Închide meniul

„Și eu plecam!” George Țucudean i-a făcut praf pe jucătorii de la CFR Cluj, după demisia lui Adrian Mutu: „Ce vină are el?!”

Alex Ioniță Publicat: 3 aprilie 2024, 20:03

Reclamă
Și eu plecam!” George Țucudean i-a făcut praf pe jucătorii de la CFR Cluj, după demisia lui Adrian Mutu: Ce vină are el?!”

George Țucudean i-a făcut praf pe jucătorii de la CFR Cluj, după demisia lui Adrian Mutu

George Tucudean / Profimedia

George Țucudean i-a făcut praf pe jucătorii de la CFR Cluj, după ce Adrian Mutu și-a dat demisia. Fostul atacant nu s-a ferit de cuvinte și a vorbit despre situația de la echipa din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Briliantul” și-a dat demisia după ce CFR Cluj a fost umilită de Corvinul, în Cupa României. „Echipa de sub furnale” s-a impus în fața echipei din Gruia, cu scorul de 4-0.

George Țucudean i-a făcut praf pe jucătorii de la CFR Cluj, după demisia lui Adrian Mutu

Fostul atacant a spus că și el ar fi plecat de la echipă, dacă ar fi fost în situația lui Adrian Mutu. Țucudean este de păerere că „Briliantul” nu a avut nicio vină și că jucătorii echipei din Gruia au fost slabi, la meciul din Cupă.

„Din experiență, pot să spun că probabil au tratat cu superficialitate meciul. I-au luat de sus. Au avut ghinionul să ia roșu… atunci, e clar că se destabilizează puțin treburile. Dar nu mă gândeam să piardă. Când te conduc cu 1-0, 2-0, e foarte greu să revii de la scorurile astea, mai ales că ai un jucător în minus. Dar nu scuză atitudinea jucătorilor. Ce vină are antrenorul că jucătorii au fost slabi? Sunt jucători cu nume, foarte importanți.

Antrenorul suferă și e primul care renunță, cum s-a întâmplat în cazul ăsta, dar nu știu dacă asta o să rezolve problemele, pentru că, până la urmă, nu antrenorul a jucat. Atitudinea a făcut diferența. Inevitabil apare relaxarea asta, mai ales când joci cu o echipă de liga a 2-a, dar, dacă ești profesionist și știi ce ai de făcut, cu greu poate să te bată o echipă de liga a 2-a. Dar uite că se întâmplă și surprize.

Reclamă

Sincer, și eu plecam în locul lui Mutu. Asta e viața. Antrenorul este primul sacrificat, pentru că nu poți să schimbi 22 de jucători. Oricare antrenor, dacă era în locul lui, cred că era la fel de supărat. Acum, să nu luăm din meritele celor de la Corvinul, pentru că au jucat foarte bine”, a spus George Țucudean, potrivit playsport.ro.

CFR a confirmat că un antrenor interimar se va ocupa de echipă

CFR Cluj a postat un mesaj, pe conturile oficiale de socializare. Clujenii au confirmat că un antrenor interimar, din cadrul clubului, se va ocupa de echipă în următoarea perioadă.

„Momentele tensionate ne arată, de fiecare dată, că suntem puternici și că avem capacitatea de a ne ridica. Am reușit în trecut, vom reuși ca și acum să ducem mai departe spiritul alb vișiniu!

Reclamă 4 / 0/3

Un episod nefericit nu reprezintă o bătălie complet pierdută! Vom munci, ne vom replia și vom continua lupta pe care acest play-off o impune! Așadar, în perioada următoare, interimatul pe banca echipei noastre va fi asigurat de staff-ul tehnic din cadrul clubului”, au transmis cei de la CFR Cluj, pe Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și