Închide meniul

Sergiu Hanca, aproape de revenirea la Dinamo

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 8 iunie 2023, 11:33

Sergiu Hanca, aproape de revenirea la Dinamo

Sergiu Hanca, aproape de revenirea la Dinamo

Sergiu Hanca, în tricoul Universităţii Craiova / Hepta

Sergiu Hanca este aproape de revenirea la Dinamo. Mijlocaşul de 31 de ani e la un pas de despărţirea de Universitatea Craiova, dar şansele ca el să rămână în Liga 1 sunt foarte mari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hanca era unul dintre jucătorii aduşi la Universitatea Craiova pentru ca echipa lui Rotaru să se bată la titlu. Nu a fost cazul şi Sergiu a avut unul dintre cele mai slabe sezoane ale carierei, după ce a ajuns în Bănie, liber de contract, de la Cracovia.

Sergiu Hanca, aproape de revenirea la Dinamo

Hanca a prins doar un meci în play-off-ul Ligii 1 şi e aproape de despărţirea de olteni. Totuşi, conform fanatik.ro, jucătorul cotat la 650.000 de euro ar putea ajunge la echipa din Ştefan cel Mare, pentru care a mai evoluat în perioada 2016-2019.

Hanca nu a fost titular de bază la Craiova nici pe vremea lui Mirel Rădoi, dar nici în mandatul lui Eugen Neagoe. Mai mult, el a fost şi exclus din lotul oltenilor, alături de Andrei Ivan, Jovan Markovic și Ionuț Vînă.

A urmat şi un litigiu cu clubul, în urma căruia Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă sperau să câştige milioane de euro. Nu a fost cazul şi Comisia de Recurs a FRF a luat decizia ca jucătorii să nu primească nicio sumă de bani de la patronul Rotaru.

Reclamă

„Cred că Hanca a făcut un lucru nu că necugetat, un lucru care dă dovadă de lipsă de respect și de lipsă de educație. Eu cred că a vrut să provoace toată această nebunie. El a făcut parte din programul echipei, știa că e acolo, avea o divergență cu Rădoi, Rădoi știa că e impulsiv.

Suspectez în acest moment chiar că la Ocna Mureș, acel penalty care trebuia dat celor de la Ocna Mureș, Hanca l-a premeditat. A vrut să îl facă să îl enerveze pe Rădoi. Asta suspectez în acest moment după ce a dat dovadă”, spunea Mihai Rotaru despre Sergiu Hanca.

Ovidiu Burcă i-ar transfera pe Tudor Băluţă şi Florinel Coman

Ovidiu Burcă i-ar transfera pe Tudor Băluţă şi Florinel Coman dacă ar avea milioane de euro la Dinamo. În direct la AS.ro LIVE, antrenorul celor de la Dinamo a pronunţat numele lui Tudor Băluţă şi Florinel Coman când a răspuns ce jucători ar transfera dacă ar avea 10 milioane de euro buget.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul celor de la Dinamo consideră că Tudor Băluţă este cel mai bun jucător din Liga 1. Pe Florinel Coman l-a vrut şi Rapid.

„Băluţă de la Farul îmi place foarte mult. Cred că este, din punctul meu de vedere, cel mai bun jucător din campionatul României. Îmi place şi Florinel Coman extrem de mult„, a spus Ovidiu Burcă la AS.ro LIVE.

Ovidiu Burcă a realizat o adevărată minune la Dinamo şi a reuşit o promovare la care puţini se aşteptau în Liga 1. Burcă e de părere că acest sezon este un nou început pentru echipa din Ştefan cel Mare.

„În momentul în care echipa a retrogradat, foarte multă lume a perceput-o ca pe ceva tragic. Eu când am venit, am spus că cel mai bun lucru care i s-a întâmplat lui Dinamo a fost să retrogradeze. Era nevoie de o regenerare a clubului. Dinamo a renăscut din propria cenuşă, a înflorit din propria cenuşă. Vorbesc şi de mentalitatea care exista în interiorul clubului şi în interiorul vestiarului.

Vă spun sincer că am fost extrem de surprins să văd ambientul şi ce se întâmplase cu un an înainte. Nu am promis promovarea, ci că voi crea un climat de de performanţă. Lucrurile, din punctul ăsta de vedere, arată mult mai bine. Probabil cei care vor veni după mine vor găsi„, a mai spus Ovidiu Burcă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și