Închide meniul

Sfat prețios pentru Gigi Becali! Arma secretă prin care FCSB poate câștiga titlul: „Sunt sigur de asta!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 ianuarie 2023, 23:50

Sfat prețios pentru Gigi Becali! Arma secretă prin care FCSB poate câștiga titlul: „Sunt sigur de asta!

Florin Manea, propunere directă pentru Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Profimedia

Gigi Becali a primit un sfat prețios. FCSB ar putea să descopere arma secretă care să-i aducă titlul de campioană. Ce ar trebui să facă latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Vochin, consilier FRF, crede că FCSB poate deveni favorită la titlu, dacă își aduce în staff un specialist de faze fixe. E convins că roș-albaștrii ar putea să domine echipele din Liga 1, dacă ar profita mai mult de cornere și lovituri libere.

Sfat prețios pentru Gigi Becali

„Mie mi s-ar fi părut, la FCSB, dacă tot se aducea un antrenor specializat, aş fi adus un specialist la faze fixe. Zenga, când a venit la FCSB, a adus un specialist la faze fixe.

FCSB are probabil lotul cu cea mai bună medie de inaltime, în luptă cu CFR. Au jucători care au apetenţă la dat cu capul, au executanţi buni de faze fixe.

Dacă ar fi un specialist pe aşa ceva, cred că ar marca mai multe goluri din faze fixe şi sunt sigur că ar lua mai puţine din faze fixe”, a spus Andrei Vochin, conform orangesport.ro.

Reclamă

FCSB pleacă singură în cantonament

Roș-albaștrii au ales să nu călătorească în același avion cu alte echipe din Liga 1. MM Stoica a explicat că FCSB are un program încărcat în perioada de pregătire.

”Noi plecăm doar noi, cu un charter separat. Am plecut și noi în trecut la comun, dar anul ăsta nu. Nu din alte raţiuni, ci pentru că avem alt program noi, venim şi jucăm direct. Foarte bine că ceilalţi pleacă împreună.

Noi plecăm singuri de data asta. Am luat două meciuri amicale, unul după celălalt, 90 de minute, facem două echipe, una joacă intr-o zi, cealaltă în următoarea, la o zi diferenţă”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB va pleca în cantonament pe 8 ianuarie. În stagiul de pregătire din Antalya, roș-albaștrii vor juca cu Pogon Szczecin și Rakow Czestochowa, cea din urmă fiind echipa românilor Deian Sorescu și Bogdan Racovițan.

FCSB s-a despărțit de Marco Dulca

Din informațiile AntenaSport, despărțirea dintre Dulca și FCSB s-a produs chiar azi. Fotbalistul și a luat la revedere de la coechiepierii săi.

Dulca nu a vrut inițial să plece de la vicecampioana României, dar în cele din urmă a cedat, Gigi Becali fiind extrem de nemulțumit de prestațiile sale.

Fotbalistul, transferat în august 2021 pentru 250.000 de euro, pleacă acum gratis. Patronul a vrut să scape de salariul său.

Marco Dulca ar putea să mai joace în acest sezon doar pentru Chindia, deorece nu poate bifa trei echipe în aceeași stagiune. 13 meciuri a bifat Dulca pentru FCSB, dar nu a jucat niciodată mai mult de o repriză.

În această iarnă, FCSB le-a reziliat contractele lui Andrei Dumiter și Radu Boboc, iar Ianis Stoica, Ovidiu Perianu și Alexandru Musi au fost împrumutați.

Reclamă
Recomandări
  • Sfat prețios pentru Gigi Becali
  • Arma secretă prin care FCSB poate câștiga titlul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și