Închide meniul

FC Botoşani – Sepsi 1-2, după un meci „nebun”, în care Eduard Florescu a ratat un penalty şi s-a „răzbunat” pe banca de rezerve!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 29 februarie 2024, 18:34

FC Botoşani – Sepsi 1-2, după un meci „nebun, în care Eduard Florescu a ratat un penalty şi s-a „răzbunat pe banca de rezerve!

FC Botoşani – Sepsi 1-2, după un meci "nebun", în care Eduard Florescu a ratat un penalty şi s-a "răzbunat" pe banca de rezerve!

Jucătorii lui Sepsi se bucură într-un meci/ Profimedia Images

FC Botoşani – Sepsi 1-2, după un meci „nebun”, disputat în etapa a 28-a Ligii 1. Gazdele rămân la 5 puncte în spatele locului 15, ocupat de Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au marcat Păun ’24 şi Debeljuh ’31 pentru Sepsi, respectiv Lopez ’78 pentru FC Botoşani. Gazdele au ratat un penalty în minutul 65, prin Florescu. În minutul 90+8, de la Sepsi a fost eliminat Dumitrescu.

FC Botoşani – Sepsi 1-2, după un meci „nebun”, în care Eduard Florescu a ratat un penalty şi s-a „răzbunat” pe banca de rezerve!

FC Botoşani: Kukic – Benzar, Sadiku (E. Lopez ’46), A. Miron, Celea – E. David, Dican (Mouaddib ’46), I. Filip – Florescu (Şeroni ’76), Margiotta, Mitrov (Ofosu ’76). Antrenor: Bogdan Andone.

Sepsi: D. Moldovan – Oteliţă, Ninaj, D. Ciobotariu, Dumitrescu – N. Păun – K. Varga (Kecskes ’69), C. Matei (Safranko ‘90+4), Ştefănescu, Kallaku (Aganovic ’66) – Debeljuh. Antrenor: Bernd Storck.

Cartonaşe galbene: Mitrov ‘45+1, Miron ’68, Şeroni ‘90+7, Benzar ‘90+8 / Dumitrescu ’64, ‘90+8, Ninaj ’77, Aganovic ‘90

Reclamă

Cartonaş roşu: Dumitrescu ‘90+8

Arbitri: Andrei Antonie – Valentin Avram, Andrei Constantinescu – Bogdan Dumitrache

Arbitri VAR: Horia Gabriel Mladinovici, Marius Omuţ

Reclamă 4 / 0/3

Observatori: Sorin Boca, Cătălin Cursaru

Eduard Florescu, criză de nervi după ce a fost schimbat! A înjurat şi a lovit geamul de plexiglas de la banca de rezerve!

Eduard Florescu a avut o criză de nervi după ce a fost schimbat. El a părăsit terenul în minutul 76, fiind înlocuit cu Alin Şeroni.

Eduard Florescu a ratat un penalty în minutul 65 al partidei. Chiar dacă Bogdan Andone a încercat să îl încurajeze după ce l-a înlocuit, Eduard Florescu a fost de nestăpânit.

După ce a dat mâna cu antrenorul Bogdan Andone, Florescu a început să înjure şi a lovit cu pumnul geamul de plexiglas de la banca de rezerve.

Anterior, el a fost, la rândul lui, înjurat de fanii lui FC Botoşani.

Florescu este cel mai prolific jucător al lui FC Botoşani în acest sezon, dar astăzi a prins o zi teribil de slabă. El s-a „răzbunat” pe banca de rezerve în urma evoluţiei foarte slabe de astăzi.

Eduard Florescu a înscris o „dublă” în prima victorie a sezonului pentru FC Botoşani

Eduard Florescu a marcat două goluri în prima victorie a lui FC Botoşani din acest sezon, obţinută înainte de Crăciun de către echipa lui Valeriu Iftime.

Reclamă

FC Botoşani a aşteptat cinci luni până să înregistreze primul succes din Liga 1. FC Botoşani este lanterna clasamentului în Liga 1.

La Galaţi, gazdele au presat, dar nu au reuşit să marcheze sau să producă ocazii mari de gol, iar moldovenii au trimis primul şut pe spaţiul porţii abia în minutul 38. În minutul 50 golul lui Maciel a fost anulat pentru ofsaid, iar gazdele au rămas în zece din minutul 64, după ce Adrian Rus a primit direct cartonaşul roşu.

După trei minute, Eduard Florescu a executat perfect o lovitură liberă şi a deschis scorul, dar gălăţenii nu au avut reacţie şi, în minutul 90+1, Ilicic i-a pasat în careu lui Eduard Florescu, care a reuşit dubla.

FC Botoşani s-a impus cu 2-0, reuşind atunci prima victorie a sezonului. Echipa patronată de Iftime se apropias atunci la numai un punct de Dinamo. Ulterior, FC Botoşani chiar a depăşit-o pe Dinamo în clasament, dar acum e iarăşi lanternă.

Ce spunea Mihai Stoica despre Eduard Florescu după „dubla” acestuia contra Oţelului Galaţi

Mihai Stoica l-a lăudat pe Eduard Florescu după ce acesta a înscris două goluri contra Oţelului. Florescu i-a făcut praf pe anumiţi colegi ai săi, pe care i-a acuzat că s-au dat loviţi după meciul cu Dinamo, iar discursul său a fost apreciat de către Mihai Stoica.

Să îți spun ceva. De regulă, te cenzurezi. Sunt chestii care se spun în vestiar. Nu prea le spui la TV, nu dă foarte bine când îți acuzi colegii. Chiar dacă ai dreptate.

Mie îmi plac fotbaliștii care au ceva de spus. M-am săturat să aud clișee, că n-a fost cum a zis Mister, că suntem vinovați… omul a fost cinstit!

Florescu face sezonul vieții. Îl știu de când era puști, am o relație specială cu el”, a spus Mihai Stoica pentru orangesport.ro după ce a văzut discursul lui Eduard Florescu de după meciul cu Oţelul.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și