Închide meniul

Sorin Cârţu a dat de pâmânt cu jucătorul pe care Mihai Rotaru a plătit o avere: „M-a dezamăgit, a fost modest!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 ianuarie 2024, 11:05

Sorin Cârţu a dat de pâmânt cu jucătorul pe care Mihai Rotaru a plătit o avere: „M-a dezamăgit, a fost modest!

Sorin Cârţu a dat de pâmânt cu jucătorul pe care Mihai Rotaru a plătit o avere. Fostul preşedintele al Universităţii Craiova l-a criticat dur pe Alexandru Işfan

Sorin Cârțu / Hepta

Sorin Cârţu a dat de pâmânt cu jucătorul pe care Mihai Rotaru a plătit o avere. Fostul preşedintele al Universităţii Craiova l-a criticat dur pe Alexandru Işfan, jucător ce a fost împrumutat de olteni la Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru a plătit o avere pe Işfan în 2022: 650.000 de euro. Fostul atacant de la FC Argeş a fost dorit, la acel moment, şi de Gigi Becali.

Sorin Cârţu a dat de pâmânt cu jucătorul pe care Mihai Rotaru a plătit o avere

M-a dezamăgit, am crezut că se poate descurca singur în timpul unui meci, nu să primească ajutor de la colegi. A fost modest, nu putea să depășească un adversar fără dribling, nu avea inspirație să marcheze.

La banii care s-au dat pe el, asta se aștepta de la el. Să facă un efort pentru colectiv și să fi ieșit în evidență prin acțiuni individuale. S-a plătit foarte mult pentru ceea ce a arătat”, a spus Sorin Cârţu la playsport.ro.

În vârstă de 23 de ani, Işfan are 84 de meciuri la nivelul Superligii României. Jucătorul de profil ofensiv a evoluat pentru CS Mioveni, FC Argeş, Universitatea Craiova şi a participat alături de reprezentativa de tineret a României la Campionatul European U21, din 2023.

Reclamă

„FC Petrolul Ploiești a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova pentru împrumutul mijlocașului român Alexandru Ișfan, valabil un an și jumătate! 🤝

În vârstă de 23 de ani, Ișfan are 84 de meciuri la nivelul Superligii României. Jucătorul de profil ofensiv a evoluat pentru CS Mioveni, FC Argeș, Universitatea Craiova și a participat alături de reprezentativa de tineret a României la Campionatul European U21, din 2023!„, a anunţat Petrolul.

Cota de piaţă a lui Işfan s-a prăbuşit la Craiova. Dacă în momentul în care a fost cumpărat de Rotaru valora 800.000 de euro, potrivit transfermarkt.com, acum Işfan e cotat la numai 450.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Işfan a jucat în 27 de partide într-un an şi jumătate petrecut la Craiova. În acest sezon are 8 apariţii în tricoul echipei patronate de Rotaru, nereuşind niciun assist.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și