Închide meniul

Situaţie uluitoare la FCSB! Mihai Stoica a anunţat că şi-a reziliat contractul, dar jucătorul e în lot cu UTA

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 august 2023, 20:42 / Actualizat: 28 august 2023, 23:38

Reclamă
Situaţie uluitoare la FCSB! Mihai Stoica a anunţat că şi-a reziliat contractul, dar jucătorul e în lot cu UTA

Valentin Creţu este în lot la FCSB, despre Mihai Stoica a spus că a plecat de la echipă

Valentin Creţu, alături de coechipierii de la FCSB, în meciul cu CSKA 1948 Sofia / Hepta

Situaţie uluitoare la FCSB. Vali Creţu, jucătorul despre care Mihai Stoica a anunţat că şi-a reziliat contractul, este în lot pentru partida cu UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Apariţie incredibilă în lotul celor de la FCSB. La câteva zile după ce Mihai Stoica a anunţat că şi-a reziliat contractul, Vali Creţu apare în lotul celor de la FCSB pentru partida cu UTA.

Situaţie uluitoare la FCSB! Mihai Stoica a anunţat că şi-a reziliat contractul, dar jucătorul e în lot cu UTA

Vali Creţu, jucător ce a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali, se află pe banca de rezerve la Arad. Apariţia acestuia în lot este surprinzătoare, având în vedere că Mihai Stoica a anunţat despărţirea de jucător.

„Crețu și Vali Gheorghe au reziliat azi. Încetare raporturi contractuale. Amândoi”, declara Mihai Stoica la orangesport.ro pe 21 august. Şi Becali a dat ca sigură plecarea jucătorului.

„Probabil Gheorghe va pleca. Crețu a plecat. În rest, nu are cine să plece. Eventual la iarnă”, spunea şi Gigi Becali.

Reclamă

Probleme de lot pentru FCSB, înaintea duelului cu UTA

FCSB se confruntă cu probleme de lot, înaintea duelului cu UTA, din Liga 1, după ce Adrian Șut s-a accidentat. Mijlocașul central al roș-albaștrilor nu a făcut deplasarea alături de restul jucătorilor roș-albaștrii la Arad.

Conform fanatik.ro, Adrian Șut nu va putea evolua în duelul de la Arad. Mijlocașul s-a resimțit după duelul cu Poli Iași, din runda precedentă, duel în care a fost integralist.

Mijlocașul însă nu s-a accidentat grav, însă oficialii roș-albaștrilor nu au vrut să riște ca acesta să se accidenteze mai grav, astfel că va fi menajat pentru duelul cu UTA.

Reclamă 4 / 0/3

În locul lui Adrian Șut ar putea fi folosit Ovidiu Popescu, cel care traversează o formă bună în această perioadă. Mijlocașul ar urma să împartă linia mediană a roș-albaștrilor cu Darius Olaru și Damjan Djokovic.

De asemenea, pe lângă Adrian Șut, și Andrei Vlad s-a accidentat în timpul antrenamentelor de duminică. De asemenea, nici el nu a făcut deplasarea la Arad.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și