Închide meniul

Situația de la Farul, incertă! Trupa lui Gică Hagi nu a aflat dacă poate juca în cupele europene: „Ne chinuim să demonstrăm!”

Viviana Moraru Publicat: 18 ianuarie 2023, 13:42

Reclamă
Situația de la Farul, incertă! Trupa lui Gică Hagi nu a aflat dacă poate juca în cupele europene: Ne chinuim să demonstrăm!”

Gică Hagi a dezvăluit tactica prin care vrea să câştige "finala" Farul - FCSB

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Situația de la Farul continuă să fie una incertă, deoarece trupa lui Gică Hagi nu a aflat dacă poate sau nu să evolueze în cupele europene, din sezonul viitor. Ciprian Marica a anunțat că se așteaptă decizia din partea celor de la UEFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La începutul sezonului, Viitorul și Farul au decis să fuzioneze, iar de aceea, în acest moment, trupa de pe primul loc din Liga 1 nu știe dacă are dreptul să evolueze în Europa. Mai exact, oficialii de la UEFA și-au ridicat semne de întrebare în ceea ce privește promovarea Farului direct în Liga 1, după fuzionare.

Situația de la Farul, incertă! Trupa lui Gică Hagi nu a aflat dacă poate juca în cupele europene

Ciprian Marica a dezvăluit că oficialii constănțeni depun eforturi pentru ca echipă să fie lăsate să joace în competițiile din Europa. Acționarul de la Farul susține că oficialii de la UEFA sunt de părere că echipa a promovat printr-un mod nesportiv.

Marica a mai declarat că UEFA a fost sesizată de către cineva din România, iar în momentul de față, trupa „Regelui” așteaptă decizia finală.

„Din punctul ăsta de vedere, nu suntem liniștiți. E liniște în sensul în care se știe că Farul e Farul, nu există alți deținători de marcă, brand, palmares. Cei de la UEFA au înființat acest departament și consideră că echipa din Liga 2 a promovat nesportiv, asta e speța. Asta ne chinuim noi să demonstrăm, că nu despre asta e vorba.

Reclamă

Cam astea sunt nedumeririle lor, nu înțeleg ei cum este posibil. Noi ne apărăm și încercăm să le arătăm că nu au înțeles. Lucrurile au plecat din România, sesizarea a fost făcută din România despre cum echipa din Liga 2 a promovat nesportiv. S-au indus în eroare aceste comisii ale UEFA, însă noi ne chinuim azi să le demonstrăm că nu e așa.

Au fost și o serie de ziariști care nu au înțeles cum a fost posibilă această fuziune și s-au scris niște articole. Pe baza acelor articole, care au fost trimise la UEFA, UEFA s-a autosesizat și a luat în calcul sesizarea. Noi azi ne chinuim să le demonstrăm că nu e așa. Ne-am făcut pledoaria, acum așteptăm decizia”, a declarat Ciprian Marica, pentru sport.ro.

„Hazard” şi „Guti” sunt perlele lui Gică Hagi! Cu ei se bate Farul la câştigarea titlului în Liga 1

„Hazard” şi „Guti” sunt perlele lui Gică Hagi la Farul. Alexi Pitu şi Constantin Grameni îl pot ajuta pe „Rege” să aducă titlul la Constanţa.

Reclamă 4 / 0/3

Hazard şi Guti sunt noile porecle ale puştilor-minune Pitu şi Grameni. De la ei sunt aşteptări uriaşe. Au contribuit din plin la rezultatele excelente din această ediţie de campionat.

La finalul anului trecut, Alexi Pitu a ieşit cel mai bun jucător sub 21 de ani din campionatul României. Scoţienii de la Rangers îl vor lângă Ianis Hagi şi îl compară cu brazilianul Coutinho.

„(Reporter: Cu ce jucător din fotbalul mare crezi că te-ai asemăna ca stil de joc?) Păstrând proporţiile, cred că mă asemăn cu Eden Hazard. Îmi place foarte mult de el. Când juca la Chelsea, era favoritul meu„, a declarat Alexi Pitu pentru Antena Sport.

Gică Hagi mai are un jucător pe care îl poate vinde pe milioane de euro. Grameni este în topul celor mai valorosi tineri mijlocaşi din lume.

„Nu m-am gândit niciodată cu ce fotbalist semăn, dar unii colegi îmi mai spun că semăn cu… Guti, fostul jucător al lui Real Madrid.

M-am uitat şi eu pe YouTube şi am văzut că mai am unele pase de-ale lui. Mai e foarte mult de muncă şi, păstrând proporţiile, poate semăn cu el„, a spus şi Constantin Grameni.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și