Închide meniul

Sergiu Hanca, mesaj categoric după ce a fost faultat dur de Joyskim Dawa, în Petrolul – FCSB 2-2: „Era de roşu!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 octombrie 2023, 22:55

Sergiu Hanca, mesaj categoric după ce a fost faultat dur de Joyskim Dawa, în Petrolul – FCSB 2-2: „Era de roşu!

Sergiu Hanca, mesaj categoric după ce a fost faultat dur de Joyskim Dawa în Petrolul - FCSB 2-2

Sergiu Hanca şi Joyskim Dawa, în Petrolul - FCSB 2-2/ Hepta

Sergiu Hanca a transmis un mesaj categoric, după ce a fost faultat dur de Joyskim Dawa, în Petrolul – FCSB 2-2. Mijlocaşul „lupilor” a venit în cârje la interviurile de după meci, şi a declarat că se simte foarte rău, după intervenţia fundaşului roş-albaştrilor. Acesta susţine că Dawa ar fi trebuit să vadă direct cartonaşul roşu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul a egalat-o la ultima fază pe FCSB. Gicu Grozav a marcat din penalty în prelungiri, iar partida de la Ploieşti s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, după ce roş-albaştrii au condus cu 2-0.

Sergiu Hanca, mesaj categoric după ce a fost faultat dur de Joyskim Dawa în Petrolul – FCSB 2-2

În minutul 25, Joyskim Dawa a avut o intervenţie horror asupra lui Sergiu Hanca. Mijlocaşul Petrolului a început să plângă, şi a fost scos de pe teren pe targă. Fundaşul FCSB-ului a scăpat fără eliminare, fiind avertizat cu cartonaş galben de arbitrul partidei.

După meci, Sergiu Hanca a dezvăluit că faultul resimţit a fost unul extrem de dur, şi este de părere că Joyskim Dawa trebuia să fie eliminat. De asemenea, acesta a subliniat şi faptul că fundaşul a fost schimbat la câteva minute după faultul comis, semn că acesta ar fi trebuit să vadă cartonaşul roşu.

„Nu mă simt bine, mă simt rău. Sper să nu fie grav. E prea umflat, doctorii nu îşi pot da verdictul acum. Nu sunt specialist să vorbesc, dar nu cred că trebuie să ne rupem picioarele ca să se dea roşu. M-a durut prea tare. Un simplu fapt, că ei l-au schimbat după cinci minute, îmi spune că era de roşu. Nu mă simt bine, mă doare prea tare.

Reclamă

Am meritat acest punct, am luat două goluri, dar am arătat spirit. La 0-2, mulţi erau resemnaţi, dar noi am luptat. Am arătat până acum am arătat că formăm un grup bun, putem să facem o figură frumoasă.

O să fiu sincer, vă spun ce am simţit, am început să plâng când m-am accidentat, că ştiam că nu puteam pierde acest meci. Chiar dacă am plecat de la 0-1, ştiam că putem face lucruri bune”, a declarat Sergiu Hanca, conform digisport.ro.

Petrolul – FCSB 2-2! Meci dramatic la Ploieşti

FCSB, liderul campionatului, a încheiat la egalitate, în deplasare, scor 2-2, cu gruparea Petrolul, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii 1. Petrolul a fost condusă cu 2-0 şi a egalat, cu şansă, la ultima fază a meciului, din penalty.

Reclamă 4 / 0/3

La Ploieşti, bucureştenii au deschis scorul repede, în minutul 2, când Djokovic a profitat de eroarea lui Jair şi l-a învins pe Zima cu un şut din careu. Sergiu Hanca a fost accidentat de Dawa şi a fost înlocuit, în minutul 31. Şi camerunezul a fost înlocuit, după câteva minute, probabil din teama de a nu primi un al doilea cartonaş galben.

FCSB şi-a majorat avantajul în minutul 49, prin Alexandru Băluţă, iar gazdele au reuşit să reducă din diferenţă prin lovitura liberă a lui Jair, din minutul 70. Târnovanu a scos de lângă bară la şutul lui Grozav, din minutul 72. Pe final, ploieştenii au căutat golul egalizator, pe care l-au marcat din penalti, în minutul 90+7, prin Grozav, cu mare noroc.

FCSB rămâne lider în clasament, cu 31 de puncte. Petrolul este pe locul 6, cu 20 de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și