Închide meniul

Singurul club unde ar putea ajunge Ilie Dumitrescu. Anunţul făcut chiar de fostul mare atacant

Dan Roșu Publicat: 15 octombrie 2023, 12:09 / Actualizat: 17 octombrie 2023, 15:31

Reclamă
Singurul club unde ar putea ajunge Ilie Dumitrescu. Anunţul făcut chiar de fostul mare atacant

Singura echipă unde ar putea ajunge Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu şi Giovanni Becali, la un meci - Hepta

Singurul club unde ar putea ajunge Ilie Dumitrescu este UTA Arad. Dezvăluirea a fost făcută chiar de fostul mare internaţional, atunci când a explicat că nu există şanse să ajungă la FC Argeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitrescu ar fi acceptat propunerea lui Simion Apreutese de a veni la UTA, alături de Cătălin Juncan, Rudi Vizental și Marius Grada, dar totul a picat şi „Mister” a rămas doar analist. „Aş fi făcut asta din prietenie”, susţine cel care a fost antrenorul FCSB, în 2010.

Singurul club unde ar putea ajunge Ilie Dumitrescu este UTA Arad

„Nu m-a contactat nimeni de la FC Argeș și nu intră în discuție o astfel de poziție. M-aș fi dus doar la UTA Arad pentru o relație de prietenie. Altfel, momentan nu mă interesează o astfel de ofertă”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de iamsport.ro.

Pe de altă parte, Apreutese a vrut să cumpere şi FCSB şi Palatul lui Gigi Becali, intermediar fiind acelaşi Ilie Dumitrescu.

Simion Apreutese a încercat să cumpere FCSB, dar şi Palatul lui Gigi Becali

Ilie Dumitrescu l-a însoţit pe Simion Apreutese la Palat, pentru tranzacţia „FCSB”, şi a vorbit despre marea surpriză de care a avut parte. Preţul pentru FCSB s-a mărit imediat de la 25 de milioane de euro la 40 de milioane de euro!

Reclamă

„A fost după meciul cu Rapid. Patronul echipei, Gigi Becali, a ieşit pe un fond destul de gânditor pentru el. A avut nişte palpitaţii în seara aia. Asta mi-a spus când m-am întâlnit cu el, pentru prima dată s-a gândit şi la sănătatea lui.

Eu sincer mă gândeam că face declaraţia aşa, pentru că au fost nişte probleme de arbitraj. S-a săturat puţin de tot ceea ce se întâmplă în arbitrajul românesc. M-a sunat prietenul meu, i-am zis că nu cred că poate fi aşa, dar am zis că pot să vorbesc cu Victor Becali.

S-a fixat această întâlnire. În nota lui Gigi, presa la poartă, la Palat la el. A terminat cu presa şi noi am intrat. Noi am plecat spre Palat cu ideea de 25 de milioane. A spus: ‘Nu mai vreau să vând că câştig campionatul şi vreau 40 de milioane’. E foarte greu să renunţe, dincolo de credinţă, merge în fiecare zi la biserică câte 2 ore şi se simte senzaţional. Eu faţă în faţă cu Gigi nu am mai stat de când am fost antrenor la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

A mai fost şi o discuţie pentru că el fusese cu o săptămână în urmă să cumpere Palatul. A fost pus la vânzare şi s-a discutat şi pe zona asta. Simion Apreutese iubeşte fotbalul, a vrut să investească în oraşul natal, la Arad. Cred că este familie, biserică şi FCSB pentru Gigi. Nu cred că mai există ceva. E foarte greu. Cred că îl ţine în tonus„, a declarat Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și