Închide meniul
EXCLUSIV

Africanii transferaţi de Gigi Becali pregătesc deja petrecerea de titlu! Siyabonga Ngezana, dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 ianuarie 2024, 23:55 / Actualizat: 14 ianuarie 2024, 8:07

Africanii transferaţi de Gigi Becali pregătesc deja petrecerea de titlu! Siyabonga Ngezana, dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului

Africanii transferaţi de Gigi Becali pregătesc deja petrecerea de titlu

Siyabonga Ngezana, în timpul unui interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport

Africanii transferaţi de Gigi Becali, Siyabonga Ngezana şi Baba Alhassan, pregătesc deja petrecerea de titlu. Acestora li se alătură şi brazilianul Luis Phelipe. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport, Ngezana a anunţat care este atmosfera la echipă şi a venit cu dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului. Roş-albaştrii sunt pe primul loc în Liga 1 şi mari favoriţi la ridicarea trofeului, după o pauză de 9 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultimii sosiţi la FCSB se gândesc deja la petrecerea de titlu. Străinii aduşi de Becali îi fac pe plac patronului despre care a scris şi presa din Africa de Sud. Aflat de şase luni la FCSB, Ngezana a primit „botezul” în acelaşi timp cu nou-veniţii Luis Phelipe şi Baba Alhassan.

Africanii transferaţi de Gigi Becali pregătesc deja petrecerea de titlu

Am încercat să cânt singur… toată lumea o ştie pe Rihanna. Eu nu ştiu nici măcar o piesă în română„, a spus Ngezana pentru AntenaSport.

Ne-au primit bine, nu ne tratează ca pe nişte jucători noi. Sunt pregătit să iau titlul!„, a precizat Baba Alhassan.

Luis Phelipe i-a intrat deja la inimă lui Gigi Becali. Brazilianul citeste Biblia.

Reclamă

Când am venit aici, foarte multă lume mi-a scris pe Instagram: ‘Bine ai venit, trebuie să dai goluri!’. E normal, pentru că FCSB este cel mai mare club din România„, a transmis brazilianul venit de la Poli Iaşi pentru 200.000 de euro.

Jurnaliştii din Afica de Sud l-au întrebat pe Ngezana despre milionarul Becali.

Le-am spus că este un om bun. Asta e tot ce le-am spus despre el, că este un om bun„, a declarat fundaşul sud-african.

Reclamă 4 / 0/3

Ngezana vrea să înveţe limba română până la petrecerea de titlu. Sud-africanul se fereşte de profesorii din vestiar.

Ce faci, frate? Cum eşti? Am învăţat asta. Frate, e prea mult, frate! Da, învăţ în fiecare zi.

Majoritatea colegilor încearcă să mă înveţe, dar o parte dintre ei mă învaţă cuvinte rele. Iau ce e bun, ce nu e bun nu iau„, a dezvăluit Siyabonga Ngezana pentru AS.ro.

FCSB, pregătită pentru singurul amical din cantonamentul din Turcia

FCSB s-a reunit pe 8 ianuarie, și a plecat în Turcia, pentru cantonamentul de iarnă, care durează până pe 21 ianuarie. Singura partidă amicală, cea cu LASK Linz, se va desfășura duminică, 14 ianuarie, de la ora 10:00, ora României.

Partida amicală împotriva celor de la LASK Linz, de duminică, 14 ianuarie, se va disputa începând cu ora locală 11:00 (10:00 ora României), pe terenul central al Gloria Sports Arena. Jocul va fi transmis în direct pe canalul de YouTube FCSB TV”, a transmis FCSB, pe contul oficial de Facebook.

LASK Linz, adversara FCSB-ului, a evoluat în grupele Europa League, în acest sezon. Austriecii au terminat ultimii, cu doar trei puncte, într-o grupă din care au mai făcut parte şi Liverpool, Toulouse şi Royale Union SG.

FCSB a încheiat anul pe primul loc în Liga 1, cu un avans de opt puncte față de rivala CFR Cluj, care se clasează pe locul secund. În amicalul cu LASK Linz, Elias Charalambous îi va putea vedea la treabă și pe cei doi jucători transferați de FCSB în această iarnă, Baba Alhassan și Luis Phelipe. Al treilea jucător transferat de Gigi Becali, în această perioade de mercato, Nana Antwi, încă nu a ajuns în cantonamentul roș-albaștrilor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner Vezi toate știrile
Citește și