Închide meniul

Gigi Becali, anunţ despre viitorul lui Joyskim Dawa: „Nu mai las echipa aşa!” Ce spune despre noile transferuri de la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 27 iunie 2023, 8:49

Reclamă
Gigi Becali, anunţ despre viitorul lui Joyskim Dawa: „Nu mai las echipa aşa! Ce spune despre noile transferuri de la FCSB

Gigi Becali, anunţ despre viitorul lui Joyskim Dawa

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a făcut un anunţ despre viitorul lui Joyskim Dawa. Patronul FCSB a declarat că are încredere în stopper-ul de 27 de ani, mărturisind că acesta nu va pleca de la echipă în această vară. De asemenea, latifundiarul din Pipera a vorbit şi despre noile transferuri de la echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joyskim Dawa a fost transferat de FCSB în vara trecută, de la Botoşani, în schimbul sumei de 350.000 de euro.

Gigi Becali, anunţ despre viitorul lui Joyskim Dawa

Gigi Becali a declarat că Joyskim Dawa nu este un fundaş central „de aruncat”, astfel că se va baza pe serviciile sale şi în următorul sezon. De asemenea, patronul de la FCSB a mai spus că fundaşul va rămâne la echipă, în ciuda faptului că are meciuri în care greşeşte.

Pe de altă parte, latifundiarul din Pipera a mai declarat că cei trei jucători aduşi în această vară, anume Alexandru Băluţă, Damjan Djokovic şi Siyanbonga Ngezana, vor juca toţi titulari.

„Dawa nu e un fundaș central de aruncat. El greșește, dar are forță și viteză. Dacă își reglează puțin comportamentul și mișcările, tot am încredere în el.

Reclamă

Noi am dat 7 jucători care nu jucau și am luat până acum 3. Și vor fi titulari. Am întărit echipa cu trei titulari. Crește talia echipei. Vom avea Dawa, Edjouma, Djokovic și Ngezana. Avem patru jucători care să dea cu capul la centrări. Nu mai las echipa așa”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Gigi Becali a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Deian Sorescu a plecat de la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Deian Sorescu a plecat de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a spus că, deşi Sorescu a fost un jucător bun, nu a fost de acord să plătească 900.000 de euro pentru transferul definitiv de la Rakow.

Deian Sorescu şi-a luat rămas bun de la FCSB printr-un mesaj postat pe reţelele de socializare. Becali spune că motivul pentru care jucătorul nu a mai rămas la FCSB a fost suma pentru transferul definitiv al jucătorului.

Reclamă 4 / 0/3

„Sorescu, bun jucător, dar 900.000 euro. Atât era clauza de achitare”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali a vorbit şi despre aducerea lui Damjan Djokovic. Patronul de la FCSB a spus că fostul jucător de la CFR Cluj a semnat contractul, deşi nu a fost prezentat oficial.

„Djokovic a făcut astăzi vizita medicală, eu așa știu. Eu rezolv treburile și gata. A semnat! A semnat deja. Nu știu eu acum cu prezentările. Era altceva când prezentam jucătorii, eram mai tânăr, acum am 65 de ani, nu mai stau să prezint jucătorii. Clubul dacă vrea să facă ceva, să facă„, a mai spus Gigi Becali.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa Vezi toate știrile
Citește și