Închide meniul

Sergiu Buș a plecat de la CFR Cluj! Cu ce echipă a semnat atacantul

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 24 ianuarie 2023, 17:22

Sergiu Buș a plecat de la CFR Cluj! Cu ce echipă a semnat atacantul

Sergiu Buș a învins-o pe CFR Cluj, în instanță

Sergiu Buș / Youtube CFR Cluj

Sergiu Buș a plecat de la CFR Cluj! Campioana României a anunțat împrumutul atacantului la Chindia Târgoviște.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul, în vârstă de 30 de ani, a fost transferat de CFR Cluj, liber de contract, la începutul lui 2022, de la Seongnam. Acesta mai are contract până în vara lui 2024 cu formația din „Gruia”.

Sergiu Buș a plecat de la CFR Cluj

Sergiu Buș s-a despărțit de CFR Cluj! Clubul din ardeal a anunțat că atacantul a fost împrumutat la Chindia Târgoviște, până la finalul actualului sezon.

„Mult succes, Sergiu Buș!

Cluburile CFR 1907 Cluj și Chindia Târgoviște au ajuns la un acord privind împrumutul jucătorului Sergiu Buș, până la finalul acestui sezon.

Reclamă

Buș a revenit în Gruia în ianuarie 2022 și a bifat 13 meciuri în tricoul echipei noastre!

Pe această cale îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”, se arată în mesajul postat de CFR Cluj pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Sergiu Buș a bifat doar nouă partide în tricoul campioanei României, fără să marcheze vreun gol.

„Am revenit acasă. Am un sentiment aparte acum că m-am întors. Am plecat de aici singur, iar acum m-am întors cu o familie, aşa că sunt bucuros. Este presiune la CFR Cluj, întotdeauna a fost. Dar eu cred că am o anumită experienţă şi pot să ajut CFR-ul, pentru că am crescut aici.

Într-adevăr, aşteptările sunt mari, dar mă bucur că sunt aşa deoarece vreau să fiu cât mai responsabil şi chiar vreau să îi fac fericiţi pe fani. Pe majoritatea cred că îi cunosc, mai ales pe cei din galerie”, spunea Sergiu Buș, după transferul la CFR Cluj.

Sergiu Buș, chinuit de accidentări

Fostul fotbalist al FCSB-ului a fost chinuit de accidentări în perioada petrecută la campioana României, motiv pentru care aparițiile sale, în tricoul formației din „Gruia”, au fost sporadice.

„Sergiu Buș s-a reaccidentat, cred că e a 10-a sau a 11-a ruptură în acest sezon, ceva nu e în regulă”, declara Dan Petrescu, în noiembrie 2022, despre Sergiu Buș.

  • 200.000 de euro este cota lui Sergiu Buș, conform transfermarkt.com
Recomandări
  • Sergiu Buș a plecat de la CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și