Închide meniul

Sepsi – Universitatea Craiova 1-3. Costel Gâlcă, victorie la debutul pe banca oltenilor. Andrei Ivan, gol după opt luni!

Alex Ioniță Publicat: 21 aprilie 2024, 20:35

Reclamă
Sepsi – Universitatea Craiova 1-3. Costel Gâlcă, victorie la debutul pe banca oltenilor. Andrei Ivan, gol după opt luni!

Sepsi - Universitatea Craiova LIVE TEXT

Costel Gâlcă, în timpul meciului Sepsi - Universitatea Craiova 1-3 / Universitatea Craiova

Meciul Sepsi – Universitatea Craiova, scor 1-3, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1, a fost în format LIVE TEXT pe AS. Costel Gâlcă a câştigat la debutul pe banca oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maldonado a deschis scorul în minutul 11, din pasa lui Markovic. La jumătatea primei reprize a înscris şi Andrei Ivan, care a semnat astfel primul gol după o pauză de 8 luni. Ştefănescu a redus din diferenţă din penalty, dar Houri a înlăturat emoţiile alb-albaştrilor.

Universitatea Craiova a urcat pe locul secund şi s-a apropiat astfel la 11 puncte de liderul FCSB.

Clasamentul actualizat din play-off-ul Ligii 1:

1. FCSB – 45 de puncte
2. Universitatea Craiova – 34 de puncte
3. Farul – 32 de puncte
4. CFR Cluj – 31 de puncte
5. Rapid – 29 de puncte
6. Sepsi – 27 de puncte

Reclamă

Sepsi – Universitatea Craiova 1-3 LIVE TEXT

Min. 69: Sepsi – Universitatea Craiova 1-3! Lyes Houri a înscris cu un şut din centrul careului.

Min. 46: S-a reluat meciul de la Sfântu Gheorghe.

Min. 45: Pauză. Oltenii conduc la limită.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 41: Ocazie uriaşă pentru gruparea din Bănie! Markovic nu a reuşit să înscrie din maginea careului mic.

Min. 40:  Sepsi – Universitatea Craiova 1-2! Marius Ştefănescu a executat impecabil lovitura de la 11 metri şi a redus din diferenţă.

Min. 39: Penalty pentru Sepsi, după un henţ în careul oltenilor! „Centralul” partidei a luat decizia după ce a revăzut faza cu ajutorul sistemului VAR!

Min. 26:  Sepsi – Universitatea Craiova 0-2! Andrei Ivan a înscris din centrarea impecabilă a lui Vlădoiu. Primul gol al atacantului oltenilor din luna august.

Min. 19: Alex Creţu a primit o centrare perfectă, dar lovitura lui de cap nu l-a putut învinge pe portarul lui Sepsi.

Min. 11: Sepsi – Universitatea Craiova 0-1! Maldonado a deschis scorul după un corner. Şut din interiorul careului, cu pământul, cu care l-a învins pe Niczuly. Mingea s-a dus sub transversală! Faza este verificată cu ajutorul sistemului VAR. S-a verificat dacă Markovic a făcut henţ înainte ca mingea să ajungă la Maldonado. Golul a fost validat în cele din urmă!

Min. 1: A început meciul de la Sfântu Gheorghe!

Reclamă

Sepsi OSK: Niczuly – Oroian, D. Ciobotariu, Kecskes, Fl . Ștefan – Alimi – K. Varga, Ștefănescu, Kallaku, Dumitrescu – Debeljuh

Rezerve: D. Moldovan, Gedo, Rența, Aganovic, Kocsis, R. Varga, Safranko

Antrenor: Bernd Storck

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Maldonado, Badelj, Bancu – Al. Crețu, Anzor – Baiaram, Houri, Ivan – Markovic

Rezerve: Lazar, Soiri, Zajkov, R. Silva, Ndong, Mateiu, Cîmpanu, Danciu, Bana, Blesa, Koljic

Antrenor: Costel Gâlcă

Stadion: Sepsi Arena (Sfântu Gheorghe)
Arbitru: Marian Barbu (Făgăraș) / A1: Valentin Avram (București) / A2: Stelian Slabu (Brașov) / Arbitru VAR: Ionuț Coza (Cernica – Ilfov) / Arbitru AVAR: Iulia Dima (București) / R1: Andrei Moroiță (Ploiești) / Observator arbitri: Dan Victor Berbecaru (Râmnicu Vâlcea)

Sepsi primește vizita oltenilor după ce, în etapa precedentă din playoff, a câștigat meciul cu Rapid, scor 1-0. De cealaltă parte, echipa lui Mihai Rotaru a înregistrat o înfrângere, scor 1-2, cu Farul Constanța.

După rezultatul cu echipa lui Gică Hagi, Mihai Rotaru a decis să îl instaleze pe Costel Gâlcă pe banca tehnică a echipei. Meciul de duminică seară va fi primul pentru fostul antrenor de la FCSB, la noua sa formație.

Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după ce a semnat cu Universitatea Craiova

Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după ce a semnat cu Universitatea Craiova. Promisiunea făcută după ce a semnat cu Universitatea Craiova.

Costel Gâlcă a spus că locul 2 este obiectivul pentru acest sezon, iar anul viitor va conta doar câştigarea campionatului.

„Vă mulţumesc pentru primire.Sunt bucuros că am semnat cu Universitatea. Ce pot să promit pe termen scurt este să avem rezultate şi să terminăm pe un loc de cupe europene, pe locul 2. Prioritatea noastră este de a scoate maximum din toate meciurile.

Vin la o echipă istorică, mi-am dorit să vin. Au condiţii foarte bune. I-am văzut şi azi pe viu şi mă bucur că domnul Rotaru a avut răbdare. Obiectivul este câştigarea campionatului anul viitor. Ar fi o dezamăgire mare să nu prindem cupele europene. Am venit la o echipă mare. Prioritatea numărul 1 acum sunt rezultatele. Ascult, dar deciziile îmi aparţin„, a spus Costel Gâlcă la conferinţa de presă.

Costel Gâlcă are o clauză uriaşă de reziliere în contractul cu Universitatea Craiova! Patronul echipei oltene, Mihai Rotaru, a fost de acord cu această condiţie pusă de Gâlcă pentru a semna cu Universitatea Craiova.

Clauza de reziliere va fi una în oglindă. Astfel, şi Gâlcă va trebuie să achite această clauză dacă va dori să rupă înţelegerea înainte de expirarea contractului.

Potrivit sursei menționate mai sus, clauza de reziliere a contractului dintre Universitatea Craiova şi Costel Gâlcă este de 500.000 de euro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și