Închide meniul

Alex Băluţă şi-a luat revanşa în FCSB – UTA! Jucătorul „anti-gol” a spart gheaţa şi a înscris după ce a ratat un penalty

Alex Masgras Publicat: 1 septembrie 2024, 23:27

Reclamă
Alex Băluţă şi-a luat revanşa în FCSB – UTA! Jucătorul „anti-gol a spart gheaţa şi a înscris după ce a ratat un penalty

Alex Băluţă şi-a luat revanşa în FCSB - UTA! Jucătorul "anti-gol" a spart gheaţa şi a înscris după ce a ratat un penalty

Alex Băluţă / Profimedia

Alex Băluţă şi-a luat revanşa în FCSB – UTA. Campioana României a ratat şansa de a se desprinde în duelul de pe stadionul Arcul de Triumf în minutul 58, dar a reuşit să se impună în cele din urmă cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Siyabonga Ngezana a deschis scorul în prima repriză, iar echipa lui Elias Charalambous putea majora diferenţa în minutul 58, prin Alex Băluţă. Atacantul a marcat însă primul său gol din acest sezon de Liga 1.

Alex Băluţă şi-a luat revanşa în FCSB – UTA! Jucătorul „anti-gol” a spart gheaţa şi a înscris după ce a ratat un penalty

În minutul 55 al partidei, William Baeten a şutat, iar mingea a lvoit mâna lui Conte. Imediat, arbitrul George Găman a dictat lovitură de la 11 metri.

Cel care şi-a asumat responsabilitatea a fost Alex Băluţă. Fostul jucător al Universităţii Craiova nu a reuşit să îl învingă pe Robert Popa. Portarul arădenilor a ghicit colţul şi a parat execuţia jucătorului de la FCSB.

După această fază, atacantul lui FCSB şi-a luat revanşa. În minutul 87, Băluţă a dus scorul la 2-0 şi şi-a trecut în cont primul gol din acest sezon din Liga 1.

Reclamă
Reclamă

Jucătorul pe care Gigi Becali l-a numit „anti-gol” în urmă cu câteva săptămâni a mai înscris o singură dată în acest sezon, în primul tur preliminar UEFA Champions League, cu Virtus.

Ce spunea Gigi Becali despre Alex Băluţă în urmă cu câteva săptămâniâ

„Am credinţă că ne vom califica mai departe. Dacă marca golul Şut, era dezastru după, le dădeam 3-4. Jucam cu o echipă la discreţia noastră, mingea era numai la noi. Ei nu au pus nicio problemă. Golul l-au dat pe greşeala noastră, din corner!

Am jucat bine, dar nu avem un jucător care să o bage în poartă. Băluţă este un jucător extraordinar, numai că el este anti-gol. Cel mai bun e, numai că nu vrea golul!”, a spus Gigi Becali, după Sparta Praga – FCSB 1-1.

Reclamă

Alexandru Băluță a ajuns la FCSB în vara anului 2023, de la Puskas Akademia, din postura de jucător liber de contract. Până în momentul de față a adunat 45 de partide în tricoul roș-albastru, în care a marcat de 8 ori și a oferit 8 pase decisive.

Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, Băluță este cotat la 1,2 milioane de euro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30 2 sept.

VIDEOGuimaraes – Famalicao 2-1 a fost în AntenaPLAY. Victorie dramatică în minutul 90+1 pentru gazde

0:11 2 sept.

„Trebuie să dau mai mult!” Alex Băluță, mesaj sincer după criticile primite. Ce a spus după FCSB – UTA 2-0

0:06 2 sept.

Lixandru a dezvăluit diagnosticul primit după ce s-a accidentat: „M-am gândit doar la naţională”! Cum poate arăta piciorul lui

23:52

Siyabonga Ngezana, savuros după ce a fost întrebat despre plecarea de la FCSB: „O să stau până Gigi spune că e ok”

23:52

„Eu nu mă joc!” Mircea Rednic, măsură radicală după FCSB – UTA 2-0! Prima reacție, după ce a făcut scandal în vestiar

23:37

VideoMircea Rednic, scandal cu jucătorii în vestiar după înfrângerea cu FCSB! „Puriul” i-a certat serios şi a aruncat lucruri!

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 4 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând 5 VIDEOAtromitos – PAOK 1-2. Campioana Greciei a obţinut dramatic a treia victorie a sezonului, cu un gol marcat în minutul 90! 6 FotoAlessandro Del Piero a fluturat steagul în momentul în care Charles Leclerc a trecut linia de sosire! Scenă fabuloasă la Monza
Citește și