Închide meniul

Elias Charalambous, anunț îngrijorător despre Vlad Chiricheș: „Va lipsi pentru mult timp”

Alex Ioniță Publicat: 1 septembrie 2023, 19:37

Reclamă
Elias Charalambous, anunț îngrijorător despre Vlad Chiricheș: Va lipsi pentru mult timp”

Elias Charalambous pune presiune pe jucători înainte de CFR Cluj - FCSB

Elias Charalambous, în timpul unei conferințe de presă / As.ro

Elias Charalambous, anunț îngrijorător despre Vlad Chiricheș. Tehnicianul celor de la FCSB a vorbit despre starea fundașului central, accidentat în partida pierdută de către vicecampioană, cu UTA, scor 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul cu acte de la echipa patronată de Gigi Becali a vorbit despre partida cu Universitatea Craiova, din etapa a 8-a  a noului sezon de Liga 1, la o conferință de presă. În cadrul acesteia, cipriotul a vorbit și despre starea lui Vlad Chiricheș.

Elias Charalambous, anunț îngrijorător despre Vlad Chiricheș. Cât va lipsi fundașul, după primul diagnostic

Antrenorul vicecampioanei a dezvăluit pentru cât timp va lipsi Vlad Chiricheș, care s-a accidentat în meciul de la Arad. Potrivit lui Elias Charalambous, primul diagnostic este unul crunt pentru fotbalistul revenit în această vară în tricoul „roș-albastru”. Acesta ar putea sta pe bară timp de 3-4 luni.

„Chiricheș va lipsi pentru mult timp, 3-4 luni, acesta e primul diagnostic. Dar va fi supus unor alte investigații zilele viitoare. Sunt 3 jucători importanți (n.r. în afară de Chiricheș, accidentat, mai sunt suspendați Florinel Coman și Alexandru Pantea) care lipsesc mâine. Dar jucătorii care vor evolua mâine vor da tot ce au mai bun. Șut și Băluță sunt apți”, a spus cipriotul, la confeința de presă premergătoare partidei cu Universitatea Craiova.

Chiricheș a revenit în România în această vară, după o aventură de 10 ani în fotbalul din străinătate. În cariera sa a jucat pentru: FC Ardealul, Benfica U19, Curtea de Argeș, Pandurii, FCSB, Tottenham, Napoli, Sassuolo și Cremonense.

Reclamă

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova va avea loc pe 2 septembrie, de la ora 21:45, pe stadionul „Steaua”. Partida din etapa a 8-a a Ligii 1 va putea fi urmărită în format live text pe As.ro.

Înaintea acestui duel, vicecampioana României se află pe primul loc în campionat, cu 15 puncte obținute după 6 meciuri jucate. De cealaltă parte, oltenii conduși de Laurențiu Reghecampf sunt pe poziția a 2-a, cu 14 puncte în 7 meciuri. FCSB are cu un meci mai puțin pentru că a participat în cupele europene și a beneficiat de amânarea unei partide.

Elias Charalambous a dezvăluit cine l-ar putea înlocui pe Florinel Coman, în FCSB – Universitatea Craiova

„Nu poți câștiga tot timpul. Acum e important că avem un nou meci. Importamt e ca jucătorii să se recupereze.

Reclamă 4 / 0/3

Craiova e o echipă bună, dar e prea devreme să vorbim de titlu. Ei sunt ca noi. Nu contează cu cine joci. Adversarii sunt dificili în campionat. Ei vor să joace cu noi ca să ne rate că sunt o echipă bună.

Băluță și Șut sunt pregătiți să intre mâine în lot. Doctorii l-au verificat, primul diagnostic este că va lipsi 3-4 luni, dar săptămâna asta va fi din nou analizat, cred că va lipsi mult. Sper să revină cât mai rapid, sănătos și să ajute echipa.

Octavian Popescu e o soluție (n.r. în locul lui Florinel Coman), dar vom vedea mâine cine va juca. E un joc, Băluță va evolua mâine. El are personalitate, are experiență. E pregătit”, a mai spus cipriotul, la aceași conferință de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și