Închide meniul

Singurul derby dintre FCSB şi Dinamo în care Mihai Stoica a fost eliminat: „Culmea, un stelist mi-a cerut să îl dau afară”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 26 noiembrie 2023, 12:36

Singurul derby dintre FCSB şi Dinamo în care Mihai Stoica a fost eliminat: „Culmea, un stelist mi-a cerut să îl dau afară

Singurul derby dintre FCSB şi Dinamo în care Mihai Stoica a fost eliminat

Mihai Stoica, în timpul unui meci al celor de la FCSB / Profimedia Images

Singurul derby dintre FCSB şi Dinamo în care Mihai Stoica a fost eliminat a avut loc în mai 2011, la finala Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Roş-albaştrii” au câştigat cu 2-1 finala Cupei României, contra lui Dinamo, dar „MM” Stoica a privit succesul echipei sale din tribune.

Singurul derby dintre FCSB şi Dinamo în care Mihai Stoica a fost eliminat

La centru s-a aflat la acea partidă Marius Avram, fostul arbitru povestind cum s-a petrecut episodul în care l-a eliminat pe Mihai Stoica.

„A fost decizia normală. I-am explicat că orice oficial care traversează terenul fără încuviințarea mea primește cartonaș roșu. N-a fost nicio discuție contradictorie, a înțeles și respectat decizia.

Culmea, un fotbalist stelist (n.r.: de la FCSB) mi-a cerut să-l dau afară chiar în momentul în care mă îndreptam spre el să-i acord cartonașul roșu. Nu e corect să-i dau numele, era o discuție privată”, a declarat Marius Avram pentru prosport.ro.

Reclamă

Vasili Hamutovski, reacţie surprinzătoare despre războiul CSA Steaua – FCSB, înaintea derby-ului „roş-albaştrilor” cu Dinamo!

Vasili Hamutovski a avut o reacţie surprinzătoare despre războiul CSA Steaua – FCSB, înaintea derby-ului de diseară al echipei lui Gigi Becali cu Dinamo.

Dinamo – FCSB se dispută în această seară, de la 20:30, pe Arena Naţională. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Vasili Hamutovski a fost portarul echipei patronate de Gigi Becali timp de doi ani şi jumătate, din iulie 2003 până în ianuarie 2006. Echipa lui Becali l-a vândut atunci în Rusia, la Tom Tomsk, pentru 500.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Hamutovski susţine că nu face nicio diferenţă între FCSB şi CSA Steaua, în ciuda luptei în instanţă pe care cele două cluburi o duc.

Sincer, eu nu fac diferențe între Steaua și FCSB. Eu am jucat pentru Steaua (n.r: de fapt, pentru FCSB), eu nu fac diferențe. Aveți istorie în fotbal, două cluburi cu istorie mare, Steaua și Dinamo. Meciurile între Steaua și Dinamo sunt istorie pentru campionat.

Eu țin minte un singur lucru. Când am început să joc pentru Steaua (n.r.: FCSB), în 2003, se zicea că putem să pierdem orice meci, să pierdem titlul, dar trebuie să le batem pe Dinamo și Rapid”, a spus Vasili Hamutovski la digisport.ro.

Cu ce problemă s-ar putea confrunta FCSB la derby-ul cu Dinamo! Avertisment pentru roș-albaștri: „Ar putea arăta o scădere!”

S-a aflat cu ce problemă s-ar putea confrunta FCSB la derby-ul cu Dinamo. Alex Bourceanu a declarat că roș-albaștrii înregistrează o scădere după meciurile echipelor naționale, și se poate întâmpla acest fapt și în duelul cu rivalii.

Dinamo și FCSB se duelează pe Arena Națională, în etapa a 17-a din Liga 1. Partida va fi de la ora 20:30, în format live text, pe AS.ro.

Alex Bourceanu a prefațat duelul dintre FCSB și Dinamo și a ajuns la concluzia că roș-albaștrii ar putea să nu fie în formă maximă, având în vedere că mai mulți jucători au fost convocați la echipele naționale.

Fostul mijlocaș a mai declarat că jucătorii lui Dinamo pot primi o motivație în plus la derby din partea suporterilor. Acesta susține că la fiecare derby, dorința este una imensă.

Reclamă

Alex Bourceanu, semnal de alarmă pentru FCSB înaintea derby-ului cu Dinamo

„Echipa a început foarte bine și cred că un parcurs mai puțin nefericit în cupele europene i-au făcut să aibă un avans în campionat. Bine, putea să fie mai mare cred.

De obicei, după o pauză a echipei naționale echipa arătă o scădere. La primul meci echipa nu arată cel mai bine. Probabil pentru că unii jucători pleacă la echipa națională, iar ceilalți se pregătesc la club. Dar pe de altă parte, acesta este un meci în care ești mai motivat ca niciodată.

Cred că Dinamo, chiar dacă e mai jos în clasament, o să aibă acea dorință. Au mulți jucători tineri, dar cu suporterii în spate o să fie mult mai motivați”, a declarat Alex Bourceanu, conform digisport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și