Închide meniul

Sepsi – Hermannstadt 1-1. Echipa lui Liviu Ciobotariu şi-a menţinut invincibilitatea în Liga 1!

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 21 august 2023, 20:28

Sepsi – Hermannstadt 1-1. Echipa lui Liviu Ciobotariu şi-a menţinut invincibilitatea în Liga 1!

Sepsi - Bodo/Glimt, LIVE TEXT

Jucătorii lui Sepsi, în timpul unui meci / Profimedia

Sepsi – Hermannstadt 1-1, meci din etapa a 6-a a Ligii 1, a fost LIVE SCORE pe AS.ro. Echipa lui Liviu Ciobotariu a disputat primul meci după victoria obţinută în turul 3 preliminar Conference League din Kazahstan, acolo unde a învins-o pe Aktobe şi s-a calificat în play-off. Şi-a menţinut invincibilitatea în actuala ediţie de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sibienii au început mai bine meciul de la Sf. Gheorghe şi au avut câteva ocazii bune în prima repriză, inclusiv un gol anulat pentru ofsaid la Daniel Paraschiv (min. 14). Scorul a fost însă deschis de Sepsi, care a marcat în minutul 45, prin Kallaku, cu un şut din careu. Golul a fost analizat în camera VAR înainte de a fi validat şi la pauză gazdele au intrat cu avantaj.

Oaspeţii au egalat în minutul 53, când Bejan a reluat cu o lovitură de cap centrarea lui Silviu Balaure. Sepsi a trecut pe lângă golul victoriei, ca şi Hermannstadt pe final însă meciul s-a terminat cu scorul de 1-1, care păstrează gazdele neînvinse. Sepsi are 9 puncte şi este pe locul 4, în timp ce Hermannstadt se clasează pe 8, cu şapte puncte.

SEPSI: Niczuly – Aganovic (N. Păun 60), Ninaj, D. Ciobotariu (M. Bălaşa 46), Oteliţă – I. Gheorghe, Alimi (J. Rodriguez 60), Kallaku (Ştefănescu 59) – R. Varga, Damaşcan (Safranko 59), Rondon. ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

HERMANNSTADT: Letica – Butean, Bejan, I. Stoica, A. Oroian – S. Balaure (Bărbuţ 82), Sota Mino, Baba Alhassan (Biceanu 67), Neguţ (G. Iancu 46) – Bucuroiu (D. Iancu 67), D. Paraschiv (Fonseca 82). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

Reclamă

Cartonaşe galbene: M. Bălaşa 88 / Bejan 61, D. Paraschiv 72, Letica 87, D. Iancu 90+2

Arbitri: George Vidican – Eugen Gheorghe, Daniel Mitruţi – Ovidiu Robu

Arbitri VAR: Iulian Dima – Ciprian Danşa

Reclamă 4 / 0/3

Observator: Dan Victor Berbecaru

Sepsi – Hermannstadt 1-1

Min. 90: Final de meci! Sepsi a remizat cu Hermannstadt.

Min. 52: Sepsi – Hermannstadt 1-1! Bejan a marcat cu o lovitură perfectă de cap!

Min. 45: Sepsi – Hermannstadt 1-0! Kallaku a deschis scorul pentru gazde înainte de pauză.

Min. 14: Daniel Paraschiv a trimis mingea în poarta lui Sepsi, dar reuşita jucătorului de la Hermannstadt a fost anulată pentru o poziţie de offside.

Min. 1: A început partida de la Sf. Gheorghe dintre Sepsi şi Hermannstadt.

Reclamă

Echipele de start în Sepsi – Hermannstadt:

Sepsi: Niczuly – Aganovic, Ninaj, D. Ciobotariu, Oteliță – I. Gheorghe, Alimi, Kallaku – R. Varga, Damașcan, Rondon;

Rezerve: D. Moldovan – A. Dumitrescu, Bălașa, Oroian, N. Păun, F. Junior, J. Rodriguez, M. Ștefănescu, Safranko;

Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Hermannstadt: Letica – Butean, Bejan, I. Stoica, A. Oroian – Balaure, S. Mino, Alhassan, Neguț – Bucuroiu, D. Paraschiv;

Rezerve: Muțiu – P. Medina, Antoche, A. Murgia, Biceanu, C. Bărbuț, P. Iancu, R. Fonseca, G. Iancu;

Antrenor: Marius Măldărășanu.

Sepsi Sf. Gheorghe, fără înfrângere în acest debut de sezon

Cu doar patru partide disputate în acest sezon, Sepsi se află pe locul 5 în Liga 1, cu 8 puncte. Deţinătoarea Cupei României are două victorii şi două rezultate de egalitate până acum. În ultimul meci din prima ligă, Sepsi a încheiat la egalitate meciul de pe teren propriu, cu Oţelul Galaţi, scor 1-1.

De partea cealaltă, FC Hermannstadt are tot patru meciuri disputate în acest sezon de Liga 1. Aflată pe locul 9, echipa pregătită de Marius Măldăruşanu are 6 puncte în acest sezon, după două victorii şi două înfrângeri. Sibienii au câştigat duelurile cu Poli Iaşi şi UTA Arad şi au pierdut meciurile cu Farul Constanţa şi Universitatea Craiova.

Sezonul trecut, Sepsi Sf. Gheorghe a câştigat ambele partide cu acelaşi scor, 2-1.

Joi seară, Sepsi va juca pe teren propriu manşa tur a play-off-ului Conference League cu Bodo/Glimt, urmând ca o săptămână mai târziu să meargă în Norvegia, pentru meciul retur.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și