Închide meniul

Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”

Viviana Moraru Publicat: 19 mai 2024, 23:16

Reclamă
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!

Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid - FCSB 2-0

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0, a fost Andrei Vlad. Portarul roş-albaştrilor a gafat la ambele goluri marcate de giuleşteni, prin Funsho şi Claudiu Petrila.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a obţinut primul succes din play-off, în ultima etapă a sezonului. Derby-ul a fost unul fără miză, dat fiind faptul că FCSB este deja campioană.

Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0

Gigi Becali s-a declarat încântat de jocul echipei, dat fiind faptul că au evoluat jucătorii de rezervă la FCSB. Latifundiarul din Pipera a transmis că Andrei Vlad a fost singurul jucător care l-a nemulţumit, sfătuindu-l pe acesta să-şi găsească o altă echipă, la finalul sezonului.

Andrei Vlad a fost titularizat pentru prima dată în acest sezon de Liga 1. Ştefan Târnovanu, portarul titular al FCSB-ului, a fost menajat pentru derby-ul din ultima etapă a sezonului.

„Eu sunt bucuros, 2-0 nu e un scor… a fost aşa mai mult greşelile lui Vlad. Am avut şi copii de 16-17 ani, mingea mai mult la noi.

Reclamă
Reclamă 4

Nici nu are rost că comentăm meciul ăsta, comentaţi voi. Am vrut să ne distrăm şi noi cu copiii în Giuleşti. Ce mă mai interesează? Sunt campion, mă interesează pe mine de Rapid?

Toată echipa mi-a plăcut. Dacă ai 3 copii pe teren… toată echipa mi-a plăcut, mai puţin Vlad. Primul gol acolo o respinge, putea să prindă… la al doilea nu mai spus. Poate găseşte şi el undeva să se ducă, ce să mai vorbesc de Vlad?

Am jucat în foi de viţă noi, ei au dat două goluri. Dar noi am jucat în foi de viţă! Posesia a fost la noi. S-a supărat cred Şumudică, săracul. Era ofticat?”, a declarat Gigi Becali, conform primasport.ro.

Reclamă

Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid

Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB! Tânărul mijlocaş, în vârstă de 17 ani, a fost trimis în teren încă din primul minut al derby-ului cu Rapid.

Dat fiind faptul că derby-ul nu mai are miză, FCSB a mizat pe rezerve la derby-ul cu Rapid. Surpriza cea mai mare a fost reprezentată de titularizarea lui David Popa, un mijlocaş dreapta de 17 ani, care a fost transferat la academia roş-albaştrilor în 2019. La momentul respectiv, Gigi Becali a plătit în schimbul său suma de 20.000 de euro, pentru a-l aduce de la Luceafărul Cluj.

În această iarnă, David Popa a fost unul dintre juniorii FCSB-ului care au făcut cantonamentul de iarnă în Antalya, alături de restul jucătorilor.

David Popa a bifat trei meciuri la FCSB, în acest sezon. Acesta a fost trimis în teren şi în două partide din play-off, în cea cu Universitatea Craiova şi cea cu CFR Cluj.

După meciul cu Universitatea Craiova, Gigi Becali s-a declarat cucerit de David Popa şi a anunţat chiar că acesta va evolua titular în sezonul viitor: „I-am dat telefon lui Mihai (n.r. – Mihai Stoica) după două faze și i-am spus că Popa va fi fotbalist. E de genul lui Mitriță. O să fie fotbalist mare. Numai ca să-l putem aduce i-am luat și părinții la centrul de copii de la FCSB. O să joace el în locul lui Tavi Popescu”, declara Gigi Becali despre David Popa, conform primasport.ro.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:14

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după victoria dramatică a Ungariei cu Scoția!

23:57 23 iun.

Elveţia – Germania 1-1 şi Scoţia – Ungaria 0-1! Maghiarii au obținut locul al 3-lea în Grupa A! Scoțienii, eliminați!

23:53 23 iun.

Barnabas Varga s-a prăbuşit pe teren şi colegii lui au început să plângă. UPDATE Anunţul oficial făcut după Scoţia – Ungaria

23:35 23 iun.

„Va reveni Kylian Mbappe pe teren?” Didier Deschamps a făcut anunţul, înainte de Franţa – Polonia

23:29 23 iun.

Universitatea Craiova a pierdut primul amical al verii! Alexandru Mitriță s-a accidentat la duelul cu Pafos

22:48 23 iun.

„Tricolorii”, în proces de refacere înaintea meciului cu Slovacia! Cum s-au relaxat jucătorii naţionalei

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY 6 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală
Citește și