Închide meniul

„Şocant!” Reacţia imediată a lui Florin Prunea, după victoria lui Adrian Mititelu în procesul cu FRF

Viviana Moraru Publicat: 4 iulie 2024, 18:06

Reclamă
„Şocant! Reacţia imediată a lui Florin Prunea, după victoria lui Adrian Mititelu în procesul cu FRF

Reacţia imediată a lui Florin Prunea, după victoria lui Adrian Mititelu în procesul cu FRF

Adrian Mititelu şi Florin Prunea/ Colaj Hepta

Reacţia lui Florin Prunea nu a întârziat să apară, după victoria lui Adrian Mititelu, în procesul cu FRF. Fostul internaţional s-a declarat şocat de faptul că instanţa a hotărât faptul că Federaţia acţionează în ilegalitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu a avut câştig de cauză, după ce Tribunalul din Bucureşti i-a dat dreptate în procesul prin care a contestat statul de preşedinte al lui Răzvan Burleanu.

Reacţia imediată a lui Florin Prunea, după victoria lui Adrian Mititelu în procesul cu FRF

Florin Prunea a transmis că acţiunile ilegale din cadrul FRF se produc de mai mulţi ani, încă de pe vremea când Răzvan Burleanu nu era preşedinte. Fostul internaţional a concluzionat că în urma victoriei din instanţă a lui Adrian Mititelu, toate cluburile din Liga 1 funcţionează ilegal.

„Este o chestiune foarte veche. Știa toată lumea. Au fost probleme. Esența e că din 2004, adunări generali, acordări de licențe sunt nule.

A fost un lanț al slăbiciunilor. A fost ilegal. E șocant. Problema e că a avut loc o adunare generală cu 13 cluburi recent prin care au încercat să dea o formă de legalitate cumva.

Reclamă
Reclamă 4

Acum toate cluburile din Liga 1 funcționează ilegal, după decizia asta, dar nu știu dacă e definitivă”, a declarat Florin Prunea, conform digisport.ro.

„Solutia pe scurt: Respinge cererea formulată de petenta Federaţia Română de Fotbal, ca neîntemeiată. Respinge ca inadmisibilă cererea de intervenție formulată de către Asociația Clubul Sportiv Tenis Club Pamira. Admite cererea de intervenție formulată de către Asociația Fotbal Club Progresul București. Admite cererea de intervenție formulată de către Asociația Fotbal Club Rapid București (AFC Rapid).

Admite cererea de intervenție formulată de către FCU 1948 Craiova Fotbal Club SA. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Bucure?ti – Secția a V – a Civilă Pronunţată astăzi, 04.07.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia luată de Tribunalul din Bucureşti, conform portal.just.ro.

Reclamă

„Răzvan Burleanu nu mai e preşedintele FRF!” Adrian Mititelu, veste-bombă după ce a câştigat procesul cu Federaţia

Adrian Mititelu a anunţat o veste-bombă, după ce a câştigat procesul cu Federaţia Română de Fotbal. Patronul de la FCU Craiova a dezvăluit că Răzvan Burleanu nu mai este preşedintele FRF, după hotărârea luată de Tribunalul Bucureşti.

Adrian Mititelu a primit un verdict favorabil din partea instanţei, după ce a contestat statutul de preşedinte FRF al lui Răzvan Burleanu. Decizia instanţei este definitivă şi poate fi atacată prin apel.

Adrian Mititelu a comentat imediat decizia primită din partea Tribunalului Bucureşti şi a transmis că instanţa a decis, prin hotărârea luată, faptul că Răzvan Burleanu nu mai este preşedintele FRF, iar Federaţia funcţionează în ilegalitate.

TRIBUNALUL BUCUREȘTI, tocmai ce a decis ca Răzvan Burleanu nu este președinte! Au trebuit să treacă 12 ani sa se facă dreptate! In acest moment FEDERAȚIA funcționează în afara legii!

Burleanu și COMPANIA au uzurpat Federația!”, a reacţionat Adrian Mititelu, pe contul său oficial de Facebook.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:28

„Ce sfat îi dați lui Edi Iordănescu?” Mircea Lucescu a oferit imediat un răspuns! Mesaj clar despre viitorul selecționerului

10:57

„E vorba de respect!” Ce detaliu a remarcat Bănel Nicoliță despre Gigi Becali! Dezvăluiri rare despre patronul de la FCB

10:56

Vicenzo Montella, după eliminarea Turciei de la EURO 2024: „Jucătorii nu trebuie să aibă niciun regret”

10:18

Răsturnare de situație! Vinicius poate pierde Balonul de Aur, după eșecul Braziliei! Cine este noul favorit

10:04

Cum arată cotele la câştigarea EURO 2024, înainte de super-semifinalele Franţa – Spania şi Olanda – Anglia

10:00

VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY

1 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 2 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și