Închide meniul

Sepsi – UTA 1-0. Gol fabulos reuşit de Aganovic, din lovitură liberă, în minutul 90+3!

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 septembrie 2023, 23:20

Reclamă
Sepsi – UTA 1-0. Gol fabulos reuşit de Aganovic, din lovitură liberă, în minutul 90+3!

Aganovic, gol spectaculos

Adnan Aganovic / Profimedia Images

Meciul Sepsi – UTA, scor 1-0, care a închis etapa a 8-a a Ligii 1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Sepsi a rămas singura echipă din Liga 1 care nu a pierdut niciun meci în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fără Mircea Rednic pe bancă, din cauza problemelor de sănătate, UTA a primit gol în prelungiri. Aganovic a reuşit o execuţie impecabilă, din lovitură liberă, şi a ajutat-o pe Sepsi să treacă peste şocul eliminării din Conference League.

Meciul de la Sf. Gheorghe a fost unul fără mari valenţe, iar fazele importante de poartă au lipsit aproape în totalitate. Arădenii au avut o bară, în minutul 43, prin Cooper, iar Fabry a executat bine o lovitură liberă, respinsă de Niczuly in extremis, în minutul 59. Gazdele au replicat prin şutul lui Ninaj, din careu, reţinut de Florin Iacob. Gazdele au marcat un gol superb, din lovitură liberă, în minutul 90+3, prin Aganovic, iar oaspeţii puteau egala la faza imediat următoare, însă au ratat prin Stahl, şi Sepsi s-a impus cu 1-0. Covăsnenii au 12 puncte şi sunt pe locul 6 în clasament, rămânând singura echipă neînvinsă din Superligă. Cu 7 puncte, UTA Arad ocupă poziţia a 14-a în clasament.

SEPSI: Niczuly – Oteliţă, M. Bălaşa (Aganovic 29), Ninaj, D. Ciobotariu – N. Păun(I. Gheorghe 60), J. Rodriguez, Alimi – R. Varga (Debeljuh 60), Safranko (Rondon 80), M. Ştefănescu (Francisco Junior 80). ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

UTA Arad: Fl. Iacob – Diogo Rodrigues, Benga (R. Stanciu 77), Stolnik, D. Dumitraşcu – Marku (Carp 46), Marcelo Freitas, Fabry – R. Pop (C. Mihai 46), Cooper (Vucenovic 62), Micovschi (Stahl 62). ANTRENOR: Mircea Rednic

Reclamă

Cartonaşe galbene: J. Rodriguez 58 M. Bălaşa 83 / Fabry 87

Arbitri: Marcel Bîrsan – Radu Ghinguleac, Marius Marchidanu – Ionuţ Coza

Arbitri VAR: Horia Mladinovici – Florian Vişan

Reclamă 4 / 0/3

Observator: Ioan Onicaş

Sepsi – UTA 1-0 LIVE TEXT

Min. 90+4: Sepsi – UTA 1-0. Final de meci!

Min. 90+4: Ratare incredibilă a lui UTA. Stahl a rămas singur în careul advers, l-a lobat pe portar, dar nu a putut să trimită cadrat

Min. 90+3: Sepsi – UTA 1-0! GOOOLLL Aganovic. Atacantul lui Sepsi a marcat superb, de la aproximativ 25 de metri, din lovitură liberă! Execuţie imparabilă.

Min. 80: Jucătorii lui Sepsi au cerut penalty după un duel între Ninaj şi Stolnik. Marcel Bîrsan nu a intervenit.

Min. 43: Şansă importantă de gol pentru UTA! Bara l-a salvat pe Niczuly. Cooper a şutat din întoarcere şi a fost aproape de a deschide scorul.

Min. 33: Ocazie uriaşă a lui Sepsi! Iacob a făcut din nou minuni şi a intervenit salvator, de lângă bară. O nouă ratare pentru Safranko.

Reclamă

Min. 20: Safranko a avut o şansă importantă de a deschide scorul. A trimis cu capul, din unghi, dar Iacob a fost la post şi a scos de sub transversală.

Min. 1: A început meciul.

Sepsi: Niczuly – Oteliță, Bălașa, Ninaj, D. Ciobotariu – N. Păun, J. Rodriguez, Alimi – R. Varga, Safranko, M. Ștefănescu
Rezerve: D. Moldovan – Oroian, Renta, Aganovic, Francisco Junior, I. Gheorghe, Rondon, Kallaku, Debeljuh
Antrenor: Liviu Ciobotariu

UTA: Fl. Iacob – Diogo Rodrigues, Benga, Stolnik, Dumitrașcu – Marku, Marcelo Freitas, Fabry – R. Pop, Cooper, Micovschi
Rezerve: Kucher – Carp, Vucenovic, R. Stanciu, Stahl, Holst, Cr. Mihai
Antrenor: Mircea Rednic

UTA a reuşit o victorie surprinzătoare etapa trecută, când i-a provocat FCSB-ului prima înfrângere din această ediţie de campionat. Totuşi, arădenii au probleme în deplasare. Au obţinut un singur punct în cele trei meciuri jucate departe de casă.

În schimb, jucătorii lui Liviu Ciobotariu încearcă să treacă peste dezamăgirea din cupele europene. Joi au ratat uluitor calificarea în grupele Conference League. Au cedat cu 2-3 în deplasarea cu Bodo/Glimt, norvegienii reuşind golul victoriei în minutul 100!

Mircea Rednic a revenit în vestiarul lui UTA, chiar dacă medicul nu i-a dat voie

Înaintea meciului cu Sepsi, Mircea Rednic a ţinut să meargă în vestiarul celor de la UTA, chiar dacă medicul nu i-a dat voie.

Sunt bine! Sunt un pic obosit. Operația a reușit și am cerut să fiu lângă voi. Am venit să vă felicit, normal. Să vă felicit încă o dată pentru meciul cu FCSB. Aveam o perioadă delicată în care și eu, dar și voi erați contestați.

Am dovedit că avem calitate, că putem bate echipa de pe primul loc. Doctorul nu mi-a dat voie să vin la voi, dar am ținut neapărat. Vreau să știți că sunt alături de voi. Vreau să avem în continuare continuitate. Mai vin și mâine 5-10 minute și după vă las”, a spus Mircea Rednic, potrivit paginii de Facebook a celor de la UTA.

Mircea Rednic a participat şi la conferinţa de presă, acolo unde a anunţat că nu va merge la Sf- Gheorghe, dar va reveni lângă echipă după pauza provocată de meciurile echipelor naţionale:

Am participat la analiză. Am ținut și un discurs legat de meciul de mâine, care e foarte important, mai ales după victoria noastră cu cea mai bună echipă din țară.

Mă simt bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Rămân acasă. Am fost la un pas… Dar am zis că e mai bine să rămân acasă. Sunt sigur că domnul doctor va fi supărat.

Am avut noroc, Dumnezeu a fost cu mine. Sunt bine. După această întrerupere, voi reveni lângă echipă. Ce este sigur e că voi fi foarte atent la ce mănânc”, a declarat Mircea Rednic, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Sepsi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și