Închide meniul

Silviu Ilie, dezvăluire șoc despre ultimul titlu cucerit de FCSB: „Unii dintre colegii mei de la ASA Târgu Mureș n-au vrut să câștige!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 mai 2022, 17:46

Silviu Ilie, dezvăluire șoc despre ultimul titlu cucerit de FCSB: „Unii dintre colegii mei de la ASA Târgu Mureș n-au vrut să câștige!

Silviu Ilie, dezvăluire uluitoare despe ultimul titlu câștigat de FCSB

Silviu Ilie, în timpul unui meci la ASA Târgu Mureș / Hepta

Silviu Ilie a făcut o dezvăluire șoc despre ultimul titlu cucerit de FCSB, în sezonul 2014/2015. În urmă cu 7 ani, Echipa lui Gigi Becali a devenit pentru ultima oară campioană după o luptă dramatică, cu ASA Târgu Mureș, care s-a întins până în ultima etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima rundă a sezonului respectiv, FCSB a încheiat la egalitate meciul din deplasare cu Poli Iași, scor 0-0, în timp ce ASA Târgu Mureș a pierdut în mod surprinzător acasă, cu Oțelul Galați, scor 1-2.

Silviu Ilie, dezvăluire șoc despre ultimul titlu cucerit de FCSB

ASA a condus cu 1-0 la pauză, dar moldovenii au revenit spectaculos în repriza secundă și au marcat golul victoriei în minutul 90+5.

Multe voci au suspectat faptul că jucătorii celor de la ASA nu și-au apărat corect șansele și au cedat deliberat în partida cu Oțelul, echipă care era deja retrogradată, de pe penultimul loc.

La 7 ani depărtare de la meciul cu pricina, Silviu Ilie, unul dintre jucătorii de la ASA, a rupt tăcerea. Fostul mijlocaș a dezvăluit că și el și-a pus multe semne de întrebare în legătură cu dorința colegilor săi de a câștiga partida și, implicit, de a cuceri titlul.

Reclamă

„Nici nu vreau să-mi aduc aminte. Trebuia să câștigăm campionatul, din toate punctele de vedere. Eram mai buni și ca echipă, ca buget, ca orice. Am pierdut meciul și campionatul. Nu mi-a picat foarte bine.

Silviu Ilie își suspectează foștii colegi de la ASA Târgu Mureș „Au fost alte interese!”

Și eu cred că unii nu au vrut. În timp meciului nu am simțit, dar când m-am dus acasă să mă liniștesc am simțit. Probabil că alți colegi nu și-au dorit atât de mult să câștige campionatul. Sunt multe aspecte, lumea își dă seama. După ce s-a terminat campionatul s-a văzut parcursul fiecărui jucător.

Nu ai cum să pierzi un meci cu o așa miză. Jucai cu Oțelul, nu aveai cum să pierzi meciul ăsta. Nici conducerea nu a dat o primă specială și poate unii au zis: «Ia uite, mă, ăștia nu ne dau niciun ban să câștigăm titlul». Erau supărați și poate au lăsat motoarele la turație mică. La ce echipă aveam, puteam să jucăm de 100 de ori cu Oțelul și nu pierdeam niciodată. De ce nu am câștigat?! Probabil, nu au vrut unii. Au fost alte interese. Suntem prea mici noi”, a povestit Silviu Ilie, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Vasile Dîncu, anunţ despre ceea ce trebuie să facă FCSB pentru a juca pe Stadionul Steaua

Vasile Dîncu a anunţat în ce condiţii FCSB va fi primită pe Stadionul Steaua. Echipa lui Gigi Becali a făcut cerere pentru a disputa derby-ul cu CFR Cluj în Ghencea, dar nu a avut câştig de cauză. Roş-albaştrii au fost nevoiţi să se „mute” la Buzău în ultima etapă a play-off-ului Ligii 1.

Ministrul Apărării Naţionale a venit cu noi lămuriri şi a anunţat ce trebuia să facă Gigi Becali şi Mihai Stoica pentru a nu intra în conflict cu conducătorii Armatei.

Dîncu le-a transmis conducătorilor de la FCSB că ar fi trebuit să facă o cerere la Minister, astfel încât să existe o hotărâre de Guvern.

FCSB-ul, ca să joace în Ghencea, ar fi trebuit nu facă presiuni prin mass-media sau să-l înjure pe ministrul Apărării Naționale, ci să încerce să facă o cerere la Minister, care ar fi însemnat o hotărâre de Guvern, pentru că, astăzi, Steaua este o unitate militară, fiind proprietatea Ministerului Apărării. Trebuia făcută o hotărâre de Guvern. Dura mai mult dacă făceau din timp. Poate se aproba acest lucru în ședința de Guvern„, a declarat Vasile Dîncu pentru euronews.ro.

A fost „război” deschis între şefii MApN şi conducătorii vicecampioanei României. Vasile Dîncu a avut o reacţie acidă şi după mesajul vehement primit de la căpitanul lui FCSB, Florin Tănase.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și