Închide meniul
EXCLUSIV

Singura condiţie ca Laurenţiu Reghecampf să ajungă la Universitatea Craiova! Moment decisiv pentru Reghe

Dan Roșu Publicat: 20 decembrie 2022, 15:35

Singura condiţie ca Laurenţiu Reghecampf să ajungă la Universitatea Craiova! Moment decisiv pentru Reghe

Laurenţiu Reghecampf a explicat de ce nu a adus niciun jucător român la Neftchi Baku

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unui interviu / Hepta

  • Laurenţiu Reghecampf, aproape de revenirea la Universitatea Craiova
  • Reghe, moment decisiv la Neftchi Baku

Singura condiţie ca Laurenţiu Reghecampf să ajungă la Universitatea Craiova este legată chiar de meciul de marţi, din Cupa Azerbaidjanului. Mihai Rotaru e astfel aproape să dea lovitura şi să-l readucă pe Reghe în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghe are un bonus financiar important dacă va câştiga un trofeu la Neftchi Baku, în acest sezon. El se duelează chiar azi cu Zira, în returul sferturilor de finală. În tur, Neftchi a pierdut în deplasare, 0-1.

Singura condiţie ca Laurenţiu Reghecampf să ajungă la Universitatea Craiova

Dacă ajunge în semifinale, Neftchi ar deveni favorită la adjudecarea trofeului, astfel că Reghecampf ar rămâne la echipă. Asta chiar dacă Rotaru îl ademeneşte cu un salariu lunar de 40.000 de euro, după cum susţine presa azeră.

Reclamă

Asta în contextul în care Neftchi e departe de titlul din Premier League, fiind pe locul 3, la 12 puncte de Qarabag, liderul din campionat.

Laurențiu Reghecampf, reacție neașteptată la propunerea fabuloasă lui Mihai Rotaru

În cadrul conferinței de presă dinaintea partidei Turan – Neftci, terminată 0-1, Laurențiu Reghecampf a fost întrebat, de jurnaliștii azeri, dacă este interesat de oferta lui Mihai Rotaru. În mod ironic, tehnicinaul român a spus că nu este de acord cu propunerea formației oltene, deoarece nu-i place culoarea roșie.

Reclamă

„Nu îmi plac Bugatti-urile roșii. Nu îmi place culoarea roșie. De aceea nu sunt de acord să primesc mașina. Nu cred că acestea sunt lucruri pe care să le discutăm într-o conferință de presă”, a declarat Laurențiu Regbecampf, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Turan.

Potrivit azerilor de la sportinfo.az, Mihai Rotaru ar fi dispus să-i ofere un salariu de 40.000 de euro, dar și un bolid Bugatti, lui Laurențiu Reghecampf, pentru a reveni la Universitatea Craiova.

Laurențiu Reghecampf, plecare cu „scântei” de la Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de Universitatea Craiova în vara acestui an, după aproape 11 luni petrecute pe banca formației oltene.

Reclamă 4 / 0/3

Într-un interviu recent, tehnicianul, în vârstă de 47 de ani. a declarat că, plecarea sa de la Universitatea Craiova, a fost cauzată și de faptul că șefii echipei alb-albastre nu i-au satisfăcut pretențiile în privința transferurilor de jucători.

„E foarte simplu. Am purtat niște discuții pe tema lotului și a obiectivelor. Asta se întâmpla în iarnă, când erau și mulți accidentați, aveam nevoie de jucători. Nu s-a rezolvat absolut nimic. Iar în vară, când am reluat tema, iar nu s-a mișcat nimic. Am ajuns la niște dialoguri în contradictoriu, moment în care am preferat să ne despărțim. Să rămânem prieteni și să nu deviem în discuții mai urâte.

Dacă un antrenor cere ceva decent și nu i se aduce, înseamnă că undeva la mijloc există un scurtcircuit. Vor apărea mereu discuții că nu există același plan de ambele părți. N-am vorbit concret despre nume, ci doar de anumite poziții pe care aș fi vrut să le acoperim. Răspunsul a fost mereu că ’se rezolvă, se rezolvă, se rezolvă’.

Dar faptic nu s-a întâmplat nimic. Abia după ce am plecat eu de acolo s-au rezolvat niște lucruri pe care și eu le solicitasem. Când se petrec astfel de situații, nu mai există atmosfera potrivită la echipă și nici modul de lucru nu mai e cel care ar trebui să fie”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în luna septembrie, pentru PlaySport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 13:05
FOTO
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”