Închide meniul

Sorin Cârţu a râs de numele pe care Adrian Mititelu vrea să îl dea echipei sale! Îi rămâne fidel Universităţii Craiova

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 31 iulie 2023, 17:23

Sorin Cârţu a râs de numele pe care Adrian Mititelu vrea să îl dea echipei sale! Îi rămâne fidel Universităţii Craiova

Sorin Cârţu a râs de numele pe care Adrian Mititelu vrea să îl dea echipei sale!

Sorin Cârţu râde într-o conferinţă de presă / Hepta

Sorin Cârţu a râs de numele pe care Adrian Mititelu vrea să îl dea echipei sale. Adrian Mititelu a înregistrat la OSIM marca „Fotbal Club Unica Craiova”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fotbalist Sorin Cârţu a reacţionat după iniţiativa lui Adrian Mititelu. Nici fanii lui FC U Craiova 1948 nu au considerat inspirat demersul lui Adrian Mititelu.

Sorin Cârţu a râs de numele pe care Adrian Mititelu vrea să îl dea echipei sale!

(n.r. – despre noua denumire) Nu e treaba mea. E treaba lor, a patronului. Nu mi-e frică de nimeni. Nu mă interesează de ei (n.r.: de FC U Craiova 1948). Eu vorbesc despre ei strict tehnic. Unica Craiova nu ți se pare cacofonie?”, a spus Sorin Cârțu pentru fanatik.ro.

Sorin Cârţu a comentat şi ultimul meci al lui FC U Craiova 1948, pe care echipa lui Adrian Mititelu l-a pierdut acasă.

Am văzut meciul și nici eu nu am înțeles. A avut o grămadă de momente favorabile, a condus cu 2-1. A fost golul de 2-2, cam întâmplător. Apare jucător la dublaj, alunecă și îl lovește mingea în mână. A fost un penalty ușor obținut și venit de nicăieri.

Reclamă

Apoi ai făcut 3-2. A avut toate momentele favorabile. Conjunctura jocului le-a fost de multe ori favorabilă și nu au exploatat. Aici trebuie lucrat. Au fost cam boemi în apărare, lejeri, lăsați adversarii să aibă execuții.

Trag ăia la poartă de la 18-20 de metri fără să fie întâmpinați agresivi. Nici portarul nu a acoperit. Au fost goluri neacoperite de portar (n.r. – Robert Popa).

Nu era o mare presiune că jucai cu U Cluj. Mie repriza a doua de la Târgu Jiu cu FCSB mi-a plăcut. Au mișcat mai bine și cu un adversar mai agresiv, mai periculos. Sau cum au jucat la Sepsi, au pierdut în minutul 89 întâmplător”, a mai declarat Sorin Cârţu pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Sorin Cârţu, dezvăluiri despre plecarea de la Universitatea Craiova: „I-am zis lui Rotaru că nu a fost fair-play”

Sorin Cârţu a făcut dezvăluiri despre plecarea sa de la Universitatea Craiova. Fostul preşedinte al clubului a precizat că şi-a dorit să iasă cu un an înainte din fotbal.

Universitatea Craiova s-a despărţit, recent, şi de Marcel Popescu şi de Gică Craioveanu.

Așa s-a gândit la vremea respectivă să funcționăm. Nu știu din punctul lor de vedere (n.r.: al lui Gică Craioveanu și al lui Marcel Popescu), eu vorbesc din punctul meu de vedere. Eu am avut o discuție cu Mihai Rotaru.

A zis că vrea să fie el președinte. Mie nu mi s-a părut fair-play. Eu nu vorbesc problema lui Craioveanu. Eu am mesaje în care i-am spus ‘Băi, nu ai fost fairplay!’. Nu trebuia să provoace această discuție cu mine, pentru că eu am vrut să mă las de anul trecut. El m-a rugat să particip la alegeri.

„A spus că vrea să fie el preşedinte”

La acea vreme, alegerile erau făcute astfel încât să câștige Copilu. Eu nu vorbesc aiureli! Marian trebuia să participe la alegerile respective și să îl aleagă lumea, pentru că el a fost primit cu brațele deschise la Craiova.

În momentul respectiv, el nu a mai putut să candideze. Era puțin în aer situația și eu am spus ’Nu candidez, eu nu stau să mă aleagă X sau Y, dacă vrei să mă pui, ok’. Mihai m-a rugat. I-am spus că dacă crede că îl ajută, o să candidez. Nu s-a înscris nimeni, era clar că voi câștiga.

Ce vii tu acum să discuți cu mine? Nu mi-a plăcut în viața mea să fiu atârnător. Nu vii să ridici discuții de tipul ăsta! Eu nu am fost în linia clubului? A spus că vrea să fie el președinte. Nu ai voie să provoci, nu mi s-a părut fair-play să ridice o asemenea problemă!

Reclamă

Puteam să fiu onorific, dar nu mă mai interesa nimic. Ce am spus acum, că vreau să mă las de fotbal, voiam să o fac de anul trecut. Când mi-a expirat mandatul de președinte, nu am mai vrut să prelungesc! De ce vii după un an să vorbești? I-am spus că nu e fair-play, salut, salut și gata”, a declarat Sorin Cârțu pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și