Închide meniul

Silviu Lung Jr., răspuns după interesul din partea campioanei CFR Cluj: „Asta e prioritar pentru mine”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 iulie 2022, 23:05

Silviu Lung Jr., răspuns după interesul din partea campioanei CFR Cluj: „Asta e prioritar pentru mine

Silviu Lung Jr, într-o partidă pentru Kayserispor/ Profimedia

Silviu Lung Jr. a oferit un răspuns, după interesul arătat de CFR Cluj. Portarul de 33 de ani a declarat că ţinteşte un transfer în străinătate, însă nu se grăbeşte să ia o decizie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Silviu Lung jr. a rămas fără angajament după despărţirea de Kayserispor. Portarul român a petrecut la formaţia turcă cinci sezoane, în care a bifat 206 prezenţe. Dan Petrescu vrea să-l transfere în Gruia, pentru a-i face concurenţă lui Cristi Bălgrădean.

Silviu Lung Jr., răspuns după interesul lui CFR Cluj

Silviu Lung Jr. a mărturist că nu se grăbeşte să-şi aleagă echipa la care va evolua sezonul viitor. Portarul se declară fericit după perioada petrecută în Turcia, la Kayserispor, şi speră să-şi găsească angajament tot în străinătate.

Curtat de CFR Cluj, goalkeeper-ul a mărturist că momentan de află în vacanţă, şi că a început recent antrenamentele, alături de tatăl său, Silviu Lung senior.

„S-a terminat contractul, au fost 3 ani frumoşi, am primit oferta de prelungire după 3 ani. Am avut ofertă de a merge la echipe mai bine cotat din Turcia, dar având o relaţie foarte strânsă cu conducerea de la Kayseri, am spus că rămân acolo, mi-am dat cuvântul şi am continuat încă 2 ani acolo. Au trecut acei 2 ani şi sunt liber de contract.

Reclamă

Momentan sunt în vacanţă la Craiova, mă bucur alături de familie. Mişcare am început să fac de o săptămână cu tata, ne antrenăm în fiecare dimineaţă. Dar pentru moment nu este nimic concret, mă focusez pe pregătirea mea şi aştept să văd ceea ce se va întâmpla în săptămânile următoare. Prioritar rămâne un transfer în străinătate”, a declarat Silviu Lung Ju., pentru Sport Total FM.

Motivele pentru care Florin Niţă nu a mai ajuns la CFR Cluj

Cristi Balaj a dezvăluit motivele pentru care Florin Niţă nu a mai fost transferat de CFR Cluj. Preşedintele campioanei a declarat că preteţiile financiare ale portarului erau mult prea mari pentru Liga 1.

Florin Niţă se va despărţi de Sparta Praga şi a fost curtat de campioana CFR Cluj. Portarul titular al naţionalei evoluează în campionatul Cehiei din 2018, când era transferat de la FCSB, în schimbul a 1.350.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„Florin Niță a cerut o sumă mult prea mare pentru posibilitățile oricărui club în România. Au fost negocieri, da. Dacă îi dădeam cât a cerut, atunci el era în lotul CFR-ului acum”, a declarat Cristi Balaj, conform digisport.ro.

Dan Petrescu a stabilit cine va fi portarul lui CFR Cluj

Dan Petrescu are mare încredere în Cristi Bălgrădean, fostul goalkeeper de la Dinamo și FCSB, ajuns la 34 de ani.

CFR Cluj a rămas fără Otto Hindrich, tânărul portar care a bifat 19 apariții în sezonul precedent. Goalkeeper-ul de 19 ani a fost împrumutat la Kisvarda, în Ungaria, până în 2023.

La plecarea în Armenia, pentru meciul cu FC Pyunik, antrenorul CFR-ului a rupt tăcerea, punând că Bălgrădean va fi portarul titular în sezonul viitor.

Petrescu spune că, la ora actuală, nu așteaptă transferul unui alt goalkeeper. Tehnicianul de 54 de ani consideră că o variantă de rezervă pentru poarta CFR-ului poate fi reprezentată de tânărul Răzvan Sava, ajuns în Gruia la începutul anului.

„Noul portar e Bălgrădean, el va apăra. Am mare încredere în el şi în Sava, altceva nu pot să vă spun. Nu aştept pe nimeni în momentul de faţă. Eu sunt foarte mulţumit de Bălgrădean şi Sava, au apărat foarte bine în pregătiri şi sper ca şi mâine să facă foarte bine”, a spus Dan Petrescu, la plecarea din România.

Totuși, Dan Petrescu nu exclude realizarea unui transfer răsunător până la finalul perioadei de mercato:

Reclamă

„Cireaşa de pe tort eu o aştept, non-stop, tot anul. Chiar dacă vine un băiat bun, mai vreau altul. Aşa sunt eu făcut. Cred că orice antrenor bun îşi doreşte mereu să apară altceva, un jucător bun”, a mai spus Petrescu.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și