Închide meniul

Simone Scuffet şi Roger, dezamăgiţi după UTA – CFR Cluj 1-1: „Ne doream mai mult”. Anunţ înaintea returului cu Slavia Praga

Viviana Moraru Publicat: 10 octombrie 2022, 22:54

Simone Scuffet şi Roger, dezamăgiţi după UTA – CFR Cluj 1-1: „Ne doream mai mult. Anunţ înaintea returului cu Slavia Praga

Simone Scuffet este dorit Serie A

Simone Scuffet, în timpul unui meci pentru CFR Cluj/ Profimedia

  • Simone Scuffet şi Roger, declaraţii după UTA – CFR Cluj
  • Ambii jucători sunt cu gândul la returul cu Slavia Praga

Simone Scuffet şi Roger au oferit primele reacţii, după UTA – CFR Cluj. Portarul campioanei s-a declarat dezamăgit de rezultatul obţinut de clujeni, în timp ce brazilianul a mărturisit că meciul a fost unul extrem de echilibrat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj şi-a încheiat seria de patru victorii consecutive în Liga 1. Trupa lui Dan Petrescu a plecat cu un singur punct de pe terenul celor de la UTA, în ciuda faptului că arădenii au jucat în inferioritae numerică din minutul 74.

Simone Scuffet şi Roger, primele reacţii după UTA – CFR Cluj 1-1

Simone Scuffet s-a declarat surprins de faptul că echipa sa a încasat gol din fază fixă, aşa cum s-a întâmplat în meciul de pe terenul celor de la UTA. Totodată, portarul este cu gândul la partida cu Slavia Praga, din etapa a patra de Conference League.

Reclamă

„Am luat un punct, ne doream mai mult. Într-un meci ca cel de azi, se putea întâmpla orice. Trebuie să luăm lucrurile bune din acest meci. Joi avem din nou meci foarte important. Am lucrat la fazele fixe, nu ne doream să primim gol. Astfel de lucuri se mai întâmplă, încercăm să fim mai buni data viitoare.

E important să te menţii, să continui seria fără înfrângeri. Încercăm să prelungim perioada de invincibilitate. Trebuie să muncim, să fim într-o formă bună.

Reclamă

Avem nevoie ca fiecare dintre noi să joace foarte bine pentru a învinge Slavia şi pe teren propriu”, a declarat Simone Scuffet, la Digi Sport.

Totodată, şi Roger a comentat remiza dintre CFR Cluj şi UTA. Mijlocaşul a declarat că partida a fost una extrem de tensionată, fanii trupei lui Ilie Poenaru încurajându-şi favoriţii pe tot parcursul meciului.

„Sunt bucuros că am jucat din nou pe acest stadion, întotdeauna este o atmosferă extraordinară. E greu să joci aici, spectatorii impulsionează echipa. Suntem mulți jucători, e nevoie de astfel de schimbări.

Reclamă 4 / 0/3

Toți trebuie să aibă o șansă. Când intru, trebuie să arăt tot ce am mai bun. Sper să mă pregătesc foarte bine și să ajut mai mult echipa”, a spus Roger, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

UTA Arad – CFR Cluj 1-1. Autogolul lui Kolinger oprește seria de victorii a campioanei

Campioana României a plecat cu un singur punct de la Arad. Trupa lui Dan Petrescu a condus cu 1-0 după golul lui Nana Boateng, din prima repriză. Arădenii n-au renunțat la luptă și au restabilit egalitatea în partea secundă.

Denis Kolinger și-a trimis mingea în proprie poartă, după o deviere a lui Benga. UTA a rămas în inferioritate numerică în minutul 74, după eliminarea lui Damian Isac.

Chiar și cu remiza de astăzi, campioana a urcat pe locul 3 în Liga 1, la egalitate de puncte cu FC Hermannstadt (22).

CFR Cluj se pregăteşte de returul cu Slavia Praga, din etapa a patra a grupelor Conference League. Clujenii s-au impus în tur, la limită, scor 1-0. În Liga 1, clujenii se vor duela în runda viitoare cu Sepsi, pe teren propriu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.
Liga 1 • 27 mart., 20:05
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”