Închide meniul
Video

Imagini incredibile cu Sergiu Hanca, după Petrolul – FCSB! A părăsit stadionul în cârje, după faultul dur al lui Dawa

Viviana Moraru Publicat: 29 octombrie 2023, 12:26

Reclamă

Imagini incredibile cu Sergiu Hanca, după Petrolul - FCSB

Sergiu Hanca, în cârje după ce a fost faultat de Joyskim Dawa/ AntenaSport

Imagini incredibile cu Sergiu Hanca, după Petrolul – FCSB! Mijlocaşul „lupilor galbeni” a părăsit în cârje stadionul „Ilie Oană”, după ce a fost faultat dur de către Joyskim Dawa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a condus-o cu 2-0 pe Petrolul, însă „lupii galbeni” au revenit in extremis. Gicu Grozav a egalat în prelungiri, din penalty.

Imagini incredibile cu Sergiu Hanca, după Petrolul – FCSB 2-2

Sergiu Hanca a fost faultat extrem de dur de către Joyskim Dawa, în minutul 25. Fundaşul FCSB-ului a fost avertizat doar cu cartonaş galben, iar mijlocaşul „lupilor” a început să plângă pe teren, şi a părăsit terenul în lacrimi.

Imediat după meci, Hanca a părăsit terenul în cârje, glezna piciorului drept fiind bandajată. Acesta a fost însoţit de soţia sa, Andreea, cât şi de fiul lor.

Preţ de câteva minute, Hanca şi-a căutat maşina în cârje prin parcarea stadionului. Acesta a mai declarat că se resimte după faultul extrem de dur al lui Dawa.

Reclamă

După meci, chiar şi Gigi Becali a recunoscut faptul că Joyskim Dawa trebuia eliminat, după ce l-a faultat pe Sergiu Hanca.

„O fi fost supărat Dawa, dar Hanca a avut dreptate. Nu se poate aşa intrare. O mică scuză e că a atins mingea. Dar nu e scuză, dacă a atins mingea ce, poţi să îi rupi capul omului?

Pe Dawa de aia l-am schimbat. Dacă eram arbitru, îi dădeam al doilea galben dacă spunea ceva, să fac dreptatea”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Sergiu Hanca, mesaj categoric după ce a fost faultat dur de Joyskim Dawa

Sergiu Hanca a transmis un mesaj categoric, după ce a fost faultat dur de Joyskim Dawa, în Petrolul – FCSB 2-2. Mijlocaşul „lupilor” a venit în cârje la interviurile de după meci, şi a declarat că se simte foarte rău, după intervenţia fundaşului roş-albaştrilor. Acesta susţine că Dawa ar fi trebuit să vadă direct cartonaşul roşu.

Nu mă simt bine, mă simt rău. Sper să nu fie grav. E prea umflat, doctorii nu îşi pot da verdictul acum. Nu sunt specialist să vorbesc, dar nu cred că trebuie să ne rupem picioarele ca să se dea roşu. M-a durut prea tare. Un simplu fapt, că ei l-au schimbat după cinci minute, îmi spune că era de roşu. Nu mă simt bine, mă doare prea tare.

Am meritat acest punct, am luat două goluri, dar am arătat spirit. La 0-2, mulţi erau resemnaţi, dar noi am luptat. Am arătat până acum am arătat că formăm un grup bun, putem să facem o figură frumoasă.

O să fiu sincer, vă spun ce am simţit, am început să plâng când m-am accidentat, că ştiam că nu puteam pierde acest meci. Chiar dacă am plecat de la 0-1, ştiam că putem face lucruri bune”, a declarat Sergiu Hanca, conform digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și