Închide meniul

Sergiu Hanca, noi detalii despre accidentarea din Petrolul – FCSB 2-2: „Am dureri îngrozitoare”

Alex Ioniță Publicat: 29 octombrie 2023, 13:53

Reclamă
Sergiu Hanca, noi detalii despre accidentarea din Petrolul – FCSB 2-2: Am dureri îngrozitoare”

Sergiu Hanca a avut o replică dură pentru Joyskim Dawa. Sergiu Hanca a suferit o ruptură a ligamentelor de la gleznă

Duelul dintre Sergiu Hanca și Joyskim Dawa / Hepta

Sergiu Hanca a oferit noi detalii despre accidentarea din Petrolul – FCSB 2-2. Jucătorul „lupilor galbeni” a dezvăluit că s-a temut ca piciorul său să nu fi fost rupt, după duelul cu Joyskim Dawa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 25 al partidei de pe stadionul Ilie Oană, Sergiu Hanca a fost faultat dur de către fundașul celor de la FCSB. Acesta a părăsit terenul și a fost văzut în cârje, la ieșirea de pe stadion, după meci.

Sergiu Hanca, noi detalii despre accidentarea din Petrolul – FCSB 2-2. Ce a spus despre duelul cu Dawa

La o zi de la meciul dintre Petrolul și FCSB, fotbalistul echipei din Ploiești a vorbit despre duelul pe care l-a avut cu Dawa, la jumătatea primei reprize. Sergiu Hanca a dezvăluit că are dureri „îngrozitoare” și că, până în momentul de față, nu a fost la medic, pentru că piciorul său este prea umflat pentru a i se pune un diagnostic.

„Încă nu am fost la medic pentru că am piciorul prea umflat. Nu au ce diagnostic să îmi pună în momentul de faţă. Aştept să mi se dezumfle piciorul. Am avut dureri îngrozitoare, nu am dormit toată noaptea.

Aşa ceva nu am mai simţit. Instantaneu am simţit durerea. Primul instinct a fost să mă uit la picior şi m-am gândit la accidentarea jucătorului de la Hermannstadt. 

Reclamă

M-am uitat la picior să văd dacă e rupt sau nu, simţeam o durere imensă. Mi-a dat cu acel spray, dar nu îmi amorţea piciorul deloc. Am putut să merg puţin de la adrenalină şi mă gândeam că poate pot să reintru.

Dar când am văzut cât de repede se umflă, am plecat în vestiar direct, am făcut duş şi nu am mai putut să calc pe el. Am luat pastilele pe care mi le-a dat doctorul. Aştept să se dezumfle”, a spus Sergiu Hanca, potrivit fanatik.ro.

Sergiu Hanca: „A venit Dawa la mine”

De asemenea, Hanca a dezvăluit faptul că fundașul vicecampioanei și-a cerut scuze pentru intrarea dură pe care a avut-o în prima repriză a duelului care, în cele din urmă, s-a încheiat la egalitate.  Totodată, jucătorul de la Petrolul a mai spus și că se întâlnește des cu Dawa, având în vedere faptul că cei doi merg la aceași sală.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu nu sunt un jucător care să mă dau la o parte. Îmi place tăvăleala, dar, din păcate, m-a prins cum m-a prins. La finalul meciului, a venit Dawa la mine şi şi-a cerut scuze. Îl înţeleg, nu cred că a vrut intenţionat.

Paradoxul este că mergem împreună la aceeaşi sală. Ne întâlnim des”, a mai adăugat jucătorul de la Petrolul.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și