Închide meniul

Sepsi îi face concurenţă lui FCSB pentru transferul lui Pavol Safranko. Laszlo Dioszegi, reacţie categorică: „100% ne-ar alege pe noi!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iulie 2022, 17:15

Sepsi îi face concurenţă lui FCSB pentru transferul lui Pavol Safranko. Laszlo Dioszegi, reacţie categorică: „100% ne-ar alege pe noi!

Sepsi îi face concurenţă lui FCSB pentru transferul lui Pavol Safranko

Pavol Safranko ar putea reveni la Sepsi / Mediafax Foto / ALEX NICODIM via Hepta

Sepsi a ieşit la atac şi îi face concurenţă lui FCSB pentru transferul lui Pavol Safranko. Gruparea din Sfântu Gheorghe insistă pentru atacantul dorit de Gigi Becali şi încearcă să i-l „sufle” pe ultima sută de metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Dioszegi speră să-l repatrieze pentru slovacul de 27 de ani, care are o cotă de piaţă de 800.000 de euro. Safranko a jucat la Sepsi între 2019 şi 2021. În total a bifat 73 de meciuri şi a reuşit să înscrie 17 goluri şi 10 pase decisive. În prezent, acesta joacă în Africa de Sud, la Mamelodi Sundowns FC.

Sepsi îi face concurenţă lui FCSB pentru transferul lui Pavol Safranko

Patronul lui Sepsi a anunţat că singurul jucător care ar putea să mai ajungă sub comanda lui Cristiano Bergodi este chiar Safranko.

Lotul nostru este complet. Safranko ne-a transmis salutări și cu asta am spus totul. El e singurul, pentru el aș face orice să vină la noi, aici a jucat cu inima. El mai are contract trei ani cu echipa din Africa și până nu devine liber, nu avem ce să discutăm.

Sincer, Sepsi, 100% ne-ar alege pe noi (n.r. ce echipă ar alege între Safranko între Sepsi şi FCSB). Nu vreau să comentez ceea ce se întâmplă la FCSB. Financiar, nu putem nici jumătate din ce poate FCSB, dar asta nu primează întotdeauna. Am discutat cu el de mai multe ori. Singurul impediment e contractul pe care îl are„, a declarat Laszlo Dioszegi la digisport.ro.

Reclamă

Atacantul care are 10 selecţii în naţionala Slovaciei ar fi anunţat că se teme să vină la FCSB din cauza criticilor patronului.

Da. Dar nu la sumele alea. Nu mai fac ce am făcut. E adevărat, dacă vor să înțeleagă și putem să negociem. Nu pot să îmi dau seama (n.r. – dacă UTA e deschisă la discuții). Să vedem astăzi (n.r. – despre Safranko). El a zis că nu vrea să vină că e frică că îl critic eu. Și negociem, să vedem și la bani.

Situația din România nu îmi permite să iau jucători. Pentru că nu am ce să iau. Cei care fac asta trebuie să se ocupe, MM, Dică, staff-ul”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

În condiţiile date, David Miculescu rămâne singura variantă pe care o mai are Becali. Tânărul jucător a început cum nu se putea mai bine noua ediţie de campionat. A fost „one-man show” în meciul UTA Arad – Petrolul 2-0, din etapa a 2-a a Superligii. Atacantul de 21 de ani a marcat o dublă de efect în partida de la Arad și a adus formației lui Ilie Poenaru primele puncte din noul sezon.

„Ce probleme trebuie să fie rezolvate urgent?” Nicolae Dică, mesaj direct pentru Gigi Becali şi Mihai Stoica

Nicolae Dică a cerut întăriri la finalul meciului său de debut. Antrenorul lui FCSB a anunţat că are nevoie de jucători în ofensivă pentru a putea lupta pe două planuri: calificarea în grupele Conference League şi titlul în Liga 1.

Nu a fost un gest ok din partea lui (n.r. a lui Cordea, care a fost eliminat). Am vorbit după joc cu el, că a făcut o greşeală, sper să nu se mai întâmple acest lucru, pentru că este un jucător important pentru noi. Pe poziţia lui nu prea avem dubluri. Sau dublurile pe care le avem pe postul lui sunt jucători foarte tineri, născuţi în 2004, 2003. Sunt jucători de perspectivă, buni în acest moment şi cred că vor deveni foarte buni într-o scurtă perioadă.

100% avem nevoie de întăriri, sperăm să aducem jucători cât mai repede pentru că avem nevoie de la mijlocul terenului în sus să aducem jucători cu experienţă, jucători importanţi, jucători care să pună presiune pe cei care sunt acum, să se lupte pentru postul de titular. (Reporter: Trebuie aduşi repede, până în turul următor) Da, trebuie să îi cerem, sperăm să şi reuşim. Pentru meciul ăsta am pierdut un jucător foarte important, pe Tănase, căpitanul şi golgheterul echipei, dar mă bucur că am reuşit şi aşa.

(Reporter: Care sunt problemele care trebuie să fie rezolvate urgent?) Să nu mai facem acele greşeli când mingea este la margine şi urmează centrarea, să ne câştigăm duelul. Este lucrul cel mai important.

(Reporter: Ne puteţi spune care sunt poziţiile pe care le căutaţi urgent?) Cred că le ştiţi şi voi. Este vorba de atacant, de jucător de bandă. Despre asta este vorba. Pe linia de fund avem jucători, mijlocaşi centrali avem, acolo trebuie să aducem jucători. Sper să şi reuşim să-i aducem. Ştiu şi eu ce am vorbit cu patronul şi cu Meme, ştiu ce jucători ne dorim„, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și