Închide meniul

Motivul pentru care nu se mai face transferul lui Florinel Coman în Qatar! Mihai Stoica: „Nu l-am tăiat din lot”

Bogdan Stănescu Publicat: 22 mai 2024, 8:35

Reclamă
Motivul pentru care nu se mai face transferul lui Florinel Coman în Qatar! Mihai Stoica: „Nu l-am tăiat din lot

Motivul pentru care nu se mai face transferul lui Florinel Coman în Qatar

Florinel Coman, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia Images

Motivul pentru care nu se mai face transferul lui Florinel Coman în Qatar a fost dezvăluit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agentul lui Florinel Coman, Federico Pastorello, ar fi cerut un comision uriaş pentru ca internaţionalul român să meargă la Al-Duhail. Reprezentanţii clubului din Qatar au refuzat din start.

Motivul pentru care nu se mai face transferul lui Florinel Coman în Qatar! Mihai Stoica: „Nu l-am tăiat din lot”

Potrivit sportpesurse.ro, Federico Pastorello ar fi cerut un comision de 500.000 de euro pentru a se face acest transfer.

Cei din Qatar nu au fost de acord. Astfel, transferul a intrat în stand-by. Mutarea s-ar putea face, în cele din urmă, dacă impresarul italian va renunţa la pretenţiile considerate exagerate.

Nu s-a primit nicio ofertă pentru Coman. De fapt, nu trebuie primită ofertă. Până nu intră banii în cont şi el semnează… Nu am nicio idee, nu ştiu. Nu părea nimic făcut, asta a scris presa.

Reclamă
Reclamă 4

Nu avea cine să închidă business-ul, că se închide când intră banii în cont. Cine vine şi spune că dă 3-3,5 milioane înseamnă că nu vrea să-l ia. Din câte reţin, Coman mai are trei ani.

Să vedem ce se va întâmpla. Eu nu l-am tăiat din lotul pe care l-am desenat pentru sezonul următor. Eu tot adaug, dar de tăiat, n-am tăiat nimic până acum”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB: „Gigi Becali hotărăşte!”

Mihai Stoica a dezvăluit care sunt cei şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB, înainte de startul preliminariilor UEFA Champions League. Preşedintele Consiliului de Administraţei al campioanei României a pus ochii pe mai mulţi fotbalişti ai rivalelor din Liga 1.

Reclamă

Marius Ştefănescu este cel mai râvnit jucător de oficialul roş-albaştrilor. Mijlocaşul lui Sepsi a înscris 14 goluri în această ediţie de campionat, dar Laszlo Dioszegi i-a interzis să se transfere la FCSB. Totul după ce Dan Şucu acuzase că Ştefănescu s-ar fi înţeles cu Gigi Becali chiar înaintea meciurilor directe din play-off.

Mihai Stoica ar fi tentat şi să transfere câte doi jucători care au avut evoluţii notabile la Farul şi Rapid. Totuşi, a precizat că ultimul cuvânt îi aparţine lui Gigi Becali.

Mie îmi place de Ştefănescu. Gigi hotărăşte ce jucător, eu nu vreau să încalc regulamentele. L-am pus în toate topurile, îmi place de el, de când l-am văzut pentru prima oară jucând, chiar şi atunci când juca fundaş stânga.

Ştefănescu este jucătorul echipei din Sfântu Gheorghe. Nu pot să vorbesc despre ce ar face la noi. Şi Mitriţă îmi place. Îmi plac şi Louis Munteanu şi Grameni. De la Rapid îmi plac Rrahmani şi Krasniqi”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Patronul lui Sepsi i-a stabilit un preţ special lui Gigi Becali. În cazul în care îl vrea neapărat pe Marius Ştefănescu, finanţatorul FCSB-ului ar fi nevoit să achite 10 milioane de euro, plus un euro.

Dacă va veni o ofertă bună, normal că voi pleca. Asta dacă dă cineva 10 milioane, dau eu un euro, ca să plec, dacă așa a zis patronul!”, a declarat Marius Ștefănescu după Sepsi – FCSB 2-2.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:12

LIVE VIDEOEtapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Spaniei e LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Paul Aron, cel mai rapid din antrenament

12:15

Albion Rrahmani și-a decis viitorul! Un om din interior a dat toate cărțile pe față: „Asta mi-a spus!”

12:00

VIDEOStenshorne, cel mai rapid în antrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Spaniei. Calificările, 16:00, AntenaPLAY

11:55

Barcelona, punctul de cotitură

11:50

CFR Cluj a anunțat un transfer de senzație! Jucătorul cu 4 titluri de campion s-a întors la echipa lui Dan Petrescu

11:38

„Sunt echipe din Italia, Franța” Marius Marin, aproape de transferul carierei după EURO 2024! Giovanni Becali a dezvăluit totul

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și