Închide meniul
UPDATE

OFICIAL! Nicolo Napoli a semnat pentru a 10-a oară cu FC U Craiova! Decizie incredibilă la echipa lui Adrian Mititelu

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 martie 2024, 20:14

OFICIAL! Nicolo Napoli a semnat pentru a 10-a oară cu FC U Craiova! Decizie incredibilă la echipa lui Adrian Mititelu

Şoc total la Craiova! Nicolo Napoli negociază cu Adrian Mititelu să revină pentru al 10-lea mandat la echipă

Nicolo Napoli şi Adrian Mititelu / Colaj Hepta

OFICIAL! Nicolo Napoli a semnat pentru a 10-a oară cu FC U Craiova! Italianul a fost deja prezentat oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolo Napoli a revenit pentru a 10-a oară la echipa lui Adrian Mititelu. Italianul a fost convins de Adrian Mititelu să revină pentru a 10-a oară la echipă.

OFICIAL! Nicolo Napoli a semnat pentru a 10-a oară cu FC U Craiova

Update 20:20: Este oficial! Nicolo Napoli s-a întors la FC U Craiova. „Nicolo Napoli se reîntoarce! Nicolo Napoli este antrenorul principal al echipei noastre”, a anunţat echipa lui Adrian Mititelu pe reţelele de socializare.

Şoc total la Craiova! Nicolo Napoli negociază cu Adrian Mititelu să revină pentru al 10-lea mandat la echipă

Nicolo Napoli va avea ca obiectiv salvarea echipei de la retrogradare, anunţă fanatik.ro.

Nicolo Napoli e dispus să vină pentru a 10-a oară la FC U Craiova: „Să mă sune!” Reacţia lui Adrian Mititelu

Nicolo Napoli e dispus să vină pentru a 10-a oară la FC U Craiova, după ce Adrian Mititelu l-a dat afară pe Giovanni Costantino. Nicolo Napoli spune că fanii celor de la FC U Craiova îl sună şi îi cer să revină la echipă. Italianul a avut 10 mandate pe banca echipei lui Adrian Mititelu.

Reclamă

„Știu că suporterii vor să mă întorc la echipă, dar pentru asta trebuie să mă sune domnul Mititelu. Apoi voi decide: vin sau nu vin. Nu cred că mă va suna, pentru că este orgolios.
Dacă mă sună și îmi spune ‘Nico am nevoie de tine!’ vedem ce facem. Pentru suporteri m-aș întoarce la Craiova. Eu sunt cu suporterii mei. Tot timpul îmi scriu: ‘De ce nu vii?’, ‘Tu ești numărul 1’. Eu le spun mereu că patronul trebuie să mă sune”, a spus Nicolo Napoli la fanatik.ro.

În replică, Adrian Mititelu a spus că, deşi nu are nicio soluţie acum, nu se gândeşte să îl readucă pe Nicolo Napoli.

Nu am o soluție clară de antrenor acum, dar cu siguranță nu va fi Napoli”, spunea acum câteva zile patronul de la FC U Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Giovanni Costantino, OUT de la FCU Craiova! Anunţul de ultim moment al lui Adrian Mititelu

Giovanni Costantino e OUT de la FCU Craiova. Anunţul a fost făcut de Adrian Mititelu, imediat după ce oltenii au remizat cu Poli Iaşi, pe teren propriu, scor 1-1. Giovanni Constantino a „rezistat” pe banca celor de la FCU Craiova doar 18 meciuri. Acesta a preluat echipa în octombrie, după plecarea lui Nicolae Dică.

”Trebuie să ne obişnuim şi de astfel de momente. E o luptă pe teren. Când ai lipsă de rezultate, presiunea creşte şi totul devine tot mai greu. Nu putem să ieşim din această situaţie decât noi. Trbeuie să schimbăm ceva. Ne-am afundat mai mult în clasament, şi ca joc, care de din ce în ce mai slab. Din acest motiv, am decis să închei colaborarea cu Giovani Costantino. Îmi pare rău de acest băiat, dar cred că nu mai poate să stăpânească situaţia.

Din cauza presiunii, nu mai poate să dea randament. E un bun teoretician, cunoaşte fotbal, dar lipsa de experienţă şi ghinionul l-au adus în situaţia de a încheia colaborarea. Mi-am pierdut răbdarea! Echipa a avut momente când arăta ca un Mercedes, iar acum arată ca una de mâna a doua. Vrăjeala şi vorbăraia nu-şi au rostul acum”, a declarat Adrian Mititelu, după remiza cu Poli Iaşi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și