Închide meniul

Sold-out la Rapid – FCSB! Biletele la derby s-au vândut în timp record. Fanii s-au topit de căldură la cozi

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 iulie 2022, 19:29

Sold-out la Rapid – FCSB! Biletele la derby s-au vândut în timp record. Fanii s-au topit de căldură la cozi

Fani Rapid

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Sold-out la Rapid – FCSB! Biletele la derby s-au vândut în timp record. Fanii s-au topit de căldură la cozi, unde au stat chiar şi două ore pentru a se asigura că prind un tichet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – FCSB va fi duminică, de la ora 21:30 şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe as.ro.

Giuleştenii au pierdut în prima etapă, scor 0-1, cu CFR Cluj. FCSB vine după remiza de pe Arena Naţională cu nou-promovata U Cluj, scor 1-1.

Sold-out la Rapid – FCSB

„SOLD OUT!!!

Toate biletele pentru meciul de duminică au fost vândute într-un timp record!

Reclamă

Astfel, casele de bilete nu vor mai fi deschise în zilele următoare!

Impreuna suntem mult mai puternici!

Ne vedem pe Giulești!”, a transmis FC Rapid 1923.

Reclamă 4 / 0/3

În sezonul trecut, ambele derby-uri dintre Rapid și FCSB s-au jucat pe Arena Națională, iar victoriile au fost împărțite. Giuleștenii au câștigat cu 1-0 în turul sezonului regular, iar roș-albaștrii s-au impus cu 3-1 la retur.

FCSB va avea doar 600 de spectatori la derby

Oficialii celor de la Rapid le-au făcut o surpriză fanilor, şi le vor suplimenta numărul de bilete, alocat pentru meciul cu FCSB. Astfel, echipei oaspete, le vor fi acordate doar 600 de bilete, în sectorul destinat lor.

„Avem o surpriză pentru suporterii noștri! La meciul de duminică, cu FCSB, am decis să le oferim oaspeților doar 600 de locuri, în sectorul destinat acestora, astfel încât vom suplimenta numărul de locuri pentru rapidiști cu 2400”, a fost anunţul transmis de cei de la Rapid, pe pagina oficială de Facebook.

Totodată, pentru a se evita altercaţiile între suporteri din timpul partidei, „giuleştenii” au anunţat ca va exista o zonă liberă între sectorul destinat fanilor FCSB şi sectorul fanilor rapidişti.

„Între sectorul oaspeților și cel al suporterilor rapidiști de la Peluza Sud va exista o zonă tampon, de 800 de locuri”, au mai completat cei de la Rapid.

Rapid – FCSB va fi arbitrat de Istvan Kovacs

Rapid – FCSB va fi arbitrat de Istvan Kovacs, cel mai bine cotat arbitru român al momentului, conform prosport.ro.

Istvan Kovacs a arbitrat și ultimul derby dintre cele două formații, disputat în decembrie 2021, câștigat cu 3-1 de FCSB. Atunci, a dictat penalty pentru Rapid în prelungirile primei reprize și l-a eliminat pe Junior Morais în minutul 77 pentru cumul de cartonașe.

Reclamă

În sezonul trecut, FCSB a câștigat șase din cele șapte partide în care a fost arbitrată de Istvan Kovacs. La Rapid s-a aflat la centru doar de două ori, iar giuleștenii n-au câștigat nicinul dintre meciuri.

Cristian Săpunaru și-a ispășit cele două etape de suspendare după ce a fost eliminat în meciul cu FC U Craiova 1948 din finalul sezonului trecut. Căpitanul Rapidului a devenit astfel eligibil pentru duelul cu marea rivală.

Recomandări
  • Sold-out la Rapid – FCSB
  • Biletele la derby s-au vândut în timp record

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și