Închide meniul

Siyabonga Ngezana ajunge sâmbătă în cantonamentul FCSB. De ce li se alătură atât de târziu roş-albaştrilor

Bogdan Stănescu Publicat: 29 iunie 2023, 18:52

Reclamă
Siyabonga Ngezana ajunge sâmbătă în cantonamentul FCSB. De ce li se alătură atât de târziu roş-albaştrilor

Siyabonga Ngezana ajunge sâmbătă în cantonamentul FCSB

Siyabonga Ngezana, într-un meci pentru Kaizer Chiefs / Profimedia Images

Siyabonga Ngezana ajunge sâmbătă în cantonamentul FCSB. Dacă nu mai intervine nimic, fundaşul sud-african va mai prinde 5 zile de cantonament cu echipa în Ţările de Jos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă transferul lui Ngezana era rezolvat încă din 15 iunie, formalităţile pentru ca el să vină în Europa au durat foarte mult.

Siyabonga Ngezana ajunge sâmbătă în cantonamentul FCSB

Potrivit gsp.ro, Siyabonga Ngezana a primit cu întârziere cazierul judiciar în Africa de Sud. Procedura este deosebit de greoaie acolo.

Ngezana nu a evoluat până acum decât la echipa sud-africană Kaizer Chiefs. Fundaşul central de 25 de ani l-a costat pe Gigi Becali 600.000 de euro.

Ngezana este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 750.000 de euro.

Reclamă

FCSB va juca sâmbătă, de la ora 14:00 (ora României), un amical de lux cu Anderlecht. Mai mult ca sigur Ngezana nu va evolua în acest meci, iar FCSB se va baza doar pe doi fundaşi centrali în acest meci, Joyskim Dawa şi Denis Haruţ.

Ce spunea Mihai Stoica despre transferul lui Siyabonga Ngezana

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre transferul fundaşului sud-african. Mihai Stoica a spus că Ngezana se potriveşte portretului robot de fundaş central pe care l-a făcut Gigi Becali.

Ngezana respectă portretul robot pe care l-a făcut Gigi. Vrea să construiască, nu vrea să câştige dueluri aeriene, când a vrut asta l-am adus pe Tamm, acolo mi-am făcut treaba cu Tamm, nimeni nu are cum să conteste asta. Din toţi, Ngezana a părut fotbalistul care are calitatea asta, viteză foarte bună.

Reclamă 4 / 0/3

Nu l-am văzut, nu e un nivel foarte slab, e rapid. Am văzut jucători interesanţi. Doar că e riscant că nu a jucat în Europa până la 26 de ani. E diferit faţă de jucătorii pe care i-am avut. Trebuie să obţinem permisul de şedere, nu sunt probleme, doar că durează 2 săptămâni până să vină încoace şi i-am zis ‘Vali, fă ceva să plece în cantonament. Trebuie neapărat să facă deplasarea cu noi în Olanda’. Nu am primit referinţe de la nimeni, nu am discutat cu nimeni.

E un transfer riscant pentru că nu a jucat în Europa, dar se pliază pe ce a vrut Gigi. Este profilul acela de jucător, picior drept. Mie mi-a plăcut. (n.r: despre sumă) Plătim bani pe el, dar nu discutăm de sume pentru că e confidenţialitate. Oaidă a costat 950.000, aşa că la Gigi sumele astea sunt obişnuite. Florin Vulturar s-a ocupat de acest transfer”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Gigi Becali, anunţ despre viitorul lui Joyskim Dawa

Gigi Becali a declarat că Joyskim Dawa nu este un fundaş central „de aruncat”, astfel că se va baza pe serviciile sale şi în următorul sezon. De asemenea, patronul de la FCSB a mai spus că fundaşul va rămâne la echipă, în ciuda faptului că are meciuri în care greşeşte.

Pe de altă parte, latifundiarul din Pipera a mai declarat că cei trei jucători aduşi în această vară, anume Alexandru Băluţă, Damjan Djokovic şi Siyanbonga Ngezana, vor juca toţi titulari.

Dawa nu e un fundaș central de aruncat. El greșește, dar are forță și viteză. Dacă își reglează puțin comportamentul și mișcările, tot am încredere în el.

Noi am dat 7 jucători care nu jucau și am luat până acum 3. Și vor fi titulari. Am întărit echipa cu trei titulari. Crește talia echipei. Vom avea Dawa, Edjouma, Djokovic și Ngezana. Avem patru jucători care să dea cu capul la centrări. Nu mai las echipa așa”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” Vezi toate știrile
Citește și