Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Sfatul pe care i l-a dat Răzvan Raţ lui Florinel Coman legat de un transfer în zona arabă!

Bogdan Stănescu Publicat: 22 mai 2024, 14:01

Reclamă
Sfatul pe care i l-a dat Răzvan Raţ lui Florinel Coman legat de un transfer în zona arabă!

Sfatul pe care i l-a dat Răzvan Raţ lui Florinel Coman legat de un transfer în zona arabă!

Florinel Coman, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia Images

Florinel Coman (26 de ani) a atras atenţia formaţei Al-Duhail din Qatar. Reprezentanţii echipei din Qatar au şi venit la palat pentru a negocia cu Gigi Becali. Iată sfatul pe care i l-a dat Răzvan Raţ lui Florinel Coman legat de un transfer în zona arabă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă transferul la Al-Duhail a intrat în stand-by, după ce impresarul lui Coman a cerut un comision uriaş, Răzvan Raţ îl sfătuieşte pe Florinel Coman să se gândească în primul rând la aspectul financiar.

Sfatul pe care i l-a dat Răzvan Raţ lui Florinel Coman legat de un transfer în zona arabă!

Iată dialogul dintre Dan Pavel şi Răzvan Raţ în emisiunea AS.ro LIVE de astăzi:

Dan Pavel: Florinel Coman. Plecarea lui Florinel Coman în zona arabă…

Răzvan Raţ: Păi a plecat?

Reclamă
Reclamă 4

Dan Pavel: Încă n-a plecat, dar îşi doreşte să plece. Ăsta nu este un secret. Îşi doreşte să plece la vârsta pe care o are în zona arabă. Ce ai face în locul lui, e o decizie bună? E în mijlocul carierei practic…

Răzvan Raţ: Discutabil, pentru faptul că depinde din ce punct de vedere priveşti. Am avut ocazia, de-a lungul carierei, să am tot felul de oameni pe lângă mine care mi-au dat sfaturile corecte. La un moment dat cineva a spus că nu o să-ţi facă nimeni statuie că ai jucat 20 de ani la Inter. Şi chiar era o glumă, ‘Uite, nu i-au făcut statuie nici lui Hagi’. Ceea ce rămâne după carieră este ceea ce găseşti în buzunar.

Răzvan Raţ: Vorbind la rece, gândind foarte pragmatic. Îţi faci calculele. Unde pot să ajung? Nu ştiu unde poate să ajungă Florinel Coman din poziţia în care e. Cel mai bun jucător de la FCSB, câştigător de campionat. E foarte greu ca FCSB să ajungă în Champions League. S-ar putea să aibă şansa să ajungă în Europa League. Deci ar fi într-o vitrină de unde ar putea să plece, dar trebuie să mai aştepte un an şi nu e o certitudine că va evolua bine. Va avea o evoluţie care să facă o anumită echipă din Premier League, din top 5 campionate, care îi poate oferi un salariu pe care i-l poate oferi o echipă dintr-un fotbal mai slab şi care, practic, e invizibil. Îţi faci calculele până la urmă.

Reclamă

Motivul pentru care nu se mai face transferul lui Florinel Coman în Qatar! Mihai Stoica: „Nu l-am tăiat din lot”

Motivul pentru care nu se mai face transferul lui Florinel Coman în Qatar a fost dezvăluit. Agentul lui Florinel Coman, Federico Pastorello, ar fi cerut un comision uriaş pentru ca internaţionalul român să meargă la Al-Duhail. Reprezentanţii clubului din Qatar au refuzat din start.

Potrivit sportpesurse.ro, Federico Pastorello ar fi cerut un comision de 500.000 de euro pentru a se face acest transfer.

Cei din Qatar nu au fost de acord. Astfel, transferul a intrat în stand-by. Mutarea s-ar putea face, în cele din urmă, dacă impresarul italian va renunţa la pretenţiile considerate exagerate.

Nu s-a primit nicio ofertă pentru Coman. De fapt, nu trebuie primită ofertă. Până nu intră banii în cont şi el semnează… Nu am nicio idee, nu ştiu. Nu părea nimic făcut, asta a scris presa.

Nu avea cine să închidă business-ul, că se închide când intră banii în cont. Cine vine şi spune că dă 3-3,5 milioane înseamnă că nu vrea să-l ia. Din câte reţin, Coman mai are trei ani.

Să vedem ce se va întâmpla. Eu nu l-am tăiat din lotul pe care l-am desenat pentru sezonul următor. Eu tot adaug, dar de tăiat, n-am tăiat nimic până acum”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

 

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:28

Panică pentru Spania, înaintea duelului „de foc” cu Italia! Doi titulari s-au accidentat în victoria categorică cu Croaţia

21:26

Noul antrenor de la Brighton a intrat în istoria Premier League! Recordul fabulos doborât de Fabian Hurzeler

21:24

Italia – Albania LIVE TEXT, ora 22:00. Campioana en-titre îşi începe misiunea infernală de a-şi apăra trofeul. Echipele de start

21:14

România, singura națională care a învins Elveția în ultimele 15 meciuri! Cum arată parcursul selecționatei lui Murat Yakin

20:43

„Eu sunt vinovatul!” Selecționerul Ungariei nu s-a ferit de cuvinte după 1-3 cu Elveția! Ce le-a spus jucătorilor, la pauză

20:32

„Nu prea are speranțe” Ianis Hagi, ironizat în presa din Spania înainte de debutul la EURO 2024! Mesaj dur despre vedeta României

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și