Închide meniul
UPDATE

Sepsi și-a găsit rapid antrenor după plecarea lui Liviu Ciobotariu! Laszlo Dioszegi: „E german!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 29 noiembrie 2023, 17:36 / Actualizat: 29 noiembrie 2023, 19:29

Sepsi și-a găsit rapid antrenor după plecarea lui Liviu Ciobotariu! Laszlo Dioszegi: „E german!

Sepsi și-a găsit rapid antrenor după plecarea lui Liviu Ciobotariu

Jucătorii de la Sepsi, în timpul unui meci / Profimedia

Sepsi și-a găsit rapid antrenor după plecarea lui Liviu Ciobotariu! Oficialii formației patronate de Laszlo Dioszegi s-au mișcat rapid și au adus un antrenor cu nume mare pe banca echipei din Covasna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câștigătoarea Cupei României din sezonul trecut a rămas fără antrenor după ce Ciobotariu a părăsit echipa, după doar 26 de etape în care a pregătit-o pe echipă. Cu acest tehnician, Sepsi a fost aproape de calificarea în grupele Conference League, dar au fost eliminați în play-off de Bodo/Glimt.

Update 18:00: Laszlo Dioszegi a anunăat că noul antrenor va fi prezentat joi, la ora 17:00. Acesta nu i-a dezvăluit numele, dar a spus că este german.

”A fost dorinţa noastră (n.r. despărţirea de Liviu Ciobotariu). Totdeauna la fotbal ştiţi cum e, când nu sunt rezultate, trebuie să luăm o decizie. Echipa are nevoie de un şoc. Avem foarte mare nevoie de un şoc. Nu eram supărat pe antrenori. Nu poţi să schimbi 20 de jucători. Vreau să-i mulţumesc domnului Ciobotariu, cu el am ajuns aproape de grupele Conference League. Mâine, la ora 17:00, o să numim un alt antrenor.

Am promis că doar mâine (n.r. îi va dezvălui identitatea) la ora 17:00. Este un antrenor străin. Nu a fost niciodată în România. Costel Gâlcă e încă în Polonia. Noi nu putem să mai aşteptăm. Noi am ales antrenorul. Este din Europa de Vest. E german. E un antrenor valoros, are un CV bun. E un antrenor care ştie să lucreze cu băieţii. Cred că va avea o mână de fier”, a spus Laszlo Dioszegi la digisport.ro.

Reclamă

Sepsi și-a găsit rapid antrenor după plecarea lui Liviu Ciobotariu! Bernd Storck îi va antrena pe „covăsneni”

Potrivit informațiilor oferite de sport.ro, cei de la Sepsi s-au înțeles cu germanul Bernd Storck, care va urma să preia echipa în perioada următoare. Tehnicianul în vârstă de 60 de ani a fost selecționerul echipei naționale a Ungariei, în perioada iulie 2015 – octombrie 2017.

De-a lungul carierei, acesta a mai pregătit formații importante, precum: Tsesna, echipa națională din Kazakhstan, Olympiakos U20, echipa națională din Ungaria, Mouscron, Cercle Brugge, Dunajska Streda, KFC Genk, KAS Eupen și KV Kortrijk.

Tototdată, pe lângă aceste poziții a mai fost și asistent la Borussia Dortmund și Tsesna.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta va veni la Sepsi din postura de tehnician liber de contract, după ce s-a despărțit de fosta sa formație în luna iunie a acestui an.

De asemenea, acesta a avut și o carieră de jucător impresionantă. A jucat doar pentru 3 cluburi în carieră, cel mai important dintre acestea fiind Borussia Dortmund, formație de la care a agățat ghetele în cui, în anul 1989.

Liviu Ciobotariu s-a despărţit de Sepsi

Liviu Ciobotariu nu mai este antrenorul celor de la Sepsi! Clubul covăsnean a anunţat că a ajuns la un acord cu antrenorul de 52 de ani privind rezilierea amiabilă a contractului. De asemenea, Cătălin Munteanu şi Adrian Iordache îşi vor rezilia şi ei contractele cu formaţia din Sf. Gheorghe.

„Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul principal Liviu Ciobotariu. Totodată, clubul nostru a încetat, de comun acord, raporturile contractuale și cu antrenorii secunzi Cătălin Munteanu și Adrian Iordache.

Pe această cale dorim să le mulțumim pentru întreaga activitate desfășurată sub culorile clubului nostru și le urăm mult succes în continuare!”, a anunţat Sepsi Sf. Gheorghe, pe pagina de Facebook.

Liviu Ciobotariu a semnat cu Sepsi în vara acestui an, preluând echipa după ce covăsnenii s-au despărţit de Cristiano Bergodi. El a debutat în Supercupa României cu Farul, câştigând în luna iulie trofeul alături de covăsneni.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și