat. El a părăsit terenul în minutul 76, fiind înlocuit cu Alin Şeroni.

Eduard Florescu a ratat un penalty în minutul 65 al partidei cu Sepsi. Chiar dacă Bogdan Andone a încercat să îl încurajeze după ce l-a înlocuit, Eduard Florescu a fost de nestăpânit.

După ce a dat mâna cu antrenorul Bogdan Andone, Florescu a început să înjure şi a lovit cu pumnul geamul de plexiglas de la banca de rezerve.

Anterior, el a fost, la rândul lui, înjurat de fanii lui FC Botoşani.

Florescu este cel mai prolific jucător al lui FC Botoşani în acest sezon, dar astăzi a prins o zi teribil de slabă. El s-a „răzbunat” pe banca de rezerve în urma evoluţiei foarte slabe de astăzi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și